hiçbişey anlamadım. .

umudum00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
126
43
48
39
Arkadaslar mrb.basliktanda anlaşılacağı gibi bu durumdan hiçbişey anlamadım. Bi ortak tanıdık vasitasiyla biriyle tanıştım. Önce tanimak istemedim farklı bi şehirde olduğu gelme gitme tanıma ohhhooo nasıl olacak die istemedim.sonra ailesi falan çok iyi tanımakta bişey olmaz die tamam dedim.uzak bi şehirde olmasına rağmen 4 5 gün sonra bu bey tanışmaya geldi.bu arada ben 30 o 38 yasinda
Bu arada kendisi ticaretle uğraşıyor.neyse geldi bi cafede oturduk çay kah e içtik sohbet muhabbet ailelerden falan konuştuk çocukluk anilarina varana kadar anlattı.aksama benim bi düğüne katılmam gerekiyordu bi ilçede düğün bu arada o ilçede de bunun havası var akşam o da oraya davetli yemeğe.
İşte kalkmaya yakın benim fikrimi sordu sen ne dusunuyosun die bende neyle alakali dedim.o da benim hakkimda beğenmemiş olabilirsin düşünce ne diye sordu bende niye beğenmeyim dedim önemli olan tanımak falan dedim (bu arada çocuk gerçekten çok hoşuma gitmisti) neyse kendisi yok 1 sene gezelim tozalim olaylarını sevmeyen biri .bende dedimki illaki tanıma süresi 4 5 ay olur falan dedim. Hatta yurtdışında da ticaret yapıyo Allah nasip eder olursa birlikte gidersek sende görürsün falan dedi.ya böyle detaylari anlatıyorum ki sonunu anlayabilin diye. Kendisi son bi çay daha içelim dedi ben peki dedim. İlçeye kendisinin goturebile egini 3 4 kez tekrarladi bende uygun olmaz diye reddettim. Neyse kalkttik vedalastik.
Ben kardeşime terminal e gittim ilçe arabalarında yer bulamadım var ama 2 buçuk saat sonra ilçede zaten 45 dk falan sürüyor. Ben utanç sikila bunu aradım senden utanıyorum die durumu izah ettim o da tamam ben dedim sana zaten dedi geldi birlikte ilçeye gittik.aksam ben düğüne gittim dugundeyke kendisi bana msj attı halaminda davetiyesi var halamda geliyor diye.sonra hasadı gelmiş bana msj attı halam yanına geliyor ne taraftasin die kadın geldi tanıştık baya samimi işte görünce tanıdım seni kucuklugunuzu falan hatırladım sizin mahalleden geçirdik falan diye anlattı biraz oturup gitti. Ertesi gün biraz msjlastik. Ve 2 gündür hiç sesi çıkmıyor ben msj mrb nerdesin antalyadamisin diye sabah gördü msj cvp falan atmadi vallahii hiçbişey anlamadım. Hani olumsuzsa olumsuz de.facede ve instagramda ekli hala silmemis. Hiçbişey anlamadim

Belki yoğundur cevap vermemiştir. Ama keşke birlikte gitmeyi reddettikten sonra ne olursa olsun aramasaydiniz.
Öylemi diyosun ne biliyim ya arabada yer bulamayınca boşuna beklemeyim die nasıl olsa gidiyor diye bindim arabada sohbet falanda iyiydi çocukluk anılarını falan anlTti

Bence o da beğenmiş sizi..Beğenmese halasını sizin yanınıza yönlendirmezdi...Sohbet falanda iyi geçmiş sanki...Beğenmemiş olsa sosyal medyadan silerdi kurtulmak için...Biraz bekleyin bence.Acele etmeyin karşılık gelmezse sizde yolunuza bakarsınız..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Bence o da beğenmiş sizi..Beğenmese halasını sizin yanınıza yönlendirmezdi...Sohbet falanda iyi geçmiş sanki...Beğenmemiş olsa sosyal medyadan silerdi kurtulmak için...Biraz bekleyin bence.Acele etmeyin karşılık gelmezse sizde yolunuza bakarsınız..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Amin inşallah

Benimde aklıma o geldi ama kadında çok samimi davrandı falan ne biliyim

Aynen ya üzüldugum tek nokta yıllar sonra birinden gerçekten etkilendim. Onuda anlamadım valla

Yüzüne karşı bişey demek istememiştir belki halası. Uyumlu bulmamıştır erkek de etkilenmiştir, olabilir yani. :)

Önemli karar aşamasında belli canınızı sıkmayın zaman verin olumsuz olsaydı derdi

sanki tam emin olamamış gibi geldi bana. Bekleyin bakalım, bugün yarın tepkisi ne olacak.

Yoğundur müsait değildir kendi haline bırakın. Sizi beğenmemiş olsa zaten halasını yollamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…