Hiçbir şeyden zevk alamamak depresyon

3321dertli55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
28
13
18
29
Merhaba. Soru başlıkta aslında. Üniversiteyi yeni bitirdim ve çok büyük bir boşluğa düştüm. Bulunduğum şehirde harika bir hayatım vardı ve bir de erkek arkadaşım var, o çalıştığı için burda kalmak zorunda. Buradan hiç ayrılmak istemiyorum ve sürekli ağlıyorum. Kendi isteğimle okulu uzatmayı bile düşündüm geçtiğimiz haftalarda. Bu durumu yaşayanlarınız var mı, nasıl atlattınız? Yeni hayatıma nasıl adapte olacağımı bilemiyorum ve çok üzülüyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

Maalesef iş piyasası çok geniş bir şehir değil. Bir iki kurumla görüştüm fakat geri dönüş olmadı. Ayrılmak zorundayım gibi görünüyor.

İş hemen bulunmuyor bir yandan iş ara bir yandan ya yüksek lisans yap ya da aöf de bir bölüm oku. O kadar dersten sonra herkes boşluğa düşüyor ben de sorunlar yaşamıştım meğerse boşuktanmış.

Son senemde ben de boyle oldum. Tüm güzel arkadasliklarimi ve sevgilimi bırakıp dönmek epey zor geldi. Ama sevgilimle birlikte bir hedef koyduk. Isımızı gücümüzü elimize almak için çabaladık. Stajdi ise girmeydi derken 2 sene çabucak geçti. 1 sene de nişanlı olmanın tatliligi ve telasesiyle geçti.
Sevgilinizle ileriye dönük bir plânınız yoksa bile üzülmeyin sonuçta döndüğünüz yer ailenizin yani. Kariyerinizle alakalı okuldan daha çok faydası olacak şeyleri mezuniyetten sonra yapabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlara, dil kurslarına yazabilirsiniz. Önünüzde hedef ve meşguliyetler olduğu sürece bunalıma girmeye vakit bulamazsınız. Umarim gönlünüzce oolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…