• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Plastik bir ayakkabılik al diz belki utanirlar.

Ay onu hiç demeyin. Benim vardı kendi kapimin önünde sadece 2 terligimi ve oğlumun terligini koymak için almıştım. 3 rafli. Birgün baktım kii onların ayakkabılar da bizim ayakkabilikta

onun kapı önüyle sizinki arasına tebeşirle bir çizgi çizin, sınırı geçenleri onların tarafına itin, ama bunu yaparken üstüne basın ayakkabılarının, bir süre sonra zarar görmesinler diye içeri almak zorunda kalırlar.
ayakkabıları çok kıymetliyse de kapı önüne bırakmasınlar, ben hayatta bırakmam mesela, çalınsa, kaybolsa, içine fare pislese kahrımdan ölürüm :KK53:

Ben onu şakasına dedim ama merdivenlere atabilirsin en azından adın çıkmaz ama senin yaptığını gene de tahmin ederler :)

Evet çünkü 1 kez ikaz ettim. Direk benden bilirler.

olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..

Hanımefendi o kadar ayakkabinin yaptığı kokuyu düşündünüz mü? Ayrıca apartmanlarda dışarıda ayakkabı olmaz ,konu sahibide rahatsız olmuş ortak yaşanılan yerlerde isteyen istediğini yapamaz bu şekilde

Geldikçe geçtikçe oku falan yapıyor mu ayakkabılar? Eğer öle ise sıkıntı gerçekten. Kimse kimsenin ayak, ayakkabı kokusunu çekmek zorunda değil. Apartmanda yönetici yok mu? Bi toplantı yapılsın bu konu ile ilgili

Sirasiyla yasayacaklariniz şunlar:
1. Uyarı evresi
2. Gerginlik evresi
3. Kavga evresi
4. Amaaann banane ne hali varsa görsün evresi

Siz şu an 2. evredesiniz :)

kapımızın önünde ayakkabılarımız kaybolunca bir daha kapı önüne ayakkabı koymayız değil mi..bir musubet bin nasıhattan iyidir diye boşa dememişler. alın bodrum kata koyun.sorarlarsa sizinde geçen bir çift terliğinizin kaybolduğunu söyleyin. dikkatli olmaları konusunda uyarın

Kapının önünde ayakkabının ne işi var ya,al içeri koy en nefret ettiğim şeydir kapıda ayakkabı

Benim bir gün canıma tak etti,daha önce yöneticiye söylememe rağmen ayakkabılar disaridaydi herkesin ve inanılmaz koku oluyor binada haliyle bir gece hepsini topladım poşete koydum depoya kaldırdım ertesi günlerde yönetici geldi :) :) ayakkabılari verdim ama bir dahada öyle bir şey olmadı :)

Bende konuşayım yoneticiyle o zaman. Belki işe yarar

Hiç hoş değil ya dışarıda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor ayakkabılar gelişigüzel atılmış. Ben hep içeri alırım, zaten oturduğum apartmanda da kural var. Valla yani suça mı özendiriyorum bilmiyorum da en mantıklısı gece herkesin uyuduğu saatte eline bir çöp torbası alıp dışarıda bulunan bütün ayakkabıları toplayıp çöpe atarak "ayakkabı hırsızı"nın apartmanlara dadandığına yönelik söylenti çıkarmak. Bir daha kimse ayakkabı koymaz dışarı ehehe. Ne kadar uyarsan da laftan anlamıyor çoğu çünkü, içeri alma alışkanlığı kazandırmak lazım.

sen yan komşusun heralde :işsiz:
niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
Hanımefendi o kadar ayakkabinin yaptığı kokuyu düşündünüz mü? Ayrıca apartmanlarda dışarıda ayakkabı olmaz ,konu sahibide rahatsız olmuş ortak yaşanılan yerlerde isteyen istediğini yapamaz bu şekilde
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....

Ayakkabılara bi tekme çakıyosun hepsi karsı duvara sogru yapışıyolar deneyin işe yarıyo. Koku yapmıyomu yahuu

niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?

insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....

Apartmanın kuralı var öyle kafanıza göre kamera taktirayim ayakkabı koyayım yok maalesef o dedikleriniz müstakil yerlerde olur o zaman isterseniz salon takiminizi kapıya koyun kimsenin umrunda değil

Geldikçe geçtikçe oku falan yapıyor mu ayakkabılar? Eğer öle ise sıkıntı gerçekten. Kimse kimsenin ayak, ayakkabı kokusunu çekmek zorunda değil. Apartmanda yönetici yok mu? Bi toplantı yapılsın bu konu ile ilgili

Koku ister istemez oluyor tabi ki. . Merdiven başına ramak kala bitiyor ayakkabılar. Görüntüsü hiç hoş değil.

Hanımlar tartışmadan lütfen.
Apartmanda yaşamanın bazı kuralları vardır, bu kuralların illa yazılı olması veya diğer apartman sakinlerinin uyarması gerekmiyor, toplu yaşanan yerde dikkat edilmelidir ama maalesef bizlerde bir arada yaşamanın kaideleri umursanmıyor artık, sabahın 4'ünde evi temelinden sallayan kapı çarpmalar, gürültüler, kapı önüne konmuş kokmaya yüz tutan çöpler, ayakkabılar, temiz çamaşırların üzerine silkelenen halılar, bahçeye atılan salçalı şehriye çorbası atıkları, tepenize bebek poposu silinmiş ıslak mendil atılması :-)

Bunların hepsini gördüm maşallah, baştan çok kafaya takardım ama şimdi umursamıyorum, ayakkabı varsa üstünden atlıyorum, kapı çarpıyorlarsa önce bir sıçrayıp sonra tövbe bismillah diyerek damağımı kaldırıp uyumaya devam ediyorum zira ne yaparsanız yapın öğretemiyorsunuz, öğretemediğiniz şeyler içinde kendinizi sinir hastası etmeye değmiyor.

Kapı önüne ayakkabı çıkarmakmı kaldı ya, çok can sıkıcı cidden. Sitelerde paspas harici birsey koymak yasak Allahtan bizde bu durumlar yok. Yöneticiye söyleseniz o uyarsa belki etkili olur.

Kapının önüne kamera taktırana kadar ayakkabıları içeriye almak daha kolay ve doğru değil mi? Hem kötü koku hem görüntü hem gelip geçerken sıkıntı. Kim ne derse desin bu bile gelişmişliğin, kültürün, yaşam şartlarının göstergesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X