- 21 Ağustos 2015
- 31.871
- 96.752
- 598
- 37
- Konu Sahibi Berryhibiscus
35 yasındayım suan 26 yasındaki halime dönsem amannn hepsi olur kız baby,bugunler bidaha gelmicek anı yasa derdim.Arkadaşlar merhaba
Bu aralar gerçekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.
Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer üyelerinin de kendi içinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim üstüne bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.
En yakın arkadaşım ev kiraladı güzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir düzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henüz hayatımda hiçbir olumlu gelişme yok.
Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biri çıksın, bir düzenim olsun diye düşünürdüm. Ama bakıyorum etrafta doğru düzgün biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gün geçtikçe de güzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.
Hep böyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Önceden geleceğimi hiç böyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hiçbir şey görünmüyor.
Ne yapabilirim bilmiyorum
Meslek dısında islere de bakardim ben ,en azından ek gelir ne yapabilirim diye.
Mesela part time islere falan.
Ortam değisikliği olur en azından.
Yarım gün calısan anne olarak,ayrıca kendime ek gelirler yaratmaya calısıyorum.
Firmalarla komisyon üsülü calısıyorm,2.elde satıslar yapıyorum.Valla esim merdiven silmeye cagırsalar gitcen bu ne hırs diyo

Yani tek meslek üzerinden is beklemeyin,alanı genisletmeye bakın.