Hiçbir şeyi beceremiyorum

Hamileliğimin ilk 6 ayı mide bulantısıyla geçti ..
6 aydan sonra çoğu şey düzeliyor ..
Bol bol uyuyordum bende ama daha dinç olmamı sağlıyordu ..

Yani olan olmuş tabiki ama keşke hamileliği erteleseydiniz.bence iki ay sadece dershaneye gidip gelin evde ders çalışmak için kendinizi zorlamayın,çünkü bilirim o uyku halini bulantıyı,en azından iki ay kafanız rahat olsun

Eğer bu sene istediğin puanı alamazsan çocuğun 3 yasına gelene kadar hiççç alamayacaksın öncellikle bunu bil.Bu sene alacağın puan çok önemli o yüzden şimdi en rahat döneminken otur kpss çalış dershaneye yazıl.Çocuk olunca bu günlerini mumla ararsın

8 haftalık yani sürekli hasta gibiyim. Bi de zaten üstüne grip oldum. Dershanede bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen.

Kendinizi biraz fazla dinliyorsunuz sanki.
Çalışan biri olsaydınız ne olacaktı?

Midem bulanırken dikkatimi verip çalışmak zulümdü ama çubuk krakeri hiç eksik etmedim yanımdan. Benim avantajım öğürmem aşırı değildi. Ama mide bulantısı hissi bile yeterliydi..

İnsanlar hamileyken 1 2 saat yol gidip toplu taşımaya binip tam gün mesai yapıyor.
Markete gitmeniz iyi bir şey ayrıca. Hareketsiz kalmak daha kötü. Ama gününüz bir marketle nasıl bitiyor anlamadım.

Şöyle düşünün şu anda ders çalışmak için en müsait zamanınız. Bebek doğunca en azından 3 yaşına kadar düzenli ders çalışamazsınız. Bir kaç haftaya bulantılarınız azalacak zaten..

Kendinizi biraz fazla dinliyorsunuz sanki.
Çalışan biri olsaydınız ne olacaktı?

Midem bulanırken dikkatimi verip çalışmak zulümdü ama çubuk krakeri hiç eksik etmedim yanımdan. Benim avantajım öğürmem aşırı değildi. Ama mide bulantısı hissi bile yeterliydi..

İnsanlar hamileyken 1 2 saat yol gidip toplu taşımaya binip tam gün mesai yapıyor.
Markete gitmeniz iyi bir şey ayrıca. Hareketsiz kalmak daha kötü. Ama gününüz bir marketle nasıl bitiyor anlamadım.

Şöyle düşünün şu anda ders çalışmak için en müsait zamanınız. Bebek doğunca en azından 3 yaşına kadar düzenli ders çalışamazsınız. Bir kaç haftaya bulantılarınız azalacak zaten..
Dershaneye giderken ben Dr bi saat yol yapıyorum git gel iki saat eve gelince saat 4 oluyor sadece market değil yemek temizlik derken gün bitiyor dedim yanlış anlaşılmasın

Back
X