Cogunuz bilir sozlum evliligin sorumlulugunu alamayip yapamicam evlenmeden once hayatimi yasamak istiyorum zaman istiyorum senden diyerek cekip gitmisti.4 aydirda ayriyiz ama bu surede konustukta gorustukte o hayatinda kimsenin olmadigina defalarca yemin etti ailesiyle baglarim kopmadi kendiside ailemle koparmadi.durum su ki beynimde iyi huylu bir tumor var fakat bulundugu yer goz sinirlerimin orada ve bu salginlanan hormon beni zamanla kisirlastiricak zaten adetlerim kesilmisti ilacla 6 ayda bir zor oluyordum.normal bir kadindan maksimum 23 24 ken bende 45 50 bu hormonun degeri.her neyse konuma donucem tumor olayini annesiyle konustuk oda hemen oglunu aramis beni aramis arkadasim acmis yatiyordum ben beni arasin hemen filan demis aradim benim o tas kalpli vicdansiz dedigim adam telefonda hungur hungur agliyordu ic gecire gecire yapma dedim o kadarda onemli degil en kotu ihtimalle alinir kurtulurum ben ona uzulmuyorum ya cocugum olmazsa cok korkuyorum dedim cocuk sart degil sen lazimsin sen iyi ol dedi onu sakinlestirmeye calistikca hickira hickira aglamaya basladi bak ben telefonu kapatiyorum gercekten iyiyim korkulucak birsey yok dedim seni cok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ve kapattim.gecede msj atmis birlikte atlaticaz bu zor gunleri demis ama atlatamayizki kisir olucagimi bile bile ne yaparsa yapsin canimdan bile cok sevdigim adami ben babaliktan nasil mahrum birakirim ve herseyden ote bana resmen aciyor bunun icin bana donmesini asla sindiremem ama herseyden ote benm yukum agir derdim buyuk ama bunada sukur Allahim beterinden korusun.yani oyle boyle aylarca nasil doner ne yapiyim derken Allah baska bir dert verdi simdi ise tek derdim bana acimasindan kurtulup beni birakmasini saglamak.yardimlik bir durumum yok farkindayim ben sadece sizinle derdimi paylasmak istedim arkadaslarim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun tatlım.Alahh yardımcınız olsun.Gün doğmadan neler doğar..Sabırla dua edin.Allah hakkınızda hayırlı olanı verecekdir inşallah. Onunla evlenmek kaderinde var isede evlenirsin..Acısada kimse bir kişi ile evlenip bir hayatı paylaşmayı göze alamaz. O yüzden öyle düşünmeyin lütfen...Mutlu olmaya bakın..
Sanırım prolaktin sorunun var, 45-50lerde kısır filan olmazsın, benim 200lerde değerler ve beynimde adenom var ve hipofiz bezimin şekli bozuk ben bile dert etmiyorum bu kadar. Tıp çok ilerledi ne demek kısır kalmak. Üzme kendini boşuna
evlilikten önce hayatını yaşamak isteyen kişi zaten, evlenmeyi düşündüğü kişiyi gerçekten sevmiyordurki. çünkü biriyle evlenmeyi istemenizin nedeni, yaşanacak herşeyi onunla yaşamak istemesidir. yaşanacakları yaşayıp sonra evlenecek kişi, evlilik ile herşeyi beraber yaşamayı farklı anlıyordur. dolayısıyla bu kişiye güvenmemeniz konusunda ilk uyarıyı almışsınız. çok şükür evlenmemişsiniz. aklı hala dışarda kalacaktı ve siz "boşanma" başlığı açmış olacaktınız.
2. uyarıyı, sizi terkedip gittikten sonra hastalığınızı öğrendikten sonra size dönmesiyle almışsınız. sizi gerçekten sevip gerçekten ortak bir hayat yaşamak isteseydi baştan sizi bırakmazdı ki. demek ki dönüşü sizin hastalığınızla ilgili. bu da iyi değil, evlenseniz bile ne zaman patlayıp, hastalığınıza acıdığı için evlendiğini yüzünüze vuracak diye beklersiniz.
net olarak, artık bittiğini ve kendi hayatınıza döndüğünzü söyleyip telefonu kapatın. bir daha da açmayın derim.
not: tam olarak aynı problemden annemde de vardı. ne yazık ki onun tümörü kötü huylu ve büyümüştü. tümörü alabilmek için sağ göz sinirlerini gözden çıkardılar. annemin sağ gözü artık görmüyor. tümör alınmasaydı iki gözünü de kaybedecekti, hatta beyin hasarı oluşacaktı ve daha kötüye gidecekti. geçmiş olsun diyorum tekrar....
Cogunuz bilir sozlum evliligin sorumlulugunu alamayip yapamicam evlenmeden once hayatimi yasamak istiyorum zaman istiyorum senden diyerek cekip gitmisti.4 aydirda ayriyiz ama bu surede konustukta gorustukte o hayatinda kimsenin olmadigina defalarca yemin etti ailesiyle baglarim kopmadi kendiside ailemle koparmadi.durum su ki beynimde iyi huylu bir tumor var fakat bulundugu yer goz sinirlerimin orada ve bu salginlanan hormon beni zamanla kisirlastiricak zaten adetlerim kesilmisti ilacla 6 ayda bir zor oluyordum.normal bir kadindan maksimum 23 24 ken bende 45 50 bu hormonun degeri.her neyse konuma donucem tumor olayini annesiyle konustuk oda hemen oglunu aramis beni aramis arkadasim acmis yatiyordum ben beni arasin hemen filan demis aradim benim o tas kalpli vicdansiz dedigim adam telefonda hungur hungur agliyordu ic gecire gecire yapma dedim o kadarda onemli degil en kotu ihtimalle alinir kurtulurum ben ona uzulmuyorum ya cocugum olmazsa cok korkuyorum dedim cocuk sart degil sen lazimsin sen iyi ol dedi onu sakinlestirmeye calistikca hickira hickira aglamaya basladi bak ben telefonu kapatiyorum gercekten iyiyim korkulucak birsey yok dedim seni cok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ve kapattim.gecede msj atmis birlikte atlaticaz bu zor gunleri demis ama atlatamayizki kisir olucagimi bile bile ne yaparsa yapsin canimdan bile cok sevdigim adami ben babaliktan nasil mahrum birakirim ve herseyden ote bana resmen aciyor bunun icin bana donmesini asla sindiremem ama herseyden ote benm yukum agir derdim buyuk ama bunada sukur Allahim beterinden korusun.yani oyle boyle aylarca nasil doner ne yapiyim derken Allah baska bir dert verdi simdi ise tek derdim bana acimasindan kurtulup beni birakmasini saglamak.yardimlik bir durumum yok farkindayim ben sadece sizinle derdimi paylasmak istedim arkadaslarim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çocuğun annesiyle bu durumu neden paylaştın peki
Geçmiş olsun canım. güçlü ve inançlı bir kızsın tıp hep ilerliyor vardır çaresi. sen duanı et yeterki. inş hakkında hayırlısı olur Rabbim hastalığını giderir tez zamanda
sen şimdi sevgilini anneliği filan boşver.
Hiç birşeyi olmayanların da çocuğu olmayabiliyor. O olmayacak bu olmayacak diye düşünürsek ne evlenebiliriz ne plan yapabiliriz.
E hepimiz öleceğiz bunu biliyoruz o halde neden birikim yapıyoruz ev almaya araba almaya aile kurmaya çalışıyoruz. Herkes yaşlı mı ölüyor hayır... Ama umut ediyoruz, beklentilerimiz var o yüzden bunları yaparken ölümü hiç düşünmüyoruz.
Şimdi senin yapacağın şey çocuk sahibi olamayacağım diye düşünmek değil, tedavi olmak.
Allah zaten kısmetinde ne varsa acıyı da tatlıyı da yaşatacak
kafasını dinlerken arada görüşüyormuşsun o zamanlar arkadaş gibimiydi yoksa hala sahiplenme değer verme durumu varmıydı?
Şuan hayatına sevgili olarak sokma derim.
Şu son zamanlarda nasılsanız öyle kalın.
Kafanı toplamaya ihtiyacın var
Bi de duygularınla uğraşma.
Senin yanında olması seni iyi hissettiriyorsa bırak yanında olsun ama duygularını biraz dizginle.
Eğer bunu vicdandan yapıyorsa Yarın birgün yine karşına geçip gidiyorum dediğinde bu kez aldığın darbe daha yıkıcı olur
kısırlık dediğin şey sende olabilirde olmayabilirde... ama şuda varki sevdiğin adamda senin gibi olabilirde olmayabilirde...
bazı adamlar sırf bu nedenle eşlerini, sevgililerini terk edebiliyor. bana acıyor gibi düşünme...
Allah şifa versin..
geçmiş olsun ama seni bırakan eski sevgilin mi nişanlınmı ağlayınca ne oldu Allah aşkına kimseye kendinizden fazla değer vermeyin
büyük bir ihtimalle acıdı kendi vicdan yaptı ne yazıkki
hala konuşup durmayın onla sizi sevmiyor seven insan bırakıp gitmez
sizi üzmek istemem eski konularınızdan da biliyorum
hastalığınızın derdine düşün onun değil
birde korkmayın nasibinizde evlat varsa olur aşılaması var tüp bebeği var daha bir sürü şeyler var neyse siz nasıl olsa konuşmaya ve ona kendinizden fazla değer vermeye devam edeceksiniz
hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?