benim tedavi en erkjen eylülde olucak galiba bakalım kısmet.....
demek karar verdin sonunda .herşey daha iyi olur inşallah canım.
bazen uzaklarda olmak daha iyi güzelim yaa.benim de buralardan kaçasım geliyor.herkes seni bir yere kadar dinliyor.inan bu kalabalığın içinde kendimi çok yalnız hissediyorum bazen.herşeyi herkese anlatamıyorsun.temmuzda evleneli 5 yıl olacak, dedikodular diz boyu.bıktıııımmmmmmm.tanıdık akraba çok olunca baskı da çok oluyor.
üzme kendini bizler varızz.....
benim tedavi en erkjen eylülde olucak galiba bakalım kısmet.....
demek karar verdin sonunda .herşey daha iyi olur inşallah canım.
bazen uzaklarda olmak daha iyi güzelim yaa.benim de buralardan kaçasım geliyor.herkes seni bir yere kadar dinliyor.inan bu kalabalığın içinde kendimi çok yalnız hissediyorum bazen.herşeyi herkese anlatamıyorsun.temmuzda evleneli 5 yıl olacak, dedikodular diz boyu.bıktıııımmmmmmm.tanıdık akraba çok olunca baskı da çok oluyor.
üzme kendini bizler varızz.....
butterflys canım ne zmandır göremiyorum seni...demek eylül den sonra başlıyorsun...yine başkentemi yaptıracaksın cnaım...bende o aylar düşünüyoruma ama bakalım...imkanları biraz zorlayabilirsek...daha öncekinin kredisini bitiremedik...
evet canim haklisin aslinda dostun olsa bi turlu olmasa bi turlu eveleneli benim de 5 yil bitiyor uzak olsan bi ayri dert yakin olsan bi ayri dert tr edede burdada hani cocuk yokmu daha soran sorana bi dogsalardi sunlar hayirlisiyla hepimiz bi rahatlasak bu sinavi insallah iyi bir sekilde atlatirizda mevlam bizden razi olur insaallah
canim benim ne kusuru burada kk kizlar olarak birbirimize yardim etmezsek kismse edemez cunku burumumuz ayni,birbirimizi en iyi bizler anlariz,her soruna cevap vermeye calisacagim hic suphen olmasin,bak canim Dr bana sunu dedi senin dusuk Hydrosalpeinks ile alakasi yok dedi,bir sanssizlik yasadin dedi,demekki seninki tutursa ki tutar insallah hamileligin devamedebilir,kendini yipratma,simdi ben yurtdisindayim,allah izin verirse persembe gunu aksami istanbulda olcam,yani adet'ten 2 veya 3 gun once orada olmaya pilanladim,su an merkezleri arastiryorum hala kesin karar vermis degilim,hayirlisi artik
birde dikkatimi cekti ayni kan grubundaniz 0RH-
sunu bilirtmek isterim ben ilk tupbebekten sontra ameleyat oldum ve tuplerimdeki siviyi bosaltirdim laparascopi ile ,tekrar rahim filmi cektirdim simdi tupler acik gorunuyor,2 sene oldu ameleyat olali ama normal yoldan hamile kalamadim,cok yapisiklik olmaz ise tupler acilabiliyor,ama sunu unutma canim,tupler acilsa bile fonksyonlarini yetirebiliyorlar,cunku bu tuplerin icersinde mikroskopik killara benzeyen seyler var asil onlar yumurtayi itip rahime gonderiyor,hydrosalpenks sonrasi bu killar zarar gorur tupler acilsa bile yumurtalari itecek bi sey olmadigindan yumurtalar dollenmis olarak tuplerde tikali kalirlar,rahime gidemedikleri icin orada buyumeye baslarlar,bu duruma dis gebelik denir,o yuzden ameleyatten sonra Dr um dis gebelik tehliken var diye uyardi,herhangi bir kasik agrisi sikayetinde hemen gel dedi,netice itibari ile,hydrosalpenks denen illet tupleri harab ediyor tupler sonradan acilsa bile cogu kez tup bebek kacinilmaz,sen simdi tupbebek yaptirdin bunun kayfini cikar stres yapma allaha guven,testi bekle
uzattim ama sana durumu aciklamak istedim,bu konuda tecruben var sende faydalan diye
iyi haberlerini bakliyorum hoscakal :CüvCüv:
merhaba canım
hangı doktora gıttın tüplerini boşaltmak ıcın, benım konustugum hepsi , alalım taraftarı, tek tüpüm olduug ıcın korkuyorum dıgerınıde aldırmaya , yada yaktırmaya ,yada gerı donusum olmayan tıkatmaya, yumurta yetmezligide var cunku .
Arkadaşım mrh sen bunu yazalı epeeeeeyyy olmus ama bende suanda ayni sıkıntılardan muzdaripim inşallah guzel sonuçlanmistir hamileligin bizlerede umut olur anlatirssan sevinirim sevgilerrbende hem rahim filminde hemde ultrasonda gözlenebilen hidrosalpenks olduğu söylendi buna ragmen tüp bebek denendi ve tuttu yanlız okuyorum bu sıvılar bır şekilde zarar veriyormuş ve düşükle sonuçlanıyormuş gerçekten çok endişeliyim benim gibi hidrosalpenks durumu olan arkadaşlar varmı
Canim ayni sorunun cvpini ariyorum sen bulabildinmi cvp veren oldumu yok mu bir umut verecek olan bizlere sevgilerrrrMerhaba,
Tek tüpümde hafif hidrosalpinks le tüp bebek yaptırdım ve gebelik oluştu.Ama ne yazıkki 5 haftadan sonra ultrasonda 2 embriyonun gelişimini görmeye gittiğimizde haftasına göre gelişiminin geri olduğu tespit edildi, sonrasında gebelik testlerini tekrar edildi ve bebekler ölmüş olduğu dolayısıyla progestron vs kesildi 2 hafta sonra kendi kendine düşük oldu, daha sonra tekrar tüp bebek denedik dondurulmuşlarla bu sefer kimyasal gebelik oluştu,, merak ediyorum hidrosalpinks olanlardan tüpünü aldırmadan bebeğini kucağına alan kişi sayısı bu kadar az mı?ilgili sayfalardan taradığım kadarıyla bir yada 2 tane rastladım ama bu kadar az mıyoksa yazmıyor mu başarılı olanlar
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsın darısı basımıza.bana da almadan tuplerı yapmayın bosuna dedıler ama ben de daha once lap. oldum 1 yıl önce ve tekrar istemıyorum bu sekılde denemk istııyorum.sizin bebş nasıl gebelik devam ediyor mu.bize de umut olun lütfen.ben de ağustosta denemek stiyorum dondurulmuşlarlaMerhaba 11.gebelik haftasındayım bir embriyo tuttu merak edenlere duyurulur
peki aynı zamanda tüplerın tıkalımıydı.daha önce laparoskopi falan yaptırmışmıydın.ben bir kez ameliyat oldum ve tekrar istemiyorum yaKuzlar benimde iki tüpümde sıvı birikimi vardı birinci denememde pozıtıftı ama uzun sürmedi düştü 2. Ci denemede hiç tutmadı bile sonra baska bir tüp bebek merkezine gittim ilk doktorum beni bu konuda hiç aydınlatmamıştı 3. Tedavimde yeni doktorum tüplerini aldırmadan denemeye gerek yok cok zenginsen paran coksa deneyelim tutana. Kadar ama çok düşük bir şans verdi negatıfle sonuclanırsa sorumluluk kabul etmıyorum dedi ben iki tüpümüde aldırdım ve cokta iyi yapmışım sürekli kokulu akıntılarım oluyodu enfenksiyondan kurtulamıyodum şimdi 3. Denememde şükür rabbime hamileyim kızlar gercekten faydası yok zararu var hem embriyonun tutunma sansı daha yüksek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?