hiçbir şey zevk vermiyor artık yaşamak istemiyorum

*Yüzünüzü yıkamaya gitmeniz sadece 10 saniye sürerken yatağa bağlı yaşayanlar var tüm manzarası tavan olan..
*Şükret arkadaşım ayakkabını giyebildiğin bir ayağın var..
*Senin söverek bindiğin otobüse uzaktan bakıp iç geçiren tekerlikli sandalyedeki o adam var..
*10 saat uyuyup iş yerinde hala esnerken geceyi çocuğunun başında hiç uyumadan bekleyip ilaç parası için işe giden baba'lar var..
*Sen annenin önüne koyduğu yemeğe burun kıvırırken kimi anneler var pazar dağıldığında çürük domatesleri toplayan..
*İsyan etme arkadaşım annesiz var babasız var..
*Her nefsin tadacağı bir ölüm var...
*Şükret haline sen bugün uyanırken nefesini yastığında bırakan var..!!

iste budur yaa...:51: tebrik ederim sizi cok guzel anlattiniz..bravo!

Psikologlar ilaç veremez canım ancak psikiyatri uzmanı tıp doktorları ilaç verme yetkisine sahiptir. Uzman değilim ama intihar düşüncesi seviyesine geldiyse depresyon artık ilaç tedavisi gerekir bence hatta hastaneye yatırılabilir bu seviyedeyse.

psikologların ilaç veremediğini bir psikolog adayı olarak ben de biliyorum. intihar düşüncesi depresyondan önce borderline kişilik bozukluğu yada panik atak yada bipolar bozukluk (manik depresif bozukluk) belirtilerindendir. bu benim kişisel uydurmam değil, DSM-IV ve DSM-V tanı kriterleri teşhisidir.

hayatın belirli dönemlerinde intihar düşüncesi normaldir. bu düşünceye kapılan her insan hastaneye yatırılamaz. ilaç tedavisi diyorsun ama bunu hangi sıfatla söylüyorsun bilmiyorum. sence ilaç tedavisi gerektirecek bir çok davranış psikoloji biliminde normal, yada içinde bulunduğu dönemin getirdiği bir durumdur.

sevgiler.

Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir; Yaşamak Güzeldir... Necip Fazıl Kısakürek

çok üzülüyorum olmuyo.unutamıyorum.onun başkasıyla mutlu olduğunu görmek beni öldürüyo.o benm ilk aşkımdı.hep gözümün önüne geliyo.hep unutmaya çalıştım telefonda kaç kere haykırdım aşkımı her şeyi denedim ama o istemedi.sen beni terkettin dedi.dalga geçtin dedi.ben onunla dalga geçmedim terk de etmedim.ailesi istemediği müddetçe nasıl mutlu olabilirdik ki? çok isterdim ondan bebeğim olsun.ona baba desin..:((( ama olmadı hayat müsade etmedi

ya yapma canım allah aşkına.daha 17 yaşındasın.bu yaşta ne aile istemesi.istese ne yapıcaktınız evlenecek miydiniz.
bu foruma giriyorsun madem,erken yaşta evlenen,okumayan,aykları üzerinde durmayı beceremeyen genç kızların o çok sevdiği adamlar evlenince ne eziyetler ediyorlar onlara oku lütfen.
pazar günü sınavın varmış,sen sevgilinin derdindesin.
sen üniversiteyi oku bitir,ne adamlar çıkacak karşına.
bu yaşta aşk zannettiğin şey aşksa zaten gün olur gene bulursunuz birbirinizi.

Back
X