Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Gurbetteyim gidecek yerim yok ve ailemde beni kabul etmez dogu görevi bittikten somra istanbula tayin almazsa o zaman gidicem işte kadın sıgınma evi mi olur artık nolursa

Anladim. Bak ben kimseye cocuk yapma demem. Ikinci hamileligimde cok bekledim cok hasret cektim cok agladim o yüzden demem. Ama sana diyorum. Sakin bu sürecte cocuk yapma

Evli değilim, belki yaşamadan bilemezsin diyenler olabilir ama bence isteğinizi yaptırmak için herşey de kadınlar yapmazsan boşanırım dememeli. Bu tehdit unsuru olmamalı. Çünkü erkekler boşanmaktan korkmuyorlar. Eşinizi parmağınızda oynatacak kıvama en başta siz getirmeliydiniz .
Evet kesinlikle korkmuyorlar nasılsa anaları onlara ikinciyi bulur

Neden eşinizi iki arada bir derede bırakıyorsunuz?
Eltinizin hayatını bırakın herkesin hayatı kendine.
Boşaninca her şey daha mı iyi olacak?
Memleketinizde ,eşinizle ,çocuklarınızla mutlu olamıyor musunuz?

Millet İstanbuldan kaçıyor sizdeki İstanbul sevdası neden?

para biriktirmeye başla madem istanbula tayin istemezse boşanmayı düşünüyorsun.anladığım kadarıyla bir işin,eğitimin yok.asgari ücretle bir yere mi girersin kocandan aldıklarını ufak ufak mı biriktirirsin ne yaparsan yap biraz para tut.boşanırken ailen yardım etmezse ucuz bir eve kiraya çıkarsın herhangi bir işe girersin artık bir şekilde geçinirsin.çocuk falan var mı?ben çocuk yoksa nafakayı doğru bulmuyorum.evlilik süresince mal edindiyseniz zaten bir kısmı sizin olur.ailenizle şansınızı yinede deneyin bence ilk etapta.eşinizin bu tavrı çok itici ben olsam soğurdum.istanbul sözü verdi mi size evlenirken?boşanmadan önce ciddi bir şekilde konuşmayı deneyin derim.

Benim bütün çevrem istanbulda şu an yaşadıgım yerde ise eşimi ailesinden başka kimse yok ve ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor kv bana sende batıya tasınırsan seninde arkandan konusurum dedi bu tarz insanşar yani eşim ailesinin koskanclıgı yüzünden bunu yapıyor

Haklısımız ama benim bütün cevrem orda eşimin burda ailesinden başka kimsesi yok ve sırf ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor bende hırs yaptım
Evliliği ego savaşına çevirirseniz zararlı çıkarsınız, sevgi her şeyi aşar. Belki zaman alır ama inanın inatlaşmaktan çok daha güzel olur sonucu. Yaklaşımınız yanlış, baskı yaptıkça geri tepecektir. Şahsen bende öyle oluyo, sizin şuan önceliğiniz kendi yuvanız olmalı, güzellikle çözebilirsiniz inşallah sorununuzu

Şey bende de var da o sevdadan :110:
İnsan nerde doğup büyüdüyse sevdikleri nerdeyse orda yaşamak istiyor ya
Kaç sene geçerse geçsin
Ben de döncem yakında
Çok mutluyum bu baabda :eğlence:

Evliliği ego savaşına çevirirseniz zararlı çıkarsınız, sevgi her şeyi aşar. Belki zaman alır ama inanın inatlaşmaktan çok daha güzel olur sonucu. Yaklaşımınız yanlış, baskı yaptıkça geri tepecektir. Şahsen bende öyle oluyo, sizin şuan önceliğiniz kendi yuvanız olmalı, inşallah güzellikle çözebilirsiniz sorununuzu

Onu diyincede bu sefer sen abimi mutlu mu sanıyorsun karısı parmagında oynatıyor pişman falan diyor kabul etmiyor da abisinin düzgün bir adam oldugunu korkudan öyle yapıyormus :)
Seven insan kaybetmekten korktuğu için her dediğini yapar eşinin tabiki.Erkeklerin kendini savunma sözü o zaten sen de ne kadınlar var bak gözünü korkutuyor deseydin ama İstanbul'a da gitsen dünyanın öbür ucuna da gitsen zihniyeti değişmez eşinin.

Onu diyincede bu sefer sen abimi mutlu mu sanıyorsun karısı parmagında oynatıyor pişman falan diyor kabul etmiyor da abisinin düzgün bir adam oldugunu korkudan öyle yapıyormus :)
Korkudan yapıyorsa gerçekten mutlu olmayan haliyle bunları yapıyorsa iki kat örnek alsın abisini :)

para biriktirmeye başla madem istanbula tayin istemezse boşanmayı düşünüyorsun.anladığım kadarıyla bir işin,eğitimin yok.asgari ücretle bir yere mi girersin kocandan aldıklarını ufak ufak mı biriktirirsin ne yaparsan yap biraz para tut.boşanırken ailen yardım etmezse ucuz bir eve kiraya çıkarsın herhangi bir işe girersin artık bir şekilde geçinirsin.çocuk falan var mı?ben çocuk yoksa nafakayı doğru bulmuyorum.evlilik süresince mal edindiyseniz zaten bir kısmı sizin olur.ailenizle şansınızı yinede deneyin bence ilk etapta.eşinizin bu tavrı çok itici ben olsam soğurdum.istanbul sözü verdi mi size evlenirken?boşanmadan önce ciddi bir şekilde konuşmayı deneyin derim.
Batıya gideriz demişti istanbul dememişti ama batıya gideriz demişti evlenmeden şimdi ise batıda geçinemeyiz diyor .hamileyim önlisans mezunuyum kpss bakıyorım arada. Bosandıktan sonra beni kapıda bırakacaklarını sanmıyorum ama bosancamı duysalar hayor deyip engellemeye çalısacaklar cünkü dul diyecek cevreye ayıp kız hiç bosanırmı kafalarımdalar annem kefenle girersin bizde bosanmak tok demişti ama kapıda kalırsam mecbur alırlar bence

Seven insan kaybetmekten korktuğu için her dediğini yapar eşinin tabiki.Erkeklerin kendini savunma sözü o zaten sen de ne kadınlar var bak gözünü korkutuyor deseydin ama İstanbul'a da gitsen dünyanın öbür ucuna da gitsen zihniyeti değişmez eşinin.
Ah eşim doldurusa gelen bir insan tatilde abisine gittik bana hayır dediği bir konuda abisi konusunca evet demeye başladı yine benim istediğim bir seyle ilgiliydi eltime dedim ah keske hep beraber takılabilseler burda abisi gibi kibar erkekler yok ki

Baskı yapmadan nasıl ikna edicem ki adamı güzellikle de anlayacağını sanmıyorum

Eltinizinde ozenilesice bir hayati yokki...Kendi parasini kazanan,iyi bir kariyeri olan,kendi parasini catir catir harcayan birisi olsaydi,guclu ayaklari saglam basan bir kadin olurdu,eltinizin yasadigi hayat kocasinin askinin bitmesiyle tepe taklak olur...Kimseyi takmamasina gelince bu konuda dogru yapiyor hayat onun ve esinin,kimseyi ilgilendirmez...Istanbul'a tasinma isteginden oturu bosanmayla tehdit edersen,muhtemelen esin seninle iktidar savasina girer tasinicagi varsada tasinmaz ustelik tehtidin ki gercekten bunu yapamayacaksan kuru sallamadan ibaret kalir...

Eltinizinde ozenilesice bir hayati yokki...Kendi parasini kazanan,iyi bir kariyeri olan,kendi parasini catir catir harcayan birisi olsaydi,guclu ayaklari saglam basan bir kadin olurdu,eltinizin yasadigi hayat kocasinin askinin bitmesiyle tepe taklak olur...Kimseyi takmamasina gelince bu konuda dogru yapiyor hayat onun ve esinin,kimseyi ilgilendirmez...Istanbul'a tasinma isteginden oturu bosanmayla tehdit edersen,muhtemelen esin seninle iktidar savasina girer tasinicagi varsada tasinmaz ustelik tehtidin ki gercekten bunu yapamayacaksan kuru sallamadan ibaret kalir...
Tabikide benim icin de özenilecek hayatı yok ama onlara göre bir kadının bu kadar özgür olması ve abilerini avuc icine alması fazlasıyla kıskanılcak bi durum . Hayır bütün ömrümü bu şehirde gecirmeyi düşünmüyorum lafta değil yani

Back
X