Hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum

VEFAS

Ne olursa Olsun Yeniden SEV
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
187
148
123
Merhaba bayanlar,

eski konularımdan sorunlarımı bilen arkadaşlar vardır.Dün sözlümle telefonda konuşuyorduk yaklaşık 1-2 haftadır konuşamıyoruz ve ilgisizliginden ben ona trip atıyordum birden tartışma büyüdü ve bana bagırarak karşına çıktıgım güne lanet olsun seni tanıdıgım güne lanet olsun dedi ve telefonu kapattı.dün geceden beri uyuyamıyorum bir ugursuzluk var basımızda hayırdır inşallah diyorum.şimdi bana mesaj atıyor ki ben öle birşey demedim sana dayanarak demedim diyor.Mutsuzummmmm

Bu konun için sen haksızsın diyebilirim.Zaten az arıyormuş,aradığı zamansa sitem edip hır çıkarmışsın :) Üstelik askerde sanırım.

Fakat diğer konularına bakınca,boşver gitsin diye düşündüm.Zorla ite kaka ilerlemeye çalışıyorsun.Mutlu olduğun da söylenemez.
Belki çabalamayı bırakıp,inceldiği yerden kopsun moduna girersen,senin için daha hayırlı olur.

evlenmek bu kadar basit bişey değil, bana da evlenmeden önce çok söylediler ama dinlemedim.
size bu şekilde kafasına göre bağrıp çağıran bi adamla evlenmeden önce iyi düşünün derim.
ha siz haklısınız ya da haksızsınız onu bilemem.
ama seni tanıdığım güne lanet olsun vs sinirli bile olsa, saygısızca bi tepki.

şimdide bana seni çok özledim dayanamıyorum sende anlayışlı degilsin türden laflar ediyor.affetmelimiyim ne olursa olsun o lafı demeliydi ki illa haklıyım demiyorum ama tartışma çıkaracak yerlerde geziyor.

canım çok yenisin herhalde öncelikle şunu söyleyeyim bir konun aktifken
yeni bir konu açma bence.. tepki alabilirsin
konuna gelince zaten zar zor görüşüyormuşsunuz.. keşke üzerine gitmeseydin
birde askerde çocuk..
onunla aranız inş. düzelir.. sonra da ailesiyle herşey yoluna girer inşallah

Askerdeyse zaten sıkıntılı bi süreçten geçiyor.. Sizinle sürekli ilgilenemez, sürekli arayamaz.. Arayabildiği zamanlarda onu mutlu etmeye çalışın.. Unutmayın askerde sizin gibi rahat şartlarda değil.. Biraz anlayışlı olmalısınız..

ben sözlünden pek hoşlanmadım
.daha şimdiden ağzına geleni sayıyorsa evlilikte ne yapar, saygı
önemli bunada olgunluk gerekir
yıllarını o olgunlaşsın diye ona feda mı edeceksin ? saygızızlık sevgiyide evliliğide bitirir ,anasınada mı öyle, çocuk gibi poh,
pohlıyacakmısın onu ?

durup dururken söylemedi bunları sanırım...
üstelik askermiş fln biraz daha sakin bi şekilde yürütebilirdin konuşmanı...
tabi bunlar bahane değil sana bağırması için...
bence sen bu ilişkiyi tekrar bi gözden geçir..
"evlenince düzelir" muhabbetini aklından bile geçirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…