Öylemi diyosun ne biliyim ya arabada yer bulamayınca boşuna beklemeyim die nasıl olsa gidiyor diye bindim arabada sohbet falanda iyiydi çocukluk anılarını falan anlTtiBelki yoğundur cevap vermemiştir. Ama keşke birlikte gitmeyi reddettikten sonra ne olursa olsun aramasaydiniz.
Enterasan bence sen mesaj atma o atip aciklama yaparsa yapar. bir hafta sonra hala durum ayniysa araci arkadasina kiz boyle ergenlerle beni muhattap ettin diye
hakkinda hayiliri olsun
Amin inşallahBence o da beğenmiş sizi..Beğenmese halasını sizin yanınıza yönlendirmezdi...Sohbet falanda iyi geçmiş sanki...Beğenmemiş olsa sosyal medyadan silerdi kurtulmak için...Biraz bekleyin bence.Acele etmeyin karşılık gelmezse sizde yolunuza bakarsınız..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Benimde aklıma o geldi ama kadında çok samimi davrandı falan ne biliyimHalası mı olumsuz konuştu acaba?
Aynen ya üzüldugum tek nokta yıllar sonra birinden gerçekten etkilendim. Onuda anlamadım vallaBu adamların hepsi dengesiz
Yarın msj atar niye hiç yazmadın der
O da mümkün
Benimde aklıma o geldi ama kadında çok samimi davrandı falan ne biliyim
Aynen ya üzüldugum tek nokta yıllar sonra birinden gerçekten etkilendim. Onuda anlamadım valla
O da var tabi amaaan zaten başkasının lafiyla hareket ediyorsa olmasın zaten
Yüzüne karşı bişey demek istememiştir belki halası. Uyumlu bulmamıştır erkek de etkilenmiştir, olabilir yani. :)
Ben olsam "mesajım görülüyor ama cevaplanmıyor? Bunu saygısızlık olarak algılarım." Der silerdim ordan burdan.
Tepkisiz, sorumsuz umursuz erkek een nefret ettiğim tiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?