Öyle yapmayı düşünüyorumBence tepki verme kacan kovalanır. 1 hafta bekle baktın ses cikmiyor sil heryerden gitsin. Arkdasinada ergenlerle tanıştırma de gitsin
Hepsi 3 5 gün içinde oluyo ne ara buldu ki bulduysa niye geliyo taa nerden buraya havası niye geliyo yanıma falan filannnBaşkasını bulmuştur bacım boşver
Bilemedim vallaBence adam bastan hayir dedikten sonra onun arabasina binmenizden rahatsiz oldu, ustune de halasi begenmemis sizi ama caktirmamis. Neyse, 38 yasina kadar bekar kaldiysa cok da mukemmel degildir. Cevap vermedigi icin bu saygisizliktir vs yazmayin bence; neden oyke bir adama bir mesaj yazmak icin vaktinizi harcayip zihninizi yoracaksiniz ki? O kim yani...
Yazmam daha zatenHalasının etkilediğini sanmıyorum, halası beğenmemiş bile olsa, 38 yaşında bir erkek, sizi beğenmişse, etkilenmez bence yada biraz daha bakayım der. Hala cevap yazmadıysa, yoğunluktan da değildir tabiki, bir insan ne kadar yoğun olabilir ki, 24 saat cevap yazamayacak? Dengesiz biraz galiba. Siz hiçbir şey yazmayın, cevap vermiyorsun bu ne saygısızlık tarzı bir şey de yazmayın, sessiz kalın.
HaklisinAman iyi tanıyın..şayet ararsa,
Dolduruşa gelen tiplerden olmasın.
Hayırlısı olsun.
ne oldu, gelişme var mı?Yazmam daha zaten
Yok aynıne oldu, gelişme var mı?
Ben acele etmiyorum zaten onun dediği şeylerden yola çıkarak sonunun bu şekilde olmasına üzüldüm .bilakis acele eden oydu ben biraz tanıyalım 2 3 ay dediğimde 3 ay bile çok demisti bunlardan dolayi Üzgünüm.tesekkur ederimAdam çalışıyor ticaretle ugrasıyor diyırsunuz gerçekten yogundur.
Ben bile yogun oldugum zaman eşime bile cavap vermeye yetişemiyorum.
Zamana bırak beklein acele etmeyin.
ben zaten benden büyük olsun 5 6 yaş gibi diyordum o oldu ama sonu olmadı hayırlısı olsun1-ticaretle uğraşır diye yoğunluğundan sıkılırsın birde yurt dışı yolculuk yapar gelmezse.halası sana sallasa da adamın ne düşündüğü önemli.
2- dediğin gibi tanıma süresi geçecek daha oluruna bırak.
3-yaş açısından iyi
Gorusmek isteseydi bir sekilde ulasirdi.is guc bana bahane gibi geldi.Hayirlisi olsun.ben zaten benden büyük olsun 5 6 yaş gibi diyordum o oldu ama sonu olmadı hayırlısı olsun
Evet aynen dediğim gibi beni begendinmi hoslandinmi direk söyle falan dedi dusuncemi sordu ardından tanıma süresinin çok uzun olmasın falan dedi ya bende anlamadım bir anda sessizliğe bürünmesiniAdam senden elektrik almasa senin düşünceni sormazdı diye düşünüyorum..Bence biraz bekle,işinden falan çok yoğundur diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?