hıçkıra hıçkıra

Kıyamam size. Acınız çok taze, güçlü olmaya çalışıp daha da çok sıkıştırmayın kendinizi lütfen. Acınızı yaşayın, zamanla geçecek. Ama kendinizi bırakmayın da. Demek istediğim, gerekirse saatlerce ağlayın, ama sakinleşince de dışarı çıkın bir hava alın. Hayattan kopmayın. Yaşadıklarınız çok zor, sindirmesi zor, bu süreçte yapmanız gereken en önemli şey kendinize iyi, şefkatli davranmak. Psikoloğa gitmenize çok sevindim eminim terapi iyi gelecektir.

Ve canınızın çok yandığı zamanlarda kendinize şunu hatırlatın: “Şu an canım çok yanıyor, zor bir dönem yaşıyorum, böyle hissetmem çok normal, ama geçecek. Bu acı sonsuza kadar sürmeyecek, geçecek.”

Kendinizi şu aşamada ne daha iyi hissetmeye ne de affetmeye zorlayın. Önce yaşayın duygularınızı, zaman içinde elbette kendiniz için affetmeniz gereken zaman gelecek. Ama şu an çok erken. Bir de yazın duygularınızı, öfkenizi, hissettiklerinizi bir kağıda. İçiniz boşalana, kelimeleriniz bitene kadar yazın. Doldukça yeniden yazın. İyi gelir.

Allah ikisinin de cezasını versin. Utanmadan bir de gerile gerile insan içine çıkabilecek yüz var, ar damarları çatlamış.

Verilmiş sadakaniz varmış.. Bu adama hala kocam diyor olabilirdiniz.. Ucuz kurtulmuş oldunuz ve kendinize büyük iyilik yaptınız! Öyle düşünün.. Sizi hak etmeyen birine yillarinizi verebilirdiniz.. Sizi aldatan onu da aldatır.. Şimdi o kadın düşünsun...

izin gunumuzde hep braber çocukla zaman geçirelim diye msaj atmış buna gerek olmadıgını söyledim..bu erkekler neden bu kadar dengesiz ya da yanında ki kadın nasıl bunu kabullenebilir.

izin gunumuzde hep braber çocukla zaman geçirelim diye msaj atmış buna gerek olmadıgını söyledim..bu erkekler neden bu kadar dengesiz ya da yanında ki kadın nasıl bunu kabullenebilir.
Cocugu birkac saat gorsun geri getirsin. Bosverin zamanla aciniz gececek. Su an cok yeni. Adam da kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor zaten

Cocugu birkac saat gorsun geri getirsin. Bosverin zamanla aciniz gececek. Su an cok yeni. Adam da kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor zaten
aynen öyle ruh hastası hayatımı alt üst etti gitti şimdi dışarda cici aile pozları verecegiz niye çocugun pskolojisi içinmiş.demezlermi adama evliyken başka kadına gidip aileni terk etmek mi daha psilojik zor yoksa anne ile babanın yanyana olmaması mı daha zor..

aynen öyle ruh hastası hayatımı alt üst etti gitti şimdi dışarda cici aile pozları verecegiz niye çocugun pskolojisi içinmiş.demezlermi adama evliyken başka kadına gidip aileni terk etmek mi daha psilojik zor yoksa anne ile babanın yanyana olmaması mı daha zor..
Cocugun psikolojisi icin sizin iyi olmaniz lazim. Siz kendinize iyi gelecek seyler yapin.

Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...

Aklıma başından biri yok mu arada aracılık yapacak, annenizi babanızı arasın, çocuğumu alacam diye......

Sizden boşandı ya artık siz cazip geliyorsunuz ona farkında mısınız....sizi kullanacak

burada çok aklı başında bir üye vardı, kızı için bile asla eski eşi ile muhatap olmamış,kendi annesi aracılık etmişti...

Nickini hatırlasam konuya davet edeceğim..

Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...

Aklıma başından biri yok mu arada aracılık yapacak, annenizi babanızı arasın, çocuğumu alacam diye......

Sizden boşandı ya artık siz cazip geliyorsunuz ona farkında mısınız....sizi kullanacak

burada çok aklı başında bir üye vardı, kızı için bile asla eski eşi ile muhatap olmamış,kendi annesi aracılık etmişti...

babamı dövmeye kalktıgı için babam ve annem kesinlike görüşmek istemiyor.rica minnet annem çocugu alıp veriyor ama konuşmak görüşmek dahi istemiyorlar bu konuda mecburum.

2 yaşındaki çocuğunu döven adam şimdi çocuğun psikolojisini mı düşünür oldu

babamı dövmeye kalktıgı için babam ve annem kesinlike görüşmek istemiyor.rica minnet annem çocugu alıp veriyor ama konuşmak görüşmek dahi istemiyorlar bu konuda mecburum.
Konuşmasınlar canım, gelince kapıdan hicbirsey demeden alıp versinler...

Konuşmasınlar canım, gelince kapıdan hicbirsey demeden alıp versinler...
gelip gidecegi gün ve saat konusunda bana sms ile bilgi verdiği için mecbur muhattap oluyorum maalesef.çünkü değişiyor aldıgı saatler bazen gün bile(işinden dolayı)bende bunu koz olarak kullanmak istemedim çocuk bazen soruyor cunku babasını.

freyahel freyahel

Geldim.sole bir okudum ama arkadaş çok takılmış kalmış boşanma konusuna.
Ben boşanma bile olmadan evden ayrildigim gün hayatıma yön vermeye başlamıştım.
Eski eşine gün gelince çocuğuna nasıl anlatacaksın diye soracak kadar muhattap olması ayrı hata çocuğuna bunun anlatılmasını düşünmesi ayrı hata.
Kaldı ki benim kızım daha 3 5 aylıktı 3 yaşına girdiğinde anne baba ayrı ama seni sevmeyi asla bırakmayacaklar diye anlamalara başlamıştım. Kızım büyüdü kendi gördü gerçi malesef babanın tutumunu.
Ben ayrıldıktan sonra ister eski sevgilisi ile olsun ister beni aldattığı kadınla olsun ne fark eder ki???banane yani.
Ve çocuğu teslim edecek kimse yoksa dahi misal gelir kapıya çocukla çantayı uzatır çat kapıyı kapatırsın.arkadas büyük hata yapıyor takılı kalmakla .kim kiminle diyeceği günleri kendi ve çocuğunun gülümsemedik sağlayacak şeylere harcasa çok mutlu olabilir.

Back
X