• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıçkıra hıçkıra ağlayasım var :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
iyi akşamlar kızlar. . şuan o kadar kötüyüm ki hiç susmadan ağlamak istiyorum :KK61:
Yanlış ve karmakarışık yazarsam k.bakmayın . .
3 yıllık bi ilişkim aslında iyi giden fakat son bi kaç aydır o kadar saçma sapan olaylar olduki iradesi zayıf bi insan olduğum için çok etkilendim psikolojim bozuldu resmen . bir sürü şüphe endişe vs . .
şimdi sevgilim askerde ama bende hiç bişe düzelmiş değil hatta dahada kötüye gidiyorum hergün düşünmekten baş ağrısı çekmekten bıktım usandım . ordan beni arıyor konuşamıyorum :( suratı asık konuşuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama giden benden gidiyor . nlur yardım edin anlatacak kimsemde yok . söyleyeceğiniz herşey benim için çok önemli :( iyiki varsınız :KK42:

sevgilimle aynı semtte oturan bi kız var . sürekli kendini bana gösterme çabalarında o burdayken halasının nişanına gitti tabi o kızda davetli olduğu için oda ordaymış . bi anda sevgilime sarılıp(bizim daha öyle sarılıpta çekilmiş bi fotomuz yok) foto çekmiş bunu face atmıştı bende gördüm kıza ulaşıp kaldır dedim . kaldırdı ama akşamısı inst.attı ki bizim çok kötü tartıştığımızı bildiği halde bu ve bunun gibi şeyler . şimdi bende sürekli acaba bu kız arıyomu onu.gidiyomu onlara gibi şeyler düşünmeye başladım atamıyorum kafamdan :(

sevgilimle aynı semtte oturan bi kız var . sürekli kendini bana gösterme çabalarında o burdayken halasının nişanına gitti tabi o kızda davetli olduğu için oda ordaymış . bi anda sevgilime sarılıp(bizim daha öyle sarılıpta çekilmiş bi fotomuz yok) foto çekmiş bunu face atmıştı bende gördüm kıza ulaşıp kaldır dedim . kaldırdı ama akşamısı inst.attı ki bizim çok kötü tartıştığımızı bildiği halde bu ve bunun gibi şeyler . şimdi bende sürekli acaba bu kız arıyomu onu.gidiyomu onlara gibi şeyler düşünmeye başladım atamıyorum kafamdan :KK43:

Yok artik! Sevgilinizdeno yüzü bulmuski cekmis. Bir şıllık vakasi daha

cnm eğer sevgilini seviyorsan onu askerde yıpratma askerde erkek piskolojisi farklı oluyor ve o kıza da mutlu olduğunu belli et ki o da çatlayıp girmesin araya böyle yaparsan sevgilini kıza itmiş olursun o da hazır duruyor saten

Vesvese kemirir insanın içini işte ...
Canım kızla açık açık konuşsan derdin ne diye nasıl olur

O askerden geldikten sonra değişecek merak etme. Erkekler orda daha bir olgunlaşıyor. Birde erkeklerde şu var ki askerdeyken kendini bekleyen kıza anormal derece de bağlılık gösteriyorlar. Kız kendi kendine aransın dursun ne takıyosun çocuk piyasada yok ki daha

Niye bir arsız yuzunden kendini sevgilinden soğutuyotsun ki? Sevgilinle düzgün bir bicimde konusursun "ben çok huzursuzum o kızın eline koz verme beni seviyorsan onunla görüşme konuşma" diye baktın sevgilin o kız yapiyor diyip kenara çekiliyor, kızın anlayacağı dilden konuşursun tartışırsın tırnaklarını çıkarırsın.
Erkek arkadaşının sana karşı olan ilgisinde sevgisinde azalma yoksa sen de seviyorsan soğuk davranarak onu kendinden uzaklaştırma , sıkma , boğma.

O askerden geldikten sonra değişecek merak etme. Erkekler orda daha bir olgunlaşıyor. Birde erkeklerde şu var ki askerdeyken kendini bekleyen kıza anormal derece de bağlılık gösteriyorlar. Kız kendi kendine aransın dursun ne takıyosun çocuk piyasada yok ki daha
geçen gün sesimden moralimin bozuk olduğunu anlayınca (ben buraya senin için geldim aklına farklı şeyler gelmesin dedi) o an böyle şeyler düşünüpte onu üzdüm diye o kadar üzüldü ki ama elimde değil kendimi yıpratıyorum boş anımda hemen düşünceler sarıyo suratım asık dolanıyorum

geçen gün sesimden moralimin bozuk olduğunu anlayınca (ben buraya senin için geldim aklına farklı şeyler gelmesin dedi) o an böyle şeyler düşünüpte onu üzdüm diye o kadar üzüldü ki ama elimde değil kendimi yıpratıyorum boş anımda hemen düşünceler sarıyo suratım asık dolanıyorum
İşte mümkün oldukça, strese sokmamaya çalış sonuçta ordayken elinden birşey gelmez. Yıpranmakla kalırsınız. Moral olun birbirinize. Kızıda takip etme bırak kendi kendine kudursun dursun.

konuşsam kendini bişe sanıcak bide çirkef birine benzyor uğraşması varsada uğraşıcak beni dahada sinir eder :KK43:

Canım o zaman hiiiç uğraşma .
Senin sevgilinin gözü o kızda olsaydı zaten kız kendini parçalamazdı dikkat çekmek için

Niye bir arsız yuzunden kendini sevgilinden soğutuyotsun ki? Sevgilinle düzgün bir bicimde konusursun "ben çok huzursuzum o kızın eline koz verme beni seviyorsan onunla görüşme konuşma" diye baktın sevgilin o kız yapiyor diyip kenara çekiliyor, kızın anlayacağı dilden konuşursun tartışırsın tırnaklarını çıkarırsın.
Erkek arkadaşının sana karşı olan ilgisinde sevgisinde azalma yoksa sen de seviyorsan soğuk davranarak onu kendinden uzaklaştırma , sıkma , boğma.
sevgisinde azalma çok şükür yok aksine o kadar bunaltmama ragmen bi of demez . benim derdim kendimden yana atamıyorum kafamdan hep bakıyorum kıza neyapıyo yine bizle alakalı bişe yapıyomu diye sonrada stres :(

sevgisinde azalma çok şükür yok aksine o kadar bunaltmama ragmen bi of demez . benim derdim kendimden yana atamıyorum kafamdan hep bakıyorum kıza neyapıyo yine bizle alakalı bişe yapıyomu diye sonrada stres :KK43:
O zaman sen kendine güvenmiyorsun, kızı takip edebilirsin ben olsam ben de bakarım ne yqpıyor falan diye ama ben hep bir açığını bulmak için bakarım(: msn adresini falan biliyorsan peşpeşe feysbukta kafadan şifre sallar sallar kilitlerim mesela:D eğlence icin takılırım yani... Kafanda büyütme canım bak ne güzel sevgilinle her şey yolunda aksine sizi kıskananlar olduğu için keyiflenmelisin (: kendini sıkıntıya sokarak ruhunu yoruyorsun bu da bedenine yaşantına yansır haliyle...aklını toparla ve sakin olmaya calış lütfen ;)

Yahu kiz silliksa sevgilin ne yapsin? Bence konuyu cok buyutme ve iyi dusunmeye calis. Sevgilin askerden gelince onunla butun iletisimini kessin yeter bence. Askerde ki cocugu da bosver uzme cunku bir sillik yuzunden degmez En Büyük KK

O zaman sen kendine güvenmiyorsun, kızı takip edebilirsin ben olsam ben de bakarım ne yqpıyor falan diye ama ben hep bir açığını bulmak için bakarım:-) msn adresini falan biliyorsan peşpeşe feysbukta kafadan şifre sallar sallar kilitlerim mesela:D eğlence icin takılırım yani... Kafanda büyütme canım bak ne güzel sevgilinle her şey yolunda aksine sizi kıskananlar olduğu için keyiflenmelisin :-) kendini sıkıntıya sokarak ruhunu yoruyorsun bu da bedenine yaşantına yansır haliyle...aklını toparla ve sakin olmaya calış lütfen :KK66:
yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim :) dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam inş biran evvel üzerimden atarım bu takıntı diyim adına herneyse onu :KK15:

Yahu kiz silliksa sevgilin ne yapsin? Bence konuyu cok buyutme ve iyi dusunmeye calis. Sevgilin askerden gelince onunla butun iletisimini kessin yeter bence. Askerde ki cocugu da bosver uzme cunku bir sillik yuzunden degmez En Büyük KK
haklısınız sanırım :) deniycem

O ne özgüven o? Bence sevgilinin bişey demeyeceğini tahmin etti, yoksa o kadar insan içinde cesaret edilesi türden bir davranış değil, ya da kız pek gözü kara, pek yaman..

Yapılması gereken sevgilinin kızla tüm iletişimi kesmesi, mümkünse aynı ortamlarda bulunmaması, benim de bir çocukluk aşkım vardı, lise zamanında sevgili olduk, annem dahi biliyordu ki benim annem, kişi eniştemin yeğeni, annemin çocukluk arkadaşının oğlu, velhasıl kelam ailelerimizin çocuklukları aynı yerde geçmiş, üstüne teyzem onlara gelin gitmiş. Hal böyle iken ipler koptuğunda herşeyin bitmesi demek.. Ben bir daha ablası yanİ arkadaşımın evlerine gidemedim, onun yanındakilere selam verirken ona vermedim, yaklaşık 10 sene oldu, hala aynı.

Hiç iletişim kurmuyoruz kısaca, en temizi, en güzeli..

Back
X