hiçbir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar buraya gelin sıkıntılarımızı paylaşalım

Elifhumeyra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
11
1
36
selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yılı geçkindir evliyim baştan beri çocuk istememize rağmen evlat sahibi olamadık. ankarada bi devlet hastanesinde uzman birine muayene olduk değerlerimizin çok iyi olduğunu ve bebeğimizin olmaması için hiçbir sebebin olmadığını söylediler. ardından klomen adında günde 1 kez alacağım bi ilaç verdi 7 ay kullandım fakat bi sonuç elde edemedik. sürekli yumurta kontrolune gidiyordum. yumurtlaman iyi artık buraya gelmene gerek yok diyerek beni gönderdi. psikolojık olabilir diye biraz vücüdunu dinlendirip kafandan bu isteği atmaya çalışmamı söyledi ( BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY TABİ ).Neyse lafın kısası sonra da rahim filmi istedi ve ben devlet hastanesinde zübeyde de ve zekai tahirde çekilmek istemiyorum. özel desen sadece film için dünyanın parasını istiyolar (1 milyar ve üstü). sonraki araştırmalarımla öğrendim ki deva hastanesi 250 tlye anestezi yapmadan sadece bayan elemanlarla bunu güzelce yapıyormuş. sizden isteğim bana öncelikle tecrübeli arkadaşlarımdan çocuk için bundan sonraki adımların ne olduğu daha neler yaptırmam gerektiği ve bu hastaneden memnun kalıp kalmadığınız. şimdiden teşekkür ederim :)

selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yılı geçkindir evliyim baştan beri çocuk istememize rağmen evlat sahibi olamadık. ankarada bi devlet hastanesinde uzman birine muayene olduk değerlerimizin çok iyi olduğunu ve bebeğimizin olmaması için hiçbir sebebin olmadığını söylediler. ardından klomen adında günde 1 kez alacağım bi ilaç verdi 7 ay kullandım fakat bi sonuç elde edemedik. sürekli yumurta kontrolune gidiyordum. yumurtlaman iyi artık buraya gelmene gerek yok diyerek beni gönderdi. psikolojık olabilir diye biraz vücüdunu dinlendirip kafandan bu isteği atmaya çalışmamı söyledi ( BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY TABİ ).Neyse lafın kısası sonra da rahim filmi istedi ve ben devlet hastanesinde zübeyde de ve zekai tahirde çekilmek istemiyorum. özel desen sadece film için dünyanın parasını istiyolar (1 milyar ve üstü). sonraki araştırmalarımla öğrendim ki deva hastanesi 250 tlye anestezi yapmadan sadece bayan elemanlarla bunu güzelce yapıyormuş. sizden isteğim bana öncelikle tecrübeli arkadaşlarımdan çocuk için bundan sonraki adımların ne olduğu daha neler yaptırmam gerektiği ve bu hastaneden memnun kalıp kalmadığınız. şimdiden teşekkür ederim :)
merhaba bende 4 yıllık evliyim sanırım bu işe yeni başlamışsın allah çok bekletmesin seni. hangi ilde yaiıyorsun bilmiyorum ama rahim filmini ben 150 tl ye çekildim yanlız adetin ikinci günü dr gittim başkent hastanesi hulusi bey var orada onlar seni yönlendirir. ben çektireli 9 ay falan oldu.
sormak istediğin birşey olursa özelden de yazabilirsin 6 aşılama 1 tup bebek 2 rahim filmi 2 histereskopi deneyimine sahibim.

Ben martta 2 yil olacak klomen tedavisi 2 3 kez çatlatma ignesi hsg filmi şimdi günlük iğneyle yumurta takibi ama şimdiden yoruldum

701334"]Eşimde de bendede hersey guzel[/QUOTE]
Asilama mi yapilacak yoksa sadece catlatma ignesi ve gun asiri iliski mi. Bizde de hic sorun yok dr lar nasil olmuyor inanamiyoruz diyo. Nasip demekki.

701334"]Eşimde de bendede hersey guzel
Asilama mi yapilacak yoksa sadece catlatma ignesi ve gun asiri iliski mi. Bizde de hic sorun yok dr lar nasil olmuyor inanamiyoruz diyo. Nasip demekki.[/QUOdestek için yumurta takibi yapilacak günlük iğneyle olmazsa aşılama yada tüp bebek sebepsiz hersey yolunda ama bende nasip diyorum

bizdede hiç bir sorun yok 6.buçuk aydır bebek istiyoruz ama yok bir kimyasal gebeliğim var...
bir yıl dolunca pembe maviye gitmeyi düşünüoruz bakalm kısmet

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum bugün artık üye olmaya karar verdim.3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz gitmedigim doktor kalmadi artik buraya yazmaya karar verdim esim ve bende bütün tahliller filmler yapildi hic bir sorun yok adetlerim duzenli .ama olmuyor yumurtlama normal. Bilemiyorum napmaliyim artik

Elifgelen merhaba bende 2 yıldır dusunuyorum bebek yumurtlama takibinden sonra rahim filmi cektirdim yumurtlama normal olunca adet agrisindan biraz fazla bir agri yasadim . cok sukur normal cikti 300 tl ye cektirmistim yanlis hatirlamiyorsam . Allah hayirlisiyla hepimize nasip etsin insallah

Merhaba 5 yıllık evliyim 2,5 yıl istemedik ama korunmadıkta sonrasında birşeylerin ters gittiğini düşünüp doktora gittim her şey normal dedi gönderdi ama ben farkındaydım .

Bir çok doktora gittim tsh t3 t4 prolaktin dheas progesteron fsh lh e2 hepsi bakıldı normal dediler genital kültür ve smear istediler onlarda normal çıkınca hsg istediler tüpler de açık çıkınca eşimden sper testi istediler her şey normal sebepsiz kısırlık dediler.

Menegonla iğne tedavisi önerdiler denedim tutmadı
Gonal f ile aşılama dediler oda tutmadı .

VE TÜM BUNLARIN SONUNDA TESADÜFEN GİTTİĞİM ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE tsh ve anti tpo yani haşimato olduğumu öğrendim.

Üstelik milyarları harcadığımız özelde çektirdiğimiz hsg de göremedikleri polipleri gördüler ve ameliyat oldum size tavsiyem mutlaka anti tpo nuza baktırın belki de haşimatosunuz bunu anlamanın tek yolu bu test tedavisi olmadığı için önemsemiyorlar ama hamile kalabilmek için çokkk önemliii

Merhaba 5 yıllık evliyim 2,5 yıl istemedik ama korunmadıkta sonrasında birşeylerin ters gittiğini düşünüp doktora gittim her şey normal dedi gönderdi ama ben farkındaydım .

Bir çok doktora gittim tsh t3 t4 prolaktin dheas progesteron fsh lh e2 hepsi bakıldı normal dediler genital kültür ve smear istediler onlarda normal çıkınca hsg istediler tüpler de açık çıkınca eşimden sper testi istediler her şey normal sebepsiz kısırlık dediler.

Menegonla iğne tedavisi önerdiler denedim tutmadı
Gonal f ile aşılama dediler oda tutmadı .

VE TÜM BUNLARIN SONUNDA TESADÜFEN GİTTİĞİM ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE tsh ve anti tpo yani haşimato olduğumu öğrendim.

Üstelik milyarları harcadığımız özelde çektirdiğimiz hsg de göremedikleri polipleri gördüler ve ameliyat oldum size tavsiyem mutlaka anti tpo nuza baktırın belki de haşimatosunuz bunu anlamanın tek yolu bu test tedavisi olmadığı için önemsemiyorlar ama hamile kalabilmek için çokkk önemliii
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Rabbim yüzümüze güler umarım

Bende 3 aylik evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamiyorum gecen ay sogan kurunude yaptim ama olmadi anne olmayi cok istiyoeum cocugum olmayacak diye cok korkuyorum cevremdeki insanlar da artik sormaya başladilar sinirlerim cok bozuldu

Bende 3 aylik evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamiyorum gecen ay sogan kurunude yaptim ama olmadi anne olmayi cok istiyoeum cocugum olmayacak diye cok korkuyorum cevremdeki insanlar da artik sormaya başladilar sinirlerim cok bozuldu
1 yıl sonrasında olmazsa doktorlar sorun var gözüyle bakıyor ama kendinizi yiyip bitirmektense hormon tahlili ultrason muayenesi ve genital kültür yaptırarak içinizi rahhatlatın

Dahiliye doktorları anti tpo anti tg tsh t3 t4 olarak bakıyor .Bakmak istemezse genetik annemde ablamda var diyin hemen testi yapıyorlar bu antikor yumurtalık kalitesini ve adet düzenini etkiliyor.

Dahiliye doktorları anti tpo anti tg tsh t3 t4 olarak bakıyor .Bakmak istemezse genetik annemde ablamda var diyin hemen testi yapıyorlar bu antikor yumurtalık kalitesini ve adet düzenini etkiliyor.
ben de kendim direk endokrin bölümüne gittim biraz daha pahalı ama olsun ne var ne yok bütün hormonlara baktirdim, tsh im biraz yüksekti ilaçla o da normale döndü çok şükür ama bende de hala bebis yok :( 19 ay oldu bende de esimde de sorun yok hgs de cekildi. Yumurta takibi yapıldı, aşılama yapıldı, bu ay klomen kullaniyorum o işe yarar inşallah...

ben de kendim direk endokrin bölümüne gittim biraz daha pahalı ama olsun ne var ne yok bütün hormonlara baktirdim, tsh im biraz yüksekti ilaçla o da normale döndü çok şükür ama bende de hala bebis yok :KK43: 19 ay oldu bende de esimde de sorun yok hgs de cekildi. Yumurta takibi yapıldı, aşılama yapıldı, bu ay klomen kullaniyorum o işe yarar inşallah...
Evet baya pahalı ama artık özele gitmiyorum ocakta üniversite hastanesinde aşılama deneyeceğim .
Şimdiye kadar zaman kaybetmemek adına hep özele gittim sadece maddi olarak sömürüldüm sonuç alamadım.
Polip olduğunu bile bile tsh yüksekliğini göre göre aşılama iğne tedavisi denediler tutmadı .
Oysa üniversite hastanesi her şeyi ayrıntısına kadar inceliyor .
Aşılamada e2 ve lh bakılması çok önemliymiş özelde bunlara hiç bakılmadı.
Şuan üniversite bütün tahlilleri yaptırdı inanır mısınız annemin babamın kayınvalidemin kayınpederimin hastalığına kadar bilgi aldılar rabbim inşallah nasip edecek umudum var .
Bu arada bize de sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu tsh t4 çok önemli dedi .

Evet baya pahalı ama artık özele gitmiyorum ocakta üniversite hastanesinde aşılama deneyeceğim .
Şimdiye kadar zaman kaybetmemek adına hep özele gittim sadece maddi olarak sömürüldüm sonuç alamadım.
Polip olduğunu bile bile tsh yüksekliğini göre göre aşılama iğne tedavisi denediler tutmadı .
Oysa üniversite hastanesi her şeyi ayrıntısına kadar inceliyor .
Aşılamada e2 ve lh bakılması çok önemliymiş özelde bunlara hiç bakılmadı.
Şuan üniversite bütün tahlilleri yaptırdı inanır mısınız annemin babamın kayınvalidemin kayınpederimin hastalığına kadar bilgi aldılar rabbim inşallah nasip edecek umudum var .
Bu arada bize de sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu tsh t4 çok önemli dedi .
ooo ne güzel. peki aşılama için e2 ye ne zaman bakıyorlar? adetin 3.günü mü?

Back
X