Hiçbir şey yapasım yok.

Kızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.

Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.

Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.

Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.🙄
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Calisiyormusunuz? Çocuk varmi? Çok sıkılmişsiniz içinde bulundugunuz durumdan. Sizi buhrama sokan biseyler var

İnandığım için mi bilmiyorum ama baya ferahlatıyor içimi. Ben zaten hep döktürürdüm dediğim gibi ama eşim de bazen daraldığında ikimize birden döktürüyoruz aynı çarşaf altına girip🙈 eşim de iyi geldiğini söylüyor.
Benim babannem döker, üzerine dua da ediyor ben baya faydasını gördüm valla. Bir deneyin olmazsa ne kaybedersiniz ki 😇
Bi araştırayım 😍 Teşekkür ederim ilgin içinn

Calisiyormusunuz? Çocuk varmi? Çok sıkılmişsiniz içinde bulundugunuz durumdan. Sizi buhrama sokan biseyler var
İş hayatıma bir yıl ara verme kararı aldım,şu an evdeyim.
Çocuk yok.
Can sıkıcı şeyler illaki var hayatımda.Herkeste var.Ama ilk kez böyle çöktüm.

Son yaşanan felaketin üzüntüsünü atlatamadım sanırım,deprem bölgesinde yaşamadığım ve kayıp yaşamadığım halde böyle boşvermişlik,isteksizlik üzüntüyü atamadım halen
Hepimiz aynıyız sanırım. Deprem çok etkiledi çokkk.

Telefonunu iki gun kapat şöyle sevdigin muzikleri aç kendini ev isine ver hersey normale dönecek 👍

Back
X