Hickira hickira agladi...

Canim oncelikle gecmis olsun evet once senin hayatin onemli. Ben saba acidigindan geldiginu sanmiyorum. Nisanlilikdoneminde yada sozlu git geller oluyor mutlaka psikolojik olarak sozlunuz bu durumu yenememis. Suandada kaybetme korkusu var gibi geldi. İnsan sevmedigi birini kaybetmekten korkmazki.. Hic olmaz dememis doktorlar sanirim tip o kadar ilerlediki timor iyi huyluysa ameliyatdab sonra tekrarlamaz sanirim. Yumurtalik nakli v.b bir suru olanak var suan umutsuzluga kapilma hic. Cunku beynini olmayacagina inandirirsan olumsuzluklari ustune yuklersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle gecmis olsun. Kisir kaldim vs yok, tip aldi basini gitti, vardir onun bi caresi, millete benim cocugum olmayacak falan deme.

Ikincisi bu adam durduk yere gitmemis, hayatinda baska biri var, sana acimis aramis anlam yukleme..

Cok gencsin, onunde uzun yillar var, kendine yeni bir hayat kur.

Şafi Allah şifalar versin

Büyük bir ihtimalle prolaktin hormonu yüksek.Göz sinirleri çevresinde tümör dediğine göre hipofizi bezinde adenom var.İnan her 10 kadından 9 unda var prolaktin problemi.O beyninde tümör değil ceanım.Beyinde tümör olayı başka bir olay.Sinüs bezlerine yakın minik bir yağ kitlesi gibi birşey.Burun deliğinden girip alıyorlar.Sorun etme.Hatta almayabiliyorlarda.Herşeyden önce doktorunu değiştir eğer sana beyinde tümör dediyse.Ve kimseyede beynimde tümör var deme.Nihayetinde genç kızsın.Bu seni olumsuz etkiler.İnsanlar sana ciddi hastalığı var gözüyle bakar.Adet problemin,kist,yumurtalık problemin vs.. olabilir.Ama ileride kısır olacaksın ne demek.Sende hormonun değeri 45-50 bu hormon değeri 3000-4500 olan nice insanlar var.Bebekleri de var Allaha şükür.
Tıp ileriliyor.Doğuştan kısır olan insanlar bile tüp bebek vs. çocuk sahibi oluyorlar.Hiç bir problemi olmayan insanlar da çocuk sahibi olamayabikliyor.Bu birazda Allah ın taktiri.Bak tekrar ediyorum.Gneç kızsın.Kısırlıktı,beyinde tümördü böyle şeyleri dillendirme.Sevgiline gelince,yaşı gençtir.Evlilik yükü almak istememiştir.Doğal karşılıyorum.Sen şimdi beyinde tümör deyince insani olarak üzülmüştür.Kendini suçlamıştır.

Klavyenize saglik..

sizden uzaklaşma nedeni bana da hiç gerçekçi gelmedi. insan gerçekten sevip hayatı paylaşmak istese, soğan-ekmeğe bile razı oluyor.

yaşının küçüklüğü de neden olamaz. illa herkes evlenmeden herşeyi yayaşyıp sonra evlenmiyor ki. ben 28 yaşımda evlendiğimde eşim tam 38 yaşındaydı, konumu ve fiziksel durumu hergün biriryle gezme ve herşeyi yaşamasına müsaitken kimseye dönüp bakmamış bile. keza ben de öyle, kimseye bakmamıştım. okumuş, gezip görmüş biri olmama rağmen. demem o ki, evlilik öyle bir hapis hayatı mıdır ki, yaşayacağımı yaşayayım da öyle evleneyim desin? evlilik, insanın ruh eşiyle, yeryüzünde kendini anlayacak tek kişiyle hayatını paylaşmasıdır. evleneceğin kişi, senin diğer yarındır, onun dışındaki her erkek yada her kadın "diğerleri"dir. dönüp bakmak içinden bile gelmez.

yaşanacak herşeyi onunla yaşamak istersin. elele gezmek, sinemaya gitmek, beraber yüzmek, uzun uzun sohbetler etmek, hediyeler almak, hediyeler vermek her gencin isteyeceği şeydir ama zaten bunları yapmak istediğin kişi sevdiğin kişidir. A ile gezip tozayım, sonra B ile evlenirim denemez ki. kaldı ki, çok sevdiğini iddia ettiği B'yi bırakıp, A ile gezmeye gittiğini de açıkça söyleyen biri, B yi gerçekten hayatını paylaşacak kadar büyük bir aşkla sevmiyordur, A ile de sadece gönül eğlendiriyordur.

kendinizi hiç üzmeyin. yazdıklarınızı okuyunca, "bu kadar rahatça gidip gelen birine yine de iyi sabredip, beklemiş" dedim. hastalığınızı ve kendinizi düşünün. elbet birgün (yaşınız genç daha) size ruh ikizi gibi davranacak ve "yeryüzündeki her ama herşeyi yaşamak istiyorum. ama seninle yaşamak istiyorum. senden başkasıyla yaşadığım şeylere de hayat demem" diyecek biri karşınıza çıkacaktır.

hiç erkek arkadaşı olmamış, silik bir tip zannedilirken, fakültenin en yakııklı ve müzmin bekarıyla evlenen, "senden önce hiç yaşamamış gibiyim. herhalde yeryüzünde başka biri yoktur evlenebileceğim chihiro" sözünü eşinden duymuş biri olarak yazıyorum bunları

bir alkış da benden

Rabbim isterse hersey olur.Cocugum olmicak falan deme.Sevgilin sen burda kenarda dur,gezeyim tozayim demis iste.Sen tumor falan diyincede pismanlik duymus.Bende kizima hamile olmadan once hipofiz bezinde adonem cikti.cekildigim mrda ve bundan 3ay sonra hamile kaldim.Gerci benim esimdede sorun vardi ama stresten adetlerim cok gecikiyordu.Bende oluruna biraktim,ve kafam rahat olunca kizim geldi bana.
Bu arada konuyla pek ilgisi yok ama,dr beni 6 ay sonra kontrole cagirmisti beyin cerrahi ve ben hamile oldugum icin gitmedim ama 2kere merdivenlerden dustum ve yolda yururken bazen onumu goremiyorum sanki acaba bu beynimde olan adonemden dolayimidir.simdi gitmeyede korkuyorum dr.Bilen varsa cevaplayabilirimmi.
Not:2 yil oluyor ve kizimda 15 aylik.ben prolqktin hormonuyla alakali oldugunu sandim ve kizima hamile kalinca gectigini dusundum.
Kizlar sacma gelmesin yazdiklarim,konuya da biraz tuz biber oldum ama...

Bilemiyorum hayatinda biri olma durumuda bir ihtimal elbette ama neden bilmiyorm ama artik sanmiyorm cunku cok icten agladi cok uzuldum dedigim gibi ayrilik suresince hep konustukta aslinda ama dedigim gibi oladabilir.kendime yeni bir hayat kurmaya basladim zaten yazdan sonra bambaska bir sehirde bambaska biri olucam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ona durumun boyle korkutucu olmadigini soyledim adi bu sadece iki doktorda ayni seyi soyledim bu durumada terim olarak tumor diyorlarmis iyi huylu.kisirlik konusuna gelince sadece prolaktinle alakali degil yumurtaliklarimla ilgilk bir rahatsizligimda var ve adetlerim kesildi.8 senedir oldugum adet sayisi iki elin parmagini gecmez malesef...bu durumuda asla dillendirmedim anneside sadece tumor olayini biliyor diger durum cok ozel bir durum zaten yani daha annem babam bile bilmiyorlar.onu rahatlatmaya calistim zaten kotu bir durum olmadigini bils inndiye ama o hastaliklarim konusunda hep cok hassasti ondan boyle oldu.

ne demek kaderime ortak edemem falan.
ben evliyim, ama çocuğumun olacağı ne malum?
ya da eşimde de sorun olabilir.
o zaman ondan vaz geçer miyim?
Hayır tabiki de.
eşim en baştan söyleseydi çocuğum olmuyor diye yine de vazgeçmezdim.
onun için çocuk sahibi olmaktan vazgeçerim ve pişman olmam.
sevdiğim insanla evlenmek ve ömür boyu yanında olmak mı?
sevmediğim biriyle evlenip çocuk sahibi olmak mı?

kesinlikle 1.yi tercih ederdim.
seven insanlar böyle yapar bence.

Ben soyluyim dogumda dahada arttigi icin muhtemelen prolaktinle ilgili.ama benim cocugumun olamama durumu hem prolaktinle ilgili hemde yumurtalarim birbirini tutuyormus bir kadindakinin2 bucuk kadi yumurtam rahme dusuyormus adet donemi ve onlar birbirlerini tutuyormus .adet goremiyorum adet olamiyorum bu yuzden.Allah yavrunu sana bagislasin kendini ihmal etme senide ona bagislasin...

Muhakkak vardir ne varsa ben bulucam ugrasicam elimden geleni yapicam anne olabilmek icin.kaybetmekten korktugunu soyledi zaten canm bana sana birsey olursa ben yasayamam dedi.ama iste bir yanindada acima duygusu vardir elbet bu uzuyor beni.

Bende boyle yapardim emin olabilirsin ama oda boyle dusunur mu acaba yani haksizlik olmaz dimi o istiyor cunku onun tercihi.ama iste su durumda yanimda olmasi dusunduruyor cunku gercekten cok agladi beni sevdigini soyledi bunlar evet cok iyi cok guzel ama ya temelinde ask degilde acima varsa?

öncelikle geçmiş olsun
annelik her ne kadar çok güzel bir duygu olsa da
mahrum kalmak hayatın sonu değil
ayrıca açık açık şunu söyleyebilirim mki
öncelikle senin sevgilin
sorumluluk almaktan korkan
hatta korkup kaçan bir adam
yani bence sana acımıyordur
bence işine bile gelebilir böyle bir durum
gidip kafamı dinleyim diye düşünüp 4 aY ortadan kaybolan bir adamın
baba olması zaten bir facia olur
sernin için cidden üzüldüm
ama bence sevgilinin tek düşündüğü senin rahatsız olman
anne baba olamayacak olmak değil

onun için bana acıyor diye düşünme
üzerinden bir sorumluluk kalktığı için mesut bile olabilir
bakarsın bu sefer o korkularını yenip
bir an önce seninle masaya oturmak isteyecektir

canım allah ol derse herşey olur. kaderinde ne varsa o olur. allah hayırlısını bilir.

Canım benim,sen bence 3.bir doktora git.Hangi kendini bilen doktor,beyinle uzaktan yakından alakası olmayan,tümör olmayan şeye beyinde tümör var der.Onun adı tümör değil,adenom.Sen beyinde tümör ne demek biliyor musun.İster kötü huylu olsun,ister iyi huylu,bir düzine ilaç,bir düzine MR,beyin ameliyatı.....sen şidmi bir insana beyinde tümör var dersen,tabiki kahrolur.

Hangi adenom salgısı kısırlığa sebep oluyormuş anlayamadım.Gerçekten doktorunu değiştir.Günümüzde hiçbir doktor kısırsın demiyor.Artık herşeyin tedavisi mevcut.Bu işler kısmet nasip işi.sen de problem olmaz,eşinde problem olur.Bilemezsin.Ben 6 yıllık evliyim bebeğimiz yok.Problemimiz yok.Bende problem dahi olsa,ne diyecektim kocamı babasızlığa mahkum edemem boşanayım mı diyecektim.Sen kendi annene babana söylemediğin hastalığı,elin oğlunun annesine anlatmışsın.Hem de tümör olarak.O kadın bunu nasıl oğluna söylediyse,birçok yakınına da söyleyecektir.Genç kızsın yapma etme.

kesinlikle katılıyorum...

canım geçmiş olsun ama ben belki çok romantiğim bilmiyorum ama sözlün bence seni seviyor. kimse kimse için boş yere bişeylerden vazgeçmez. birde polikistik mi oluştu yumurtalıklarında? polikistik zaten başlıbaşına adet düzenini bozan ve çok ilerlediğinde de adet olmayı engelleyen bir durum maalesef. ama kesinlikle tedavisi olmayan ya da çocuk olmasına engel bir durum değil. yumurtalarının tam gelişmesi ve hemile kalman için tedavi gerekebiliyor tamam ama sonuçta bebeğin olmaz diye bir şey yok. hiç olmadı tüp bebek denersiniz olursa olur olmazsa da allahın taktiridir sonuçta. bence eğer seviyorsan ve sözlün de seni sevdiğine seni ikna ederse hayatını yaşa derim. dünyaya bir kere geliyoruz onu da sevdiklerimizle yaşamadıktan sonra zaten hiç yaşamıyalım daha iyi. bence size şans ver.

Tesekkur ederim canim evet baba olmayi ne kadar hakkediyor iste orasi biraz tartisilir.ama iste Allah benimde gonlumu biliyor.

İnternettende baktim sonrasinda adenomlar tumor olarak geciyormus burda herkez yazinca merak ettim bende.ama ben zaten annesinede kendisinede onemli olmayan cok zararsiz bir durum oldugunu soyledim.o basta aglamiyordu zaten ona sadece hormonel bir durum oldugunu soyledim ama o sanirim kendini suclu hissetti.yukardada yazdim ben canim mesele sadece prolaktin degil ben bu rahatsizlikla senelerdir ugrasiyorum ve ben artik adet gormuyorum yani ben uzun zamandir adet goremiyorum.soylesinler bu durum benim hic ama hic umurumda degil ki soylemesinin hic bir onemi yok benim icin acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…