Sizin aranızdaki meseleden amirinize ne? O dedi diye tekrar canciğer olacak değilsiniz ne münasebet. Aynı işyerinde çalıştığınız için asgari bir iletişim yeter. Fazlasını istemeye hakkı yok.iş arkadaşım saçma sapan bişey için bildiğiniz sinir krizi gecırdı ve bana olmadık laflar saydı
Bende o sinir krizi geçirirken sakin kaldım . Sakin olur musun yani iyi misin falan dedim
Şimdi hiçbirşey olmamıs gibi davranmak konuşmak istiyor. O olayı yok sayalım diye haber yollamış . Bende mesafe koydum .
Muhtemelen bir üstümüz beni çağırıp işte iş arkadaşısın konuşmak zorundasın vs diyecektir ona ne cevap vermeliyim . Bişe şu var , karşıdaki kişiye de , yardım almalısın tarzı konuşayım mu yoksa hiç muhatap olmayayım mı . Kendıme de kızıyorum o zehrini kusarken ben neden sakin kaldım ki ..
İşle alakalı konuşar dışında konuşmanıza gerek yok. İş gereği bir konu varsa küstüm konuşmuyorum olmaz işin yapılması gerekiyor. Ama devamı gelmesin bu saatten sonraiş arkadaşım saçma sapan bişey için bildiğiniz sinir krizi gecırdı ve bana olmadık laflar saydı
Bende o sinir krizi geçirirken sakin kaldım . Sakin olur musun yani iyi misin falan dedim
Şimdi hiçbirşey olmamıs gibi davranmak konuşmak istiyor. O olayı yok sayalım diye haber yollamış . Bende mesafe koydum .
Muhtemelen bir üstümüz beni çağırıp işte iş arkadaşısın konuşmak zorundasın vs diyecektir ona ne cevap vermeliyim . Bişe şu var , karşıdaki kişiye de , yardım almalısın tarzı konuşayım mu yoksa hiç muhatap olmayayım mı . Kendıme de kızıyorum o zehrini kusarken ben neden sakin kaldım ki ..
Peki o gelip hiçbirşey olmamıs gibi konuşunca sen nasıl benim yüzüme bakıyorsun git tedavi ol tarzı konuşayım mıİşle alakalı konuşar dışında konuşmanıza gerek yok. İş gereği bir konu varsa küstüm konuşmuyorum olmaz işin yapılması gerekiyor. Ama devamı gelmesin bu saatten sonra
Bence en iyisini yapıp sakin kalmışsınız suçsuz iken suçlu durumuna dusmemissiniz mecburi konu olmadıkça konuşmayıniş arkadaşım saçma sapan bişey için bildiğiniz sinir krizi gecırdı ve bana olmadık laflar saydı
Yok o an yaptığımdan pişman değilim sakin kalarakBence en iyisini yapıp sakin kalmışsınız suçsuz iken suçlu durumuna dusmemissiniz mecburi konu olmadıkça konuşmayın
En güzel cevap görmezlikten gelmektir bence her ikisindede güzel yapmıssinizYok o an yaptığımdan pişman değilim sakin kalarak
Ama sonradan hiçbirşey olmamıs gibi bana selam dediğinde hiç cevap vermedim
Acaba sen be yüzle konuşuyorsun dese miydim
Is icin mecbur görüşeceksiniz. Is dışında size selam bile vermemesini söyleyebilirsiniz. Sakin kalmaniz sizin lehinize olmuş, seviyenizi korumussunuz.iş arkadaşım saçma sapan bişey için bildiğiniz sinir krizi gecırdı ve bana olmadık laflar saydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?