- Konu Sahibi elif bksil
-
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim yüzümüze güler bütün doktorları gezdim kendimde böyle bı hastalığı da kendim buldum hidrosalpenks diye bı hastalık mis bide bundan önce 3 defa aşılama denedi ama tutmadı bundan sonrada olur mu bilmem iyi geçti diyor doktor ama bundan sonra gösterir iyi veya kötü olduğunu
Kime oldunuz ameliyatı heryer cok pahalı istanbulda benşmde 2 tup alınması gerekHiç korkma bende ikisini birden aldırdım ilk denemede gebeyim sadece tüplerde sorun bardı benimde aldırmadan olmaz emin olun
İstanbullu bilmiyorum ama ben Balıkesir üniversitesinde oldum 18 bine bence bu durumlarda araştırma hastaneleri daha iyiKime oldunuz ameliyatı heryer cok pahalı istanbulda benşmde 2 tup alınması gerek
İnsallah rabbim bir daha ameliyata falan gerek kalmadan olur rabbim kucağımızı boş bırakmasın lEvet öyle tabi inşallah hayırlısı biraz umutsuz oldum stresden oda işte
Amin canım inşallah böyle hep bı ksik ağrım var sızlar gbi sizinde öylemiİnsallah rabbim bir daha ameliyata falan gerek kalmadan olur rabbim kucağımızı boş bırakmasın l
Yok şuan için benim daha ilk ayım bu ameliyattan sonra kalırmıyım hemen bilmiyorumAmin canım inşallah böyle hep bı ksik ağrım var sızlar gbi sizinde öylemi
İnşallah canım kalırsın hemen ameliyatan sonra 2 hafta sonra hemen rgli oldum 2 reglimde oldu inşallah 3 regli olmaz da rabbim sağlıklı sıhhatli veririYok şuan için benim daha ilk ayım bu ameliyattan sonra kalırmıyım hemen bilmiyorum
İnsallah dualarım da size de yer vereceğim rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsınİnşallah canım kalırsın hemen ameliyatan sonra 2 hafta sonra hemen rgli oldum 2 reglimde oldu inşallah 3 regli olmaz da rabbim sağlıklı sıhhatli veriri
Amin inşallah canım bnde öyle hem kendime hemde sizler için Allah'ım kucagimizi boş bırakmasın inşallahİnsallah dualarım da size de yer vereceğim rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın
merhaba sizde çikolata kisti de varmıydıHerkesin iyileşme süreci farklı.
Herkesin yumurta toplama süreci de farklı.
Transfer süreci de farklı. Benim toplamda 6 ay sürdü rahim filminden itibaren.
Sizin belki daha kısa sürer belki daha uzun. Atıyorum yumurtanız toplanır ama embriyonuz oluşmaz. Süreciniz uzar. Yani ortalama bir süre veremez kimse.
Merhaba hayır yoktu.merhaba sizde çikolata kisti de varmıydı
Nisan ayında ameliyatım var tüplerim alınacak zor oldu mu ameliyat sonrası toparlanmanız bide embriyoları ameliyattan ne kadar süre sonra yerleştirdilerHiç korkma bende ikisini birden aldırdım ilk denemede gebeyim sadece tüplerde sorun bardı benimde aldırmadan olmaz emin olun
Ben ilkini özelde oldum da yarıda kaldı ameliyat tüplerimin ikiside alınmadına eşim karar veremediği için biz ilk başta bir tanesini biliyorduk çünkü 2.ameliyat çapa da oldu ücretsiz memnun kaldım benKime oldunuz ameliyatı heryer cok pahalı istanbulda benşmde 2 tup alınması gerek
Ben ameliyattan önce hiç embriyo toplatmadım iyileşmem 10-15 gün sürdü tüp bebeği özelde yaptırdım ama diyebilirim ki maddiyat ve psikolojik olarak 1 sene sonra anca yaptırdıkNisan ayında ameliyatım var tüplerim alınacak zor oldu mu ameliyat sonrası toparlanmanız bide embriyoları ameliyattan ne kadar süre sonra yerleştirdiler
Merhaba tüpünüz alındıktan sonra yumurta sayınızda bir azalma oldu mu böyle bir risk olduğunu okudum da teşekkürler şimdidenMerhaba bir kaç kişi yazmış bende yazayım benim de tüplerimden biri hidrosalpenk olduğu için aldırmak zorunda kaldım. Ve iyikide alınmış sonrası tüp Bebekle çocuğum oldu sakın ümitsizliğe kapılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?