- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
Cogunuz bilir sozlum evliligin sorumlulugunu alamayip yapamicam evlenmeden once hayatimi yasamak istiyorum zaman istiyorum senden diyerek cekip gitmisti.4 aydirda ayriyiz ama bu surede konustukta gorustukte o hayatinda kimsenin olmadigina defalarca yemin etti ailesiyle baglarim kopmadi kendiside ailemle koparmadi.durum su ki beynimde iyi huylu bir tumor var fakat bulundugu yer goz sinirlerimin orada ve bu salginlanan hormon beni zamanla kisirlastiricak zaten adetlerim kesilmisti ilacla 6 ayda bir zor oluyordum.normal bir kadindan maksimum 23 24 ken bende 45 50 bu hormonun degeri.her neyse konuma donucem tumor olayini annesiyle konustuk oda hemen oglunu aramis beni aramis arkadasim acmis yatiyordum ben beni arasin hemen filan demis aradim benim o tas kalpli vicdansiz dedigim adam telefonda hungur hungur agliyordu ic gecire gecire yapma dedim o kadarda onemli degil en kotu ihtimalle alinir kurtulurum ben ona uzulmuyorum ya cocugum olmazsa cok korkuyorum dedim cocuk sart degil sen lazimsin sen iyi ol dedi onu sakinlestirmeye calistikca hickira hickira aglamaya basladi bak ben telefonu kapatiyorum gercekten iyiyim korkulucak birsey yok dedim seni cok seviyorum dedi bende seni seviyorum dedim ve kapattim.gecede msj atmis birlikte atlaticaz bu zor gunleri demis ama atlatamayizki kisir olucagimi bile bile ne yaparsa yapsin canimdan bile cok sevdigim adami ben babaliktan nasil mahrum birakirim ve herseyden ote bana resmen aciyor bunun icin bana donmesini asla sindiremem ama herseyden ote benm yukum agir derdim buyuk ama bunada sukur Allahim beterinden korusun.yani oyle boyle aylarca nasil doner ne yapiyim derken Allah baska bir dert verdi simdi ise tek derdim bana acimasindan kurtulup beni birakmasini saglamak.yardimlik bir durumum yok farkindayim ben sadece sizinle derdimi paylasmak istedim arkadaslarim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim geçmiş olsun bence ondan ayrılmaya çalışma herşey olacağına varır unutma bırak biraz üzülsün