Hickira hickira agladi...

Cogunuz bilir sozlum evliligin sorumlulugunu alamayip yapamicam evlenmeden once hayatimi yasamak istiyorum zaman istiyorum senden diyerek cekip gitmisti.4 aydirda ayriyiz ama bu surede konustukta gorustukte o hayatinda kimsenin olmadigina defalarca yemin etti ailesiyle baglarim kopmadi kendiside ailemle koparmadi.durum su ki beynimde iyi huylu bir tumor var fakat bulundugu yer goz sinirlerimin orada ve bu salginlanan hormon beni zamanla kisirlastiricak zaten adetlerim kesilmisti ilacla 6 ayda bir zor oluyordum.normal bir kadindan maksimum 23 24 ken bende 45 50 bu hormonun degeri.her neyse konuma donucem tumor olayini annesiyle konustuk oda hemen oglunu aramis beni aramis arkadasim acmis yatiyordum ben beni arasin hemen filan demis aradim benim o tas kalpli vicdansiz dedigim adam telefonda hungur hungur agliyordu ic gecire gecire yapma dedim o kadarda onemli degil en kotu ihtimalle alinir kurtulurum ben ona uzulmuyorum ya cocugum olmazsa cok korkuyorum dedim cocuk sart degil sen lazimsin sen iyi ol dedi onu sakinlestirmeye calistikca hickira hickira aglamaya basladi bak ben telefonu kapatiyorum gercekten iyiyim korkulucak birsey yok dedim seni cok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ve kapattim.gecede msj atmis birlikte atlaticaz bu zor gunleri demis ama atlatamayizki kisir olucagimi bile bile ne yaparsa yapsin canimdan bile cok sevdigim adami ben babaliktan nasil mahrum birakirim ve herseyden ote bana resmen aciyor bunun icin bana donmesini asla sindiremem ama herseyden ote benm yukum agir derdim buyuk ama bunada sukur Allahim beterinden korusun.yani oyle boyle aylarca nasil doner ne yapiyim derken Allah baska bir dert verdi simdi ise tek derdim bana acimasindan kurtulup beni birakmasini saglamak.yardimlik bir durumum yok farkindayim ben sadece sizinle derdimi paylasmak istedim arkadaslarim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim geçmiş olsun bence ondan ayrılmaya çalışma herşey olacağına varır unutma bırak biraz üzülsün :1:

canım benim geçmiş olsun bence ondan ayrılmaya çalışma herşey olacağına varır unutma bırak biraz üzülsün :1:

Cok tesekkur ederim bende zamana biraktim zaten artik ne olucaksa zaman gostersin bana ben dusunmek istemiyorum artik.

Ben bir daha ayni acilari yasayamam cunku gercekten suan toparlanmis halim bu ilk hallerimi goren aciyordu onlari hatirlayip ona duvarlarimi ormeye calisiyorum zaten insallah sadece dun aradigiyla agladiyla kalir fazlasini yapmaz.karsi koyamamak en buyuk korkum.

aynı acıları yaşayamam diyorsunuz, o yüzden fazla iletişime geçmeyin ki karşı koyamayacağınız hale gelmeyesiniz. insan birine bi şans verip de buna değmediğini görünce en çok kendisine kızıyor. ben de beni terk eden birini tekrar hayatıma aldım ama yine terk edildim. bu bağlamda hayattaki mottom şudur: biri kötü bi şey yapıyorsa aynısını tekrar yapma ihtimali yüzde yüze yakındır. o yüzden korktuğunuz başınıza gelmesin :34:

Yumurtaliklarda ek olarak baska bir problem daha mi varmis anlayamadim ? cunku yumurta rezervin bitmedigi surece gebelik mumkundur.

Yumurtaliklarda ek olarak baska bir problem daha mi varmis anlayamadim ? cunku yumurta rezervin bitmedigi surece gebelik mumkundur.

Doktor birsey anlatti ama tam anlamadm oda sonra dedi ki yumurtaliklarim normal bir kadindakinden iki bucuk kat fazlaymis bunlar birbirlerini tutuyormus adetimin kesilmesinin ana nedeni bu zaten buda cocuk sahibi olmama engelmis.

Acıma acınıcak hale düşersin demişler..
Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama 20den yukarı bi yaş olduğu kesin..
Sana acısa sen önemlisin çocuk olmasada olur demezdi..

Benim sevgilimde de kist çıktı.
Nasıl üzüldü şok oldu anlatamam daha 21 yaşında.
İleride çocuğumuz olmaz diye üzülüyomuş..
Bende kiste üzülüyo ameliyat olucak diye üzülüyo sanıyorum.
-Olsada olmasada ALLAH'tan ya olupta hayırsız olursa diyodum.
-Sende istersin çocuk sahibi olmayı dedi
-İsterim ama bak hep diyorum hayırsızsa olmasın diye sen sıkma canını.
Ama anladı mı hayır.. :19:
O üzüldükçe ben daha çok üzüldüm bu durumu kafaya takmasına.
Ha zaten bizim evleniceğimizde muamma ama o direkt beni düşünüp üzüldü.
-Ameliyat olursun sıkma canınıda dedim
-Ya yinede olmazsa diyip durdu..

Şimdi şimdi bişey demiyor ama korkuyor yani.

Ama korkmasına hiç gerek yok ben bunu onada söyledim..
Benim çocuğum hayırsız olucaksa eğer bu sevgilimle evlensemde olur başkasıyla evlensemde..
Ben ileride çocuğumuz olmaz diye bişey duyup bu sevgilimdende ayrılmam.
Belki diğer kişiden çekicem hayatı zindan edicek bilemem.
O yüzden hep yanında dururum.
Acımakta değil bunun adı ; SEVGi :16:

Sizde hiç endişe etmeyin.

Şuan sizinde psikolojinizde gelgitler var bunu yanlış anlamayın içten içe bi travma gibi bişey var o yüzden böyle düşünüyosunuz..
Sevgilimden biliyorum..
Ama içinizin rahat etmesi için sevgilinizlede konuşun eminim onun mimikleri yüz ifadeleri kurduğu cümleler sizi rahatlatıcaktır..

Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

Doktor birsey anlatti ama tam anlamadm oda sonra dedi ki yumurtaliklarim normal bir kadindakinden iki bucuk kat fazlaymis bunlar birbirlerini tutuyormus adetimin kesilmesinin ana nedeni bu zaten buda cocuk sahibi olmama engelmis.

Prolaktin hormonu yukselince yumurtlamamizi saglayan hormon duzenini bozar ve yumurtlayamaz hale geliriz.bu durumda atilamayan yumurtalar kistler halinde yumurtaliklarda kalir bu yuzden de yumurtalik buyumus gibi gozukur.yani bunun sebebi varolan hormonal duzensizliginiz ve o normale dondugunde hersey duzelir.dedigim gibi yumurta rezerviniz bitmedigi surece gebe kalmaniz muhtemel.cunku artik o yumurtalari yumurtaliktan igneyle alip disarida dölleyip rahme bile yerlestirebiliyorlar(tup bebek) ki sizin buna ihtiyaciniz olacagini da zannetmiyorum.endokrinolojoye gitmeniz cok iyi olur.tedavi planinizi daha net cizerler.cok gecmis olsun

Prolaktin hormonu yukselince yumurtlamamizi saglayan hormon duzenini bozar ve yumurtlayamaz hale geliriz.bu durumda atilamayan yumurtalar kistler halinde yumurtaliklarda kalir bu yuzden de yumurtalik buyumus gibi gozukur.yani bunun sebebi varolan hormonal duzensizliginiz ve o normale dondugunde hersey duzelir.dedigim gibi yumurta rezerviniz bitmedigi surece gebe kalmaniz muhtemel.cunku artik o yumurtalari yumurtaliktan igneyle alip disarida dölleyip rahme bile yerlestirebiliyorlar(tup bebek) ki sizin buna ihtiyaciniz olacagini da zannetmiyorum.endokrinolojoye gitmeniz cok iyi olur.tedavi planinizi daha net cizerler.cok gecmis olsun

Cok tesekkurler canim haftaya gidicem daha net olucak hersey insallahta icim biraz rahatlicak.

Acıma acınıcak hale düşersin demişler..
Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama 20den yukarı bi yaş olduğu kesin..
Sana acısa sen önemlisin çocuk olmasada olur demezdi..

Benim sevgilimde de kist çıktı.
Nasıl üzüldü şok oldu anlatamam daha 21 yaşında.
İleride çocuğumuz olmaz diye üzülüyomuş..
Bende kiste üzülüyo ameliyat olucak diye üzülüyo sanıyorum.
-Olsada olmasada ALLAH'tan ya olupta hayırsız olursa diyodum.
-Sende istersin çocuk sahibi olmayı dedi
-İsterim ama bak hep diyorum hayırsızsa olmasın diye sen sıkma canını.
Ama anladı mı hayır.. :19:
O üzüldükçe ben daha çok üzüldüm bu durumu kafaya takmasına.
Ha zaten bizim evleniceğimizde muamma ama o direkt beni düşünüp üzüldü.
-Ameliyat olursun sıkma canınıda dedim
-Ya yinede olmazsa diyip durdu..

Şimdi şimdi bişey demiyor ama korkuyor yani.

Ama korkmasına hiç gerek yok ben bunu onada söyledim..
Benim çocuğum hayırsız olucaksa eğer bu sevgilimle evlensemde olur başkasıyla evlensemde..
Ben ileride çocuğumuz olmaz diye bişey duyup bu sevgilimdende ayrılmam.
Belki diğer kişiden çekicem hayatı zindan edicek bilemem.
O yüzden hep yanında dururum.
Acımakta değil bunun adı ; SEVGi :16:

Sizde hiç endişe etmeyin.

Şuan sizinde psikolojinizde gelgitler var bunu yanlış anlamayın içten içe bi travma gibi bişey var o yüzden böyle düşünüyosunuz..
Sevgilimden biliyorum..
Ama içinizin rahat etmesi için sevgilinizlede konuşun eminim onun mimikleri yüz ifadeleri kurduğu cümleler sizi rahatlatıcaktır..

Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

İste isin garibi biz ayriydik canim ayri olmamiza ragmen boyle bir durum oldu.gerci konusuyordk arada gorusuyordukta cok uzuldu oda ben aglamadim onu uzmemek icin ama o cok agladi icimi parcaladi bunun adi sevgimi acimakmk bilmiyorm ama galiba insan sevmedigi birine aciyamazda.kafam karmakarisik hayatimda suan oyle bir karar yada bir adim atmicam ararsa acicam gelirse gorusucem zamana biraktim herseyi artik herseyin hayirlisi..

Cogunuz bilir sozlum evliligin sorumlulugunu alamayip yapamicam evlenmeden once hayatimi yasamak istiyorum zaman istiyorum senden diyerek cekip gitmisti.4 aydirda ayriyiz ama bu surede konustukta gorustukte o hayatinda kimsenin olmadigina defalarca yemin etti ailesiyle baglarim kopmadi kendiside ailemle koparmadi.durum su ki beynimde iyi huylu bir tumor var fakat bulundugu yer goz sinirlerimin orada ve bu salginlanan hormon beni zamanla kisirlastiricak zaten adetlerim kesilmisti ilacla 6 ayda bir zor oluyordum.normal bir kadindan maksimum 23 24 ken bende 45 50 bu hormonun degeri.her neyse konuma donucem tumor olayini annesiyle konustuk oda hemen oglunu aramis beni aramis arkadasim acmis yatiyordum ben beni arasin hemen filan demis aradim benim o tas kalpli vicdansiz dedigim adam telefonda hungur hungur agliyordu ic gecire gecire yapma dedim o kadarda onemli degil en kotu ihtimalle alinir kurtulurum ben ona uzulmuyorum ya cocugum olmazsa cok korkuyorum dedim cocuk sart degil sen lazimsin sen iyi ol dedi onu sakinlestirmeye calistikca hickira hickira aglamaya basladi bak ben telefonu kapatiyorum gercekten iyiyim korkulucak birsey yok dedim seni cok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ve kapattim.gecede msj atmis birlikte atlaticaz bu zor gunleri demis ama atlatamayizki kisir olucagimi bile bile ne yaparsa yapsin canimdan bile cok sevdigim adami ben babaliktan nasil mahrum birakirim ve herseyden ote bana resmen aciyor bunun icin bana donmesini asla sindiremem ama herseyden ote benm yukum agir derdim buyuk ama bunada sukur Allahim beterinden korusun.yani oyle boyle aylarca nasil doner ne yapiyim derken Allah baska bir dert verdi simdi ise tek derdim bana acimasindan kurtulup beni birakmasini saglamak.yardimlik bir durumum yok farkindayim ben sadece sizinle derdimi paylasmak istedim arkadaslarim..

Şu anda kısır değilseniz hemen evlenin ve çocuk yapın =)

canım benim öncelikle Allah şifa versin diorum , inşallah sağlığına en kısa sürede kavuşursun .. çocuk olayına bu kadar takmamalısın hele ki bu dönemde arkadaşların dediği gibi tıp gerçekten çok ilerledi ve neler okuyoruz %100 sakat doğum diyorlar saglıklı cıkıyor , %100 çocuk olmaz diyorlar ilk denemede oluyor hayatı akışına bırak bir süre gerçekten sadece güzel düşün dua et güzel filmler izle kitaplar oku canını sıkacak insanlarla görüşme ..sözlüne gelince bence seviyor seni yani 23 yaş evlilik sorumluluğunu almak için çok erken böyle düşündüğünü hissediyorum , çevremde 30 yaşında 5-6 senedir kız arkadaşını bekleten evlilikten korkan o kadar çok erkek çocuğu var ki insan ne zaman büyüyecek acaba die düşünmeden edemiyor .. güzel haberlerini bekliyoruz kendine çoook dikkat ett :16:

Geçmiş olsun... ne kadar güçlüsün, onu da düşünüyorsun ve sırf sevdiğin için yanında olması için onun da geleceğini değiştirmek istemiyorsun, düşünüyorsun. Tebrik ediyorum seni... diğer konuya gelince bu adam zaten evliliğin sorumluluğunu alamayacağım demiş, senin yanında olma sorumluluğunu nasıl alacak sorusu takılıyor aklıma... Zaten diyorsun bir derdim var başımda rahatsızlığım diye... Bence herşeyi bi yana bırak sağlığını düşün onun tedavisine bak...

canım benim öncelikle Allah şifa versin diorum , inşallah sağlığına en kısa sürede kavuşursun .. çocuk olayına bu kadar takmamalısın hele ki bu dönemde arkadaşların dediği gibi tıp gerçekten çok ilerledi ve neler okuyoruz %100 sakat doğum diyorlar saglıklı cıkıyor , %100 çocuk olmaz diyorlar ilk denemede oluyor hayatı akışına bırak bir süre gerçekten sadece güzel düşün dua et güzel filmler izle kitaplar oku canını sıkacak insanlarla görüşme ..sözlüne gelince bence seviyor seni yani 23 yaş evlilik sorumluluğunu almak için çok erken böyle düşündüğünü hissediyorum , çevremde 30 yaşında 5-6 senedir kız arkadaşını bekleten evlilikten korkan o kadar çok erkek çocuğu var ki insan ne zaman büyüyecek acaba die düşünmeden edemiyor .. güzel haberlerini bekliyoruz kendine çoook dikkat ett :16:

Cok cok tesekkur ediyorum onu anliyorum zaten aslinda bu surecte birbirimizi daha iyi anladik ben aslinda baskasi icin degilde sadece kendiyle savastigi icin gittigini gordum cunku evlilik onu fazlasiyla korkutuyor bende cogu zaman istegimi dile getirirken sanirim biraz baskiladim ve bu kacmasina sebep oldu.dun gene yazdi bana cok ama cok guzel seyler soyledi.bende suan bir iliski istemiyorum niye bilmiyorum ama boylesi hem cok heyecanli hemde cok guzel.umarim en guzel haberlerimide yazarim buraya..

Geçmiş olsun... ne kadar güçlüsün, onu da düşünüyorsun ve sırf sevdiğin için yanında olması için onun da geleceğini değiştirmek istemiyorsun, düşünüyorsun. Tebrik ediyorum seni... diğer konuya gelince bu adam zaten evliliğin sorumluluğunu alamayacağım demiş, senin yanında olma sorumluluğunu nasıl alacak sorusu takılıyor aklıma... Zaten diyorsun bir derdim var başımda rahatsızlığım diye... Bence herşeyi bi yana bırak sağlığını düşün onun tedavisine bak...

Tabiki oyle cunku gercekten bu ona cok buyuk haksizlik olur bunu onada soyledim ama o yanimda olmak istiyor.evliligin sorumlulugunu suan icin alamayacagini soyledi aslinda zaman ne gosterir bilemem ama bende elbet isticem dedi bana.suan zaten herseyi oluruna biraktim canim ben oncelik saglik bu surecte yanimda olmak isteyende olur zaten bakicaz zaman gostericek..

hiçbir sorunumuz olmadan olmuyor ..:emir_bebek:
neden ayrılık?nasip kısmet bu işler ..:19:
mutluluğun tadını çıkar,tedavini ol ..:94:
geçmiş olsunnnn canım .. :3:

Çok geçmiş olsun.
Allah sağlık versin, koca, çocuk sonra gelir inşallah.
Ağlıyor diye üzülüp onu düşünmek yerine sadece kendini düşünmen gereken bir zamandasın..

Back
X