öyle öyle..Erkekler hep böyle heralde :/
Olumsuz diyebilirdi onuda demedi Tepkisiz kalması saçma ama üzüldüm gerçektenÖnemli karar aşamasında belli canınızı sıkmayın zaman verin olumsuz olsaydı derdi
Çok haklısın saygısızlık. Medeni bir insansa herşey için teşekkürler mutluluklar demesini bilmeli.Ben olsam "mesajım görülüyor ama cevaplanmıyor? Bunu saygısızlık olarak algılarım." Der silerdim ordan burdan.
Tepkisiz, sorumsuz umursuz erkek een nefret ettiğim tiptir.
Hissettirdi derken erkeğin yazmasimi sonradanGenelleme yapmak istemiyorum ama gördüğüm, karşılaştığım tüm erkekler böyleydi. Buluşmanın çok güzel geçtiğini düşündürse bile daha sonra olumsuz düşünüp bu yanıtı paylaşan erkeğe rastlamadım. Direk üzerini kapatıp sıvışıyorlar sessiz sedasız.
Bir kaç gün bekleyin bana kalırsa, baktınız hala ses yok bir arkadaşım yazmış: mesajlarıma cevap verilmiyor bunu saygısızlık olarak algılarım minvalinde bir cümle. Onu yazın gönderin gitsin. Yazar diye hissettirdi ama hayırlısı olsun.
Evet ama yazsa da ondan bir hayır gelir mi bilemedim. Muhtemelen başka seçenekleri de var kendince.Hissettirdi derken erkeğin yazmasimi sonradan
yogun olsa bile yazabilirdide derdi ne anlamadimBi enteresan bu adam.
Ya çok yoğun cvp veremedi ya da düşünüyor.
Ki 2. Gibi
Haklısın vallaErkekler ciddi anlamda etkilenince mesaj yağmuruna tutuyorlar. İsterlerse çokta güzel yazacak vakit buluyorlar.
Bu kişi henüz kararsız bence. Görüpte yazamayacak kadar ne yoğunluğu olabilir insan tuvalette yine yazar yani.
Samimi gibiydi hiç tanimama rağmen baya bi konuştu falanMüsait değildir, birşey olmuştur, halasının gelmesi de çok şirin olmus bence, halasıyla nasıldı konuşmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?