• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir zaman evlenemeyeceğim hissi neden oluyor

Daha önce sevgilim olmadı,flörtten öteye gitmedi.Ne ara tanışacağım evleneceğim anne olacağım.20 yaşındayım şu an kısmetim de açık değil gibi nasıl çıkar nerelerde bulabilirim ? Bugün değilse ne zaman ahahahah
28 yaşında evlendim. Sizin yaşınızda henüz üniversite 2. Sınıftaydım. İşsiz kalma korkusu okul uzatma korkusu derken afedersiniz kıçımda ayı bağırıyordu. Ne aceleniz var ?

Daha önce sevgilim olmadı,flörtten öteye gitmedi.Ne ara tanışacağım evleneceğim anne olacağım.20 yaşındayım şu an kısmetim de açık değil gibi nasıl çıkar nerelerde bulabilirim ? Bugün değilse ne zaman ahahahah
Bu forumu oku da evlenenleri gör sen zaten birdaha düşünmezsin

Valla keşke benim de olmasaydı özeniyorum hiç olmayanlara şöyle düşün boş saçma sapan insanlar için gözyaşı döküp emek vermemişsin. Bunu dert etme yani. Umarım karşına doğru insan cıkar da sacma sapan kişilerle güzel duyguların harcanmaz..

Çok geç kalmışsın yaaa 20 miiii😱 bak duriye güğümleri kalaylatmış çeşmenin başında muhtarın oğluyla kesişiyor hemi de 15 yaşında😏

Valla keşke benim de olmasaydı özeniyorum hiç olmayanlara şöyle düşün boş saçma sapan insanlar için gözyaşı döküp emek vermemişsin. Bunu dert etme yani. Umarım karşına doğru insan cıkar da sacma sapan kişilerle güzel duyguların harcanmaz..
Yani flört olarak oldu yandı canım da uzun ilişkim olmadı ben de ondan korkuyorum işte olacaksa ömürlük olsun diyorum ama karşıma da çıkmıyor yani kısmetim mi kapalı bilemiyorum

Evlenememe korkusu mu yoksa tercih eden yok beğenen yok acaba çirkin miyim bende bir tuhaflık var korkusu mu yaşıyorsun?
Çirkin olmadığımı biliyorum güzel olduğumu söylerler ahım şahım değilim ama hoşum yani giderim var,evlenememe korkum var denk gelemiyorum yani tanışacağım biriyle de öyle ortamlara gir demekle olmuyor her erkek her ortamda olmaz

Tanışıp evlenip anne olmak kaç seneni alacak zannediyosun ve 20 yaşında bunun endişesini yaşıyorsun ?
O karşımdakinin benle evlenip istediğini istemediğini bilmesine bağlı yoksa bana kalsa 1 senede evlilik 1 senede çocuk okey ama aday da yok işte çirkinlik değil olay denk gelmiyor

28 yaşında evlendim. Sizin yaşınızda henüz üniversite 2. Sınıftaydım. İşsiz kalma korkusu okul uzatma korkusu derken afedersiniz kıçımda ayı bağırıyordu. Ne aceleniz var ?
Abla seninki biraz geç olmuş şimdi millet teker teker nişanlanıyor,okuldan yana sıkıntım yok başa çıkabiliyorum da karşıma bu zamana kadar çıkmamış olması beni ümitsizleştiriyor hiç mi olmaz yani

Üniden çıkmaz ya abla ünideki erkekler de okulunu bitirmemiş sorumluluk alacak ohoo ama başka bi yerde de denk gelmiyor
Her nasip vaktine esirdir. Nasibin karşına çıktığında ağzın dilin bağlanır derler. Ya çekilecek çilene aşık olursun ya da güzel günlerine. İnşş güzel günler görürsün 🌹

Back
X