canım geçmiş olsun ama ben belki çok romantiğim bilmiyorum ama sözlün bence seni seviyor. kimse kimse için boş yere bişeylerden vazgeçmez. birde polikistik mi oluştu yumurtalıklarında? polikistik zaten başlıbaşına adet düzenini bozan ve çok ilerlediğinde de adet olmayı engelleyen bir durum maalesef. ama kesinlikle tedavisi olmayan ya da çocuk olmasına engel bir durum değil. yumurtalarının tam gelişmesi ve hemile kalman için tedavi gerekebiliyor tamam ama sonuçta bebeğin olmaz diye bir şey yok. hiç olmadı tüp bebek denersiniz olursa olur olmazsa da allahın taktiridir sonuçta. bence eğer seviyorsan ve sözlün de seni sevdiğine seni ikna ederse hayatını yaşa derim. dünyaya bir kere geliyoruz onu da sevdiklerimizle yaşamadıktan sonra zaten hiç yaşamıyalım daha iyi. bence size şans ver.
Tesekkur ederim canim oncelikle.ben acikcasi buraya yazarken sevgisinden suphe duymuyordum sadece acima duygusunun ona yasamak istemedigi bir hayati secmesine sebep olur mu diye endise duydum,ona haksizlik etmekten korktum,bana acimasindan korktum bunlar cok onemli seyler aslinda cunku durum buysa beni gene birakabilir.burda yazilan herseyi dusunucem uzun uzun ben canim bu yazdiginida dikkate alicam kesinlikle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.