Hiçbir şey takmadılar. Cimri aile..

Ekonomik şiddet demişsiniz de, asıl ekonomik şiddet eş ailesi altın takmadı diyerek eşten o altınları sen yap diye talepte bulunmaktır. Benim eşimin ailesi de hiç bir şey yapmadı. Zerre talebim olmadı. Bu nedir anlamadım.
Bence konuda siz de eşiniz de haksızsınız.
Acayip bir olay zaten bu. Anlamlandırmakta zorlanıyorum.
 
ailenin ya da eşin altın takmaması nasıl onur kırıcı bi davranış oluyor anlamadım. takı ile mi ölçülüyor bu onur?
 
Bana bilmediğini söyledi. Ama yalan olduğunu düşünüyorum
Sallıyor yalan söylemesin gelsin bana anlatsın onları. Sizin gibi hanimefendilerin başına geliyor boyle seyler en cok ona üzülüyorum.
Biz de evlendik gectik bu yollardan evlenmeden once de nisanlanip ayrilmistim baska birinden
Bayramda seyranda da altin getirilir. Bunlari bilmiyor olamazlar. Ailesinin takmayacagini da bilmiyor olamaz.Tamam herkes her adeti bilmez de,uygulamaz da ama bunlarin ki isguzarlik ve yalancılık yani. Bana soyluyordu bile esim bayram hediyen hazır aşkım falan ellerinde tatliyla bilezikle geliyorlardi bizde kimseden bisey istemedik ama bu işlerinde bi yolu yordami var yani.
 
Yani eşiniz mahçup olmus gibi yapmis bence zira insan bilmezmi ailesi ne takacak düğünde?
Aşırı saçma geldi bana bilmemesi.
Size güvenmiyor bu aşikar.
Boşanın bencede
Tabiki biliyor. Yalana bak. Gunahini almayim ama bilmez olurmu ana babalar herseyi ağızlarında söylüyor
 
Benim anlamadığım nokta neden adamın birikmiş parasını altına yatırmasını istediniz?

Eşiniz o parayı altın almak yerine ev almak ya da araba almak için mi kullanacaktı? Eğer öyleyse, bence kötü bi fikir değil ki bu? Evlendiğinizde yaşayacağınız ev ikinizin olmayacak mı?

Ailesinin yaptığına bi şey diyemem çok ayıp etmişler ama kusura bakmayın siz de evliliği biraz alışveriş gibi görmüşsünüz.

Evlilik böyle bi şey değil ki. Eğer eşiniz de o parayı hiçbir şey için harcamamak niyetindeyse o da ayıp etmiş.
 
Banada bir set dısinda hic bisey takmadilar diger iki eltime bilezik aldilar kolye aldilar ama benim esim kredi kartiyla aldi bileziklerimi utanmadan onlar almis gibi taktilar böyle aileler var malesef esinin yaptigida buyuk yanlis olmus.
 
Yani eşiniz mahçup olmus gibi yapmis bence zira insan bilmezmi ailesi ne takacak düğünde?
Aşırı saçma geldi bana bilmemesi.
Size güvenmiyor bu aşikar.
Boşanın bencede
bazen bilmiyorlar esim bana sana set takacaklar nisanda kulaklarini deldir istersen dedi onlarda nisanda set takilirmis buna dayanarak konustu bilezik taktilar 😁😁 ne takacaksiniz diyede sorulmazki bende anneme sormadim mesela evet bilesikti biliyorum ama hic kac tane takacaksin abim ne takacak demedim
 
Evlenmeden önce biriktirdiği paraya ortak değilsiniz. Benim de hakkım var, ben de ortağım olayı yok yani. Onun kişisel malı o para. Sizi mağdur ediyorsa ekonomik şiddet var diye Evlendikten sonra elde edilen kazançla ne yapıyorsunuz, ona bakmak lazım
İşin insani boyutuna gelirsek, yatırım konusunda ben de olsam kafama göre hareket ederdim ama eşimi de dinler, gönlünü yapmaya çalışırdım açıkçası. Yani eşimden para kaçırmazdım. Tamamen eşimin tercihlerine bırakmam o parayı. Ancak dediğim gibi herkesi mutlu edecek çözümlerle idare ederdim.
 
bazen bilmiyorlar esim bana sana set takacaklar nisanda kulaklarini deldir istersen dedi onlarda nisanda set takilirmis buna dayanarak konustu bilezik taktilar 😁😁 ne takacaksiniz diyede sorulmazki bende anneme sormadim mesela evet bilesikti biliyorum ama hic kac tane takacaksin abim ne takacak demedim
Doğrudur ama konuşulur yani aile arasında.
Konuşulmasa bile konu sahibinin eşinin zihniyetinde bir adam sormuştur eminim, onlarda demiştir takmayacağız diye zira al birini vur ötekine bir aile mevzubahis.
Ayrıca ailesini tanıyor bu adam,hic konuşulmasa dahi cimri olduklarını ve takmayacaklarını biliyordur eminim.
İnsan utanır oğlunun düğününe öyle takısız gitmeye zaten o ayrı mevzu ama bence damatta gayet biliyordu böyle olacağını.
 
Back
X