Hidrops fetalis

Mrv gncy

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
11
0
6
30
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim bebeğime hidrops fetalist teşhisi konuldu sonlandırma önerdiler ama yapmadık başına gelen varmı böyle bişey sağlıklı doğan ya da 2. Gebelikte aynısını yaşayan oldu mu şimdiden teşekkür ederim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Bu durumu ne yazikki bende kasim ayinda yasadim. Bebegimin ikili testi temiz cikmisti iki hafta sonra hidrops oldugunu ogrendik. Malesef hicbir sebep bulunamadi. Kac doktora gosterdiysek yasama sansi olmadigini soylediler. Capada sonlandirma verildi ama bizde sonlandirmak istemedik sonlandirmazsaniz bebek iyice odem kaplar dediler 7 hafta sonunda ölü dogum yaptim.
Profosore tekrarlarmi diye sordugumda %25 tekrarlama riski oldugunu belirtti. 8 ay oldu yeni bir gebelik icin hala arastirmalardayim.
Insallah benim yasadiklarimi yasamak durumunda kalmazsin. Allah yardimcin olsun moralini yuksek tutmaya calis. Benim bebegimin buyun vucudu odemliydi seninki ne durumda ?

Sizede çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın kardeşim benim bebeğimin organlarında bişey yok sadece vücüdu su topluyor tüm vücut ödemli büyük ihtimal kromozom anomalisi dedi siz amniyosentez yaptırdınız mı

Saol allah razi olsun.2 kere amniyosentez yapildi temizdi okumadigim makale yazi kalmadi kromozom anomalilerinden kaynakli hidrops un tekrarlama ihtimali cok dusuk diye biliyorum anomali olup ikinci bbeklerini saglikla kucaklarina alanlar vardi kk da

Bende yeni gebelik icin bi umut ariyorum
İnşallah rabbim sağlıkla nasip etsin sizşn
Saol allah razi olsun.2 kere amniyosentez yapildi temizdi okumadigim makale yazi kalmadi kromozom anomalilerinden kaynakli hidrops un tekrarlama ihtimali cok dusuk diye biliyorum anomali olup ikinci bbeklerini saglikla kucaklarina alanlar vardi kk da
Senin bebeğinin vücudumu organlarımı su topluyordu

Bütun vucudu su toplamis eger organlari toplasaymis sant denilen bi yontemle suyu cekilecekti ama butun vucuduna islem yapamayiz dediler

Ne demek tabiki sorabilirsiniz 15 haftalikken ögrendik 22.haftada kaybettik siz amniyosentez yaptirdiniz mi

Ne demek tabiki sorabilirsiniz 15 haftalikken ögrendik 22.haftada kaybettik siz amniyosentez yaptirdiniz mi
Allah razı olsun bende 12 haftada öğrendim şuan 18. Haftadaym sonlandırma önerdler kabul etmedm vicdani boyutundan ötürü down diye düşündük ama burun kemiği oluşmuş dediler

Allah razı olsun bende 12 haftada öğrendim şuan 18. Haftadaym sonlandırma önerdler kabul etmedm vicdani boyutundan ötürü down diye düşündük ama burun kemiği oluşmuş dediler
Bizim durumumuz birbire cok benziyor ayni seyleri yasamisiz :/ her alindiginda düsük riski var ama bize goze almalisiniz genetigine bakilcak dediler bi sonraki gebelik icin onemliymis iyiki de ikinci kez yaptirmisiz sana da tavsiye ederim aklinizda soru isareti kalmasin diye ayni sekilde bizde sonlandiramadik izmirde bi perinotolog bulmustuk bu sekilde hidrops durumlarini anne karninda tedavi eden bi doktorla msjlastik durumunuz agir dedi eger cagirsaydi izmir e gidicektik ama malesef bebegin cinsiyeti nedir benimki erkekti burda okudugum bi cok vakada erkek bebeklerde hidrops oluşmuş dikkatimi cekmisti

Peki amniyosentez de 2. Gebelikteki risk oranıda çıkıyor mu

Peki amniyosentez de 2. Gebelikteki risk oranıda çıkıyor mu
Soyle aciklama getireyim bizim sonuclar temiz cikinca aciklama yapmadilar ama basta aldirmak istemeyince diger gebelikler icin daha iyi olur dediler ben yarin patoloji sonucunu almaya gidecegim istersen senin icin ayrintili bi danisayim genetik bolumune

Canım yeni gördüm yazını zaman geçmiş ama belki sormuşsundur bugün amniyosentez yaptırdım bende ama yne detaylı bişe demedi

Benimde aklim sendeydi acaba yaptirdimi diyordum..malesef esim gidip aldi sonuclari o yuzden soramadim ins senin sonucun guzel cikar bebegin ne durumda

Canım yeni gördüm yazını zaman geçmiş ama belki sormuşsundur bugün amniyosentez yaptırdım bende ama yne detaylı bişe demedi
Canım merhaba çok geçmiş olsun. Şuan ki durumum nedir acab? Ben de 15+1 günlük hamileyim. Benim bebeğimde de aynı sorun var maalesef. En son 1 hafta önce gittik. 10 gün sonrası için kontrol önerdi. O zamana kadar yaşarsa bakarız ne yapmamız gerektiğine dedi. Çıldırmak üzereyim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…