Aynen daha önce devlete de özele de gittim çok iyi birisiydi en son gittigim ama ben kendi adıma bi göremedim farklı konulardı ama hepsi aynı noktaya çıkıyor du o yüzden bu sefer gitmeyi düşünmüyorumNeden gitmek istemiyorsunuz psikoloğa? Eğer gidersem ve faydası olmazsa daha kötü olurum diye mi düşünüyorsunuz?
Ayy yok ben antidepresan kullandıgım da böyle degil aksine daha mutlu daha umursamaz oluyordum bıraktım bi 1 senedir kullanmıyorumbunlar antidepresan kafası aslında ama kullanmıyorsunuz belliki..
Peki o aynı noktaya çıkan şeyi düşünüp değerlendirdiniz mi hayatınızda? Yani detaylı bilmediğim için yorum yapamayorum pek ama misal geçmişle alakalı aile ile alakalı bir durum ise ya da kendinizle alakalı içinizde halledemediğiniz bir iç çatışma ise onu kendi içinizde hallettiniz mi?Aynen daha önce devlete de özele de gittim çok iyi birisiydi en son gittigim ama ben kendi adıma bi göremedim farklı konulardı ama hepsi aynı noktaya çıkıyor du o yüzden bu sefer gitmeyi düşünmüyorum
Daha önce farklı konular için çok iyi doktorlara da gittim bi sonuç alamadım konu bende bitiyor aslın da ama şuan ben de bişey yapamıyorumBen de dayımla konuşunca öyle hissediyorum
Şaka bi yana doktorlar böyle zamanlar için.
Pek sanmıyorum ama sosyal çevremden çok uzaklaştım belkide ondandır siz misaliben çalışmadığım dönemde aynen böyle olmuştum tabiri caizse mal gibi yaşıyordum resmen... iş hayatına geri dönünce beynime kan gitti sanki silkelenip kendime geldim.
Belki de sonuç alınacak süreye daha ulaşmamışsınızdır?Daha önce farklı konular için çok iyi doktorlara da gittim bi sonuç alamadım konu bende bitiyor aslın da ama şuan ben de bişey yapamıyorum
Düşünmeye fırsat bulamadan farklı bir sorun çıkıyor geçmişe takılmıyorum artık önceden çok takılıyordum hayatım sorunlar sisilesi gibi bazen bakıyorum etrafıma arkadaşımın en büyük sorunı aşk diyorum keşke benim de en büyük sorunum bu olsa çok fazla boşlukta gibimPeki o aynı noktaya çıkan şeyi düşünüp değerlendirdiniz mi hayatınızda? Yani detaylı bilmediğim için yorum yapamayorum pek ama misal geçmişle alakalı aile ile alakalı bir durum ise ya da kendinizle alakalı içinizde halledemediğiniz bir iç çatışma ise onu kendi içinizde hallettiniz mi?
Bu arada içinizden hiçbir şey yapmak gelmese bile hareket etmeye çalışın. Yataktan çıkmak çok zor gelir hatta öyle ki kolunuzu kaldıracak gücü bile kendinizde bulamıyor gibi hissedebilirsiniz. Ama kendinizi tamamen bırakırsanız daha zor olur bu süreç. Kendinize çok yüklenmeyin neden böyleyim, eski halime ne oldu gibi gibi ama kendinizi de çok salmayın canım istemiyor diye. Günlük bir saat yürüyüş yapmayı rutin hale getirin ilk bununla başlayın isterseniz.
olabilir canım illa çalışma zaten sevdiğin bir şeyle ilgilenmeye çalış kitap okuyormuşsun önceden zaten daha farklı uğraşlar bulmaya bak bir süre. sosyal olmak gerçekten kendini işe yarar hissettiriyor insana. yürüyen çöp olmuştum ben resmen :)Pek sanmıyorum ama sosyal çevremden çok uzaklaştım belkide ondandır siz misali
Uzun süre terapiler aldım çünkü o an işi yaradı gibi ama 1 kaç hafta sonra işe yaramadıgınj fark ediyorumBelki de sonuç alınacak süreye daha ulaşmamışsınızdır?
Okul varİş okul ?
Hayatınızda ne var ?
Boşlukta olduğunuz için böyle olabilir.
Dalgınsın sanırımOkul var
Aslında şuan beni meşgul edecek o kadar çok konu var ki etrafım da ki meşgulum de zaten ama bu boşlulta ki hissimi degiştirmiyor aslında 3 4 aydır böyleydim fakat o kadar meşgulüm ki bugün fark ettim ben bunu
Evet hemde çok fazla ve ben bunu bugün fark ettimDalgınsın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?