- 21 Ekim 2015
- 11
- 1
- 36
- Konu Sahibi Elifhumeyra
selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yılı geçkindir evliyim baştan beri çocuk istememize rağmen evlat sahibi olamadık. ankarada bi devlet hastanesinde uzman birine muayene olduk değerlerimizin çok iyi olduğunu ve bebeğimizin olmaması için hiçbir sebebin olmadığını söylediler. ardından klomen adında günde 1 kez alacağım bi ilaç verdi 7 ay kullandım fakat bi sonuç elde edemedik. sürekli yumurta kontrolune gidiyordum. yumurtlaman iyi artık buraya gelmene gerek yok diyerek beni gönderdi. psikolojık olabilir diye biraz vücüdunu dinlendirip kafandan bu isteği atmaya çalışmamı söyledi ( BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY TABİ ).Neyse lafın kısası sonra da rahim filmi istedi ve ben devlet hastanesinde zübeyde de ve zekai tahirde çekilmek istemiyorum. özel desen sadece film için dünyanın parasını istiyolar (1 milyar ve üstü). sonraki araştırmalarımla öğrendim ki deva hastanesi 250 tlye anestezi yapmadan sadece bayan elemanlarla bunu güzelce yapıyormuş. sizden isteğim bana öncelikle tecrübeli arkadaşlarımdan çocuk için bundan sonraki adımların ne olduğu daha neler yaptırmam gerektiği ve bu hastaneden memnun kalıp kalmadığınız. şimdiden teşekkür ederim :)