hijab Stle..

cafelatte

"GİT"
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
1.685
3
158
İstanbul
Kızlar bu videodaki bone dikkatimi çekti çok aradım google da ancak Türkiye'de böyle boneye rastlayamadım. Şal bağlarken önündeki üçgenden çok hoşlanmıyorum ama bu boneyle daha yuvarlak duruyor. Hiç gördünüzmü?
 
Tesetturunde modasi cikti ya helal super devam denir ^^ bence bu az dikkat cekiyor daha baska modeller yap daha yakisan ki bi bakan bidaha baksin diggggmiii ama tesetturun amacida oydu zaten Allah m dogru yolu goster :))
 
Arkadaşım bu modeli yapıcam demedim yada yapalımda demedim sadece boneyi soruyorum. <lütfen yazımı doğru okuyup öyle yorum yap. Nekedar da her şeye ters cevap veren bir millet olduk.
 
Arkadaşım bu modeli yapıcam demedim yada yapalımda demedim sadece boneyi soruyorum. <lütfen yazımı doğru okuyup öyle yorum yap. Nekedar da her şeye ters cevap veren bir millet olduk.
Ustune alinma ozaman videoda gordugum bayan uzerinden konustum :)
 
cnm o boneden değil sadece bağlama stilinden dolayı öyle gözüküyor ve öyle duruyor dikkatli incele bak videodada var:)
 
Aa oyle mi? Hic bilmiyordum. Peki o boyunlu boneyi nerden buldun. ? Cok guzelmis cidden.
sefamerveyi biliyorsundur canım, ordan almıştım ben.. Bazen bluzlerin yakası biraz açık oluyor ya, bu omuzlara kadar kapattığı için de sorun olmuyor boynum göründü mü görünmedi mi derdi olmuyor, tavsiye ederim.
 

Ben de bi bakayim cok guzelmis. Maalesef ben normal boyunluk takiyorum ama beni rahatsiz ediyor. Bu çok hosuma gitti. Sagol ;-))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…