Hiçbir şey istediğim gibi olmadı

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Arkadaşlar merhaba

Bu aralar gerçekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.

Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer üyelerinin de kendi içinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim üstüne bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.

En yakın arkadaşım ev kiraladı güzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir düzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henüz hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok.

Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biri çıksın, bir düzenim olsun diye düşünürdüm. Ama bakıyorum etrafta doğru düzgün biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gün geçtikçe de güzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.

Hep böyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Önceden geleceğimi hiç böyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hiçbir şey görünmüyor.
Ne yapabilirim bilmiyorum

Son düzenleme:
Ufukta olmasını istediğiniz şey bir an aniden gelebilir. Bu kadar olumsuz bakmayın. Bir anda hayatınızın aşkı pat diye çıkar karşınıza. Siz daha ne olduğunu anlamadan kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz. inşallahta öyle olsun ❤️ mutluluk sizi bulsun. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama iş bulursanız ordan da hem güzel arkadaşlık hem daha farklı şeyler olabilir. Aile içindeki olumsuzluklar için üzüldüm. İnsanı en çok etkileyen durumlardan biri 😔

kendinde neyi eksik görürsen, başkalarının o yönlerini görüp kendinle kıyaslar ve kendini kötü hissedersin. şu an işsiz ve aşksız olduğun için işi olanlar, sevgilisi olanlar, evli olanlar sanki dört dörtlük bir hayat yaşıyor gibi, sanki tamamlanmış gibi geliyor sana uzaktan bakınca. ahım şahım değilim demişsin, onlar da değiller ki. düzgün kimse kalmamış diyorsun, partneri ve eşi olanların hepsi %100 düzgün mü ya da o eş ve sevgililer %100 düzgün mü? kendi içlerinde, ilişki içinde nasıllar bu detayları bilemezsin. o işi olan, ev kiralayan arkadaşın işi ve geçimiyle alakalı hiç sorunu olmuyor mu sanki?

bu kıyaslama hatasına düşmemelisin. işini, güzelliğini, aşk hayatını, aile hayatını kıyaslama kimseyle. herkesin hayatında iyi ve kötü şeyler var. kıyas yapıp daha da kötü hissetmek yerine önce gönlüne göre bir iş bulmaya odaklan. aşk meşk evlilik de zaten kısmet, ne zaman geleceği pek belli olmuyor.

Arkadaşlar merhaba

Bu aralar gerçekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.

Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer üyelerinin de kendi içinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim üstüne bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.

En yakın arkadaşım ev kiraladı güzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir düzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henüz hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok.

Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biri çıksın, bir düzenim olsun diye düşünürdüm. Ama bakıyorum etrafta doğru düzgün biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gün geçtikçe de güzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.

Hep böyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Önceden geleceğimi hiç böyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hiçbir şey görünmüyor.
Aslında yaşadığınız durum çokta anormal degil, Türkiye şartlarında genelde bu tarz gidiyor yaşam elimizden.!! İş konusunda belirsiz bir ekonominin içindeyiz şuan ama tabi karamsar da olmamak lazım dozunda endişe kaygı yitiçi güç oluşturur. Daha bence yolun başındasın ve hiç zaman umudunuzu kaybetmeyin mutlaka sizinde işiniz ve güzel bir yuvanızı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. 🙏🙏🙏🙏🙏

kendinde neyi eksik görürsen, başkalarının o yönlerini görüp kendinle kıyaslar ve kendini kötü hissedersin. şu an işsiz ve aşksız olduğun için işi olanlar, sevgilisi olanlar, evli olanlar sanki dört dörtlük bir hayat yaşıyor gibi, sanki tamamlanmış gibi geliyor sana uzaktan bakınca. ahım şahım değilim demişsin, onlar da değiller ki. düzgün kimse kalmamış diyorsun, partneri ve eşi olanların hepsi %100 düzgün mü ya da o eş ve sevgililer %100 düzgün mü? kendi içlerinde, ilişki içinde nasıllar bu detayları bilemezsin. o işi olan, ev kiralayan arkadaşın işi ve geçimiyle alakalı hiç sorunu olmuyor mu sanki?

bu kıyaslama hatasına düşmemelisin. işini, güzelliğini, aşk hayatını, aile hayatını kıyaslama kimseyle. herkesin hayatında iyi ve kötü şeyler var. kıyas yapıp daha da kötü hissetmek yerine önce gönlüne göre bir iş bulmaya odaklan. aşk meşk evlilik de zaten kısmet, ne zaman geleceği pek belli olmuyor.
aslında gerçekte kendimi pek kıyaslamam insanlarla ama evet, burada oldukça kıyaslamışım. Benim mutsuzluğum kendimle ilgili istediğim şeyler gerçekleşmediği için odağım diğer insanlara kayıyor doğal olarak.

aslında gerçekte kendimi pek kıyaslamam insanlarla ama evet, burada oldukça kıyaslamışım. Benim mutsuzluğum kendimle ilgili istediğim şeyler gerçekleşmediği için odağım diğer insanlara kayıyor doğal olarak.
Kaymasın. Kıyas işine girecek olursak senin aldığın eğitimi alamamış biri de sana özeniyor. Ailesinden ayrı, uzakta, gurbette olan da ailenle birlikte olmana özeniyor. Belki yaşlı birisi gençliğine özeniyor. Bir de bu açıdan düşün.

Arkadaşlar merhaba

Bi yerden başlayın .Karamsarlık daha da karanssr yspar .Bende 32 yasındayım .Boşandım.Hsla hayatla savasıorum .Hayat adıl deıl ama elındekılere sarıl.Aılesını kaybedenler yalnız yasamak zorunda olanlar var .Is konusunda kostur derım

Evlenmenize gerek yok zaten evlilikler toz pembe bile degil su dönemde. Iş konusunda da haklisiniz su an ki durumda. Ama umudunuzu kaybetmeyin ve daha çok kariyer iş hedefleyin. Insanı yıkıldığında o ayakta tutuyor kimseden fayda olmuyor. Evlilik içinde daha uzun yıllar var gencsiniz elbet gönlünüze göre biri olur.

Bende 26 yaşındayım , güzelliğim geçiyor falan deyince siz bi üzüldüm.Daha genciz yahu , hiçbir şeyin bir yere gittiği yok 😅

Sorunuza gelirsek, kendinizi mümkün mertebe kimseyle kıyaslamamaya çalışın çünkü maalesef bunun sonu yok 😿Evlilerin de kendi içinde bir sürü sorunu var mesela.Onlardan da bazıları keşke evlenmek için biraz daha bekleseydim, aile evinde kalsaydım diyor.Veya yalnız yaşama konusuna gelirsek, ben öyleyim mesela, ara ara ailesi ile yaşayan arkadaşlarıma özeniyorum çünkü birikim yapma imkanınız çok daha kısıtlı, her işe kendiniz koşturmak zorundasınız , bir yerden sonra yoruyor gibi gibi eksileri var onunda.Biliyorum zor ama şu ‘ana’ ve başarabildiklerinize odaklanın.Boşverin başkasını.
Birde nacizane tavsiyem evlilik meselesinden önce, iş meselesini halletmeye çalışmanız.Çok daha önemli bana kalırsa iş meselesi.Hem özgüveninize daha çok katkı sağlar, evliliğe göre.

Bir is bulmaniza bakiyor yani birseylerin yokunda gitmesi.. iki derdiniz var. bende is bulamadigim donemlerde cok depresif oldugumdan duygularinizi anliyorum. Tavsiyem, is secmeyin. Bir yerden baslayin..

Onun disinda evlenmek gercekten kismet isi. Illaki evlenmeliyim diye dusunup, tamamen sizin elinizde olmayacak bir durumu bunkadar kritik nokta haline getirmeyin. Ama sevgili falan istemeniZi de anliyorum. Yasiniz gelmis, kaniniz kayniyor.

Hersey dediginiz sey iki sey aslinda. Aileyle olmak ne guzel seydir, aileden ayrilinca anliyor insan.

Insallah kisa surede bir is bulur, bu bunalim halden kurtulursunuz

Heydaaa 26 yaşında güzellik gitmez yani bir hastalık bir şey olmadıkça. Hem bazıları cidden yaş aldıkça güzelleşiyor. Aşk hayatiyla ilgili bir genelleme yapamıycam da gerçi 26 yaşında single diye birine üzülmem açıkçası 26 yaşında 2 çocuklu kocasının eline bakan çaresiz kadınlara üzülürüm. Iş hayatıyla ilgili yapacağım genelleme de bizim ülke şartlarında çalışmanın zor olduğu. Azınlıktır diye tahmin ediyorum; sevdiği işi iyi paralar karşılığı anlaştığı iş arkadaşlarıyla yapan...

Yine bir davulun sesi uzaktan hoş geliyor vakası. kızım hiç mi bu sitedeki aile konularını okumuyorsun ? Cinsel hayatı kalmayan, hiç olamamış, hakaretler ,küfürler içinde yaşayan bir sürü kadın var.sen de sanıyorsun ki herkes mutlu evlilikler yaşıyor.sürekli eşim bana yaklaşmıyor, eşimle aramızda hiçbir bağ kalmadı tarzında başlıklar açılıyor. Iktidarsız eşini kolundan tutup zorla çocuk yaptıranlar gördük burada. Sen de sanıyorsun ki sabah akşam ateşli sevişmelerin ürünü o çocuklar 😄😄. Hepsinin de söylediği ortak şey eşim dışarıdan herkesin hayran olduğu biri. Yani senin gibi işin önünü arkasını bilmeyenleri kastediyor.Seni çok iyi anlıyorum.tam benim 2,3 yıl önceki halim gibisin.bence zamanla sen de anlayacaksın hayatın bu kadar basit birşey olmadığını.

Yine bir davulun sesi uzaktan hoş geliyor vakası. kızım hiç mi bu sitedeki aile konularını okumuyorsun ? Cinsel hayatı kalmayan, hiç olamamış, hakaretler ,küfürler içinde yaşayan bir sürü kadın var.sen de sanıyorsun ki herkes mutlu evlilikler yaşıyor.sürekli eşim bana yaklaşmıyor, eşimle aramızda hiçbir bağ kalmadı tarzında başlıklar açılıyor. Iktidarsız eşini kolundan tutup zorla çocuk yaptıranlar gördük burada. Sen de sanıyorsun ki sabah akşam ateşli sevişmelerin ürünü o çocuklar 😄😄. Hepsinin de söylediği ortak şey eşim dışarıdan herkesin hayran olduğu biri. Yani senin gibi işin önünü arkasını bilmeyenleri kastediyor.Seni çok iyi anlıyorum.tam benim 2,3 yıl önceki halim gibisin.bence zamanla sen de anlayacaksın hayatın bu kadar basit birşey olmadığını.
Şu an evli misiniz

Arkadaşlar merhaba

Şu an evli misiniz
Hayır.çok isteyenler oldu ama bu sefer de ben istemedim.

Back
X