- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
Günaydın sevgili hanımlar eski konumu bilenler vardır eminim. Eşim ve ailece görüştüğümüz çok samimi komşum x hakkında diğer komşum y beki uyarmıştı. Tabiki kondurtmadım inanmadım ama içim içimi yemişti. En son Ortak hepimizin gittiği kuaförden bu olanlarınduyunca yıkılmıştım. Y komşum x i ve kocamı kuaföre anlatmış. Neye üzüleceğim i şaşırmıştım. X 9 yıllık komşum kuaförlerde konuşuluyor sa bu Y bunu herkese anlatmıştı kadının namusu dillerdeydi.ya da gerçek miydi tüm bunlar. Eşim ısrarla X e şakın bişey deme Yok öyle bişey dedi ağladı zırladı huzurum kalmadı. Onların günahını alma kocası şeker hastası yazık duymasınlar dedi. Ben de sustum içim içimi yiye yiye görüşmeye devam ettim. Ancak son bir aydır artık x le mesafe koydum yapamıyordum çünkü hep bahaneler buldum. Eskiden hergün kahve içtiğim komşum la 10 gündür nerdeyse görüşmedim. Dün tesadüf eseri kuaförüme gittim ve kuaför bana x in Pazartesi günü boyaya geldiğini ve y nin x hakkında dediklerini elinde benim kocamla ilgili deliller kaset falan olduğunu demiş. X kıpkırmızı olmuş inkar etmiş ama kızlar soruyorum size bugün cuma ve tam 5 gündür x ten ses Yok. Kuaförün herşeyi ona anlatmasından sonra koşa koşa bana gelmemeli miydi. Ya da namusuna laf edilmiş kocasıyla y ye gidip kıyameti kopartmama lımıydı. Ama o hiçbişey yapmıyor ben ne düşüneyim şimdi yoksa y nin başından beri söylediği herşey doğru muydu. Allah ım aklımı koru. Yardım edin nolur