Hiçbir şey yapasım yok.

Spora hız vermeyi hedefledim.Yürüyüşü de.
Aynı durumdayız ve çok can sıkıcı.
Ben de spor yaparken çok iyiydim kış gelince saldım baya hareketsizlik insanı içine çekiyor resmen. Yattığım yerden dizi bile izleyemiyorum son zamanlarda. Bir de kahveyi azaltmam lazım galiba bu aralar konsantre olabilmek için kahveye yüklendim ama kahve tüketimi de bir yerden sonra vücutta vitaminlerin emilimini azaltıyor. Çay kahve çok tüketiyorsaniz azaltin ama üstte bir üye de yazmış hormon ilacı etkiliyor olabilir. Ben her ay bambaşka birine dönüşüyorum mesela. Pms ayrı bir de ovulasyon dönemi de etkiler oldu. 1 ayda normal olduğum günler bir elin parmaklarını geçmemeye başladı menapoza girerken ne aksiyonlar olacak acaba :KK53:

Ben de spor yaparken çok iyiydim kış gelince saldım baya hareketsizlik insanı içine çekiyor resmen. Yattığım yerden dizi bile izleyemiyorum son zamanlarda. Bir de kahveyi azaltmam lazım galiba bu aralar konsantre olabilmek için kahveye yüklendim ama kahve tüketimi de bir yerden sonra vücutta vitaminlerin emilimini azaltıyor. Çay kahve çok tüketiyorsaniz azaltin ama üstte bir üye de yazmış hormon ilacı etkiliyor olabilir. Ben her ay bambaşka birine dönüşüyorum mesela. Pms ayrı bir de ovulasyon dönemi de etkiler oldu. 1 ayda normal olduğum günler bir elin parmaklarını geçmemeye başladı menapoza girerken ne aksiyonlar olacak acaba :KK53:
Kahveyi de çayı da çok severim.Bu üzücü oldu.
Ya evet aslında konu içinde Depresif yazında farkettim ben de aaa ilaaç oldum bi an.

Etkileyebilir ama bu kadar da ağzıma tükürmesine gerek yoktu bence😂
Pms dönemim felç,ağrıdan kıvranıp yatıyorum resmen. Şu an ovulasyon dönemindeyim.Sporu artırmak şart oldu.

Kızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.

Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.

Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.

Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.🙄
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Yattikca yarası geliyor insanın biraz zorlayarak eski tempo geri gelebilir psikolojik bence kolay şeyler yaşamiyoruz ulkece

-Bibli -Bibli eveet yürüyüş yapıldı mı içiniz birazcık açıldı mı düne göre daha iyi misiniz ? Merakla bekliyorumm 🥹

Kızlarcım iyi geceler.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.

Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.

Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.

Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.🙄
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Enerji düşüklüğü canınızı sıkan birşey varmı ?

Sorayım ya sormaz mıyım.
Geç geldi aklıma bu ihtimal ama evet mümkün.
Cansın💋
Konunu yeni gördüm.. hormon ilaçları aşırı etkiliyor bana primolut ve ardna dogum kontrol hapı verdi doktor. Ruh halim tam düzelmişken resmen agzıma mıctı ilaçlar..

Birde sanırım şu bebek ve tedavi mevzun vardı.. yani bilinçaltında ne ne kadr etkiliyor.. bahar geldi gelecek derken kar yagıyor bi yerlerde😅 azcık kombo olmus olabilir senin acından

Kızlarcım iyi geceler.

Ne bu yaşadığım?
Bende son zamanlarda aynı durumdayım,bir kk bir de duolingo dil var,sadece bunlar mutlu ediyo beni .Televizyonun fişini çektim sese bile tahammülüm kalmamış,gönlüm yok ev işine ve mutfağa😟

Bende bire bir aynıyim sizinle. Kendimi iyi hissetmek için masaja, bakıma aldığım randevulari iptal edip duruyorum. Kitap okumak için zamanım olmadigindan şikayet ederdim. Bol bol vaktim var şuan. 20 . Sayfaya kadar okumuşum ne okuduğumu bilmiyorum Boş boş oturuyorum. Çocuk olmasa yemekte yapmayacağım . Acaba ülke olarak ağır bir depresyon mu yaşıyoruz?
Son felaketin etkisi üzüntüsü mahvetti hepimizi😥

Ben de bu şekildeyim. uzun herhangi bir şey okuyamıyorum, kimseye fazla açıklama yapmak istemiyorum, ev işlerini bırakalı oldu baya. Çok üşeniyorum ve dikkatim çok zayıfladı. Ben bir takım sağlık problemleri yaşadım, bu da yıldırdı beni. Yorumları tek tek okuyacağım iyi oldu bu konu 🌸

-Bibli -Bibli eveet yürüyüş yapıldı mı içiniz birazcık açıldı mı düne göre daha iyi misiniz ? Merakla bekliyorumm 🥹
Artemiiiiiis bugün ailemle ilgilenmem gerekti.
Kısa bir süreliğine yeğenimle parka gittik. Onu biraz eyledim :) o oynarken de sevdiğim bir melodi açıp kamelyada oturdum.
Hatta yeğenim bi ara çimlere oturmak istedi ayakkabımızı çıkardık oturduk. Ama çok kısa bir süre.İşlerim vardı çünkü.

Özellikle çıplak ayakla oturmak iyi geldi. Doyamadım. Şu an evdeyim boş durmuyorum ona rağmen sıkılıyorum yine: (

Evde mi enerji düşüklüğü var anlamadım.

Back
X