hijyen

kedici betty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
193
124
53
merhaba arkadaşlar
çok yakın bir arkadaşım var,pandemi yüzünden fazla gidip gelmiyorum ama bazen çok ısrar edince kıramayıp gidiyorum
sorun şu ki,pandemiden önce de rahatsız olduğum bir huyu var: çayı verirken bardağı üstten tutuyor ve onun tuttuğu yere ağzımı sürmek istemiyorum.
ona fırsat vermeden almak için davransam da çoğu zaman buna fırsat bulamadan,o çoktan çayı koymuş oluyor..ben de ne kadar tiksinsem de içmek zorunda kalıyorum
kendisi aşırı alıngan bir bir insan ve bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum..

merhaba arkadaşlar
çok yakın bir arkadaşım var,pandemi yüzünden fazla gidip gelmiyorum ama bazen çok ısrar edince kıramayıp gidiyorum
sorun şu ki,pandemiden önce de rahatsız olduğum bir huyu var: çayı verirken bardağı üstten tutuyor ve onun tuttuğu yere ağzımı sürmek istemiyorum.
ona fırsat vermeden almak için davransam da çoğu zaman buna fırsat bulamadan,o çoktan çayı koymuş oluyor..ben de ne kadar tiksinsem de içmek zorunda kalıyorum
kendisi aşırı alıngan bir bir insan ve bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
Çay koyu olmus deyip mutfaga kaçın. Bardagi değiştirin. Bittikçe kendiniz doldurun. Keske pandemide ev gezmelerine biraz ara verilse.

Çay koyu olmus deyip mutfaga kaçın. Bardagi değiştirin. Bittikçe kendiniz doldurun. Keske pandemide ev gezmelerine biraz ara verilse.
güzel bir fikir ama çok sık görüştüğüm biri,her seferinde böyle bir şey yaparsam dikkat çeker..
haklısınız keşke gidip gelme olmasa ama o bana zaten sürekli geliyor,bir şey söyleyemiyorum ve karşılığında gitmemi bekliyor..

güzel bir fikir ama çok sık görüştüğüm biri,her seferinde böyle bir şey yaparsam dikkat çeker..
haklısınız keşke gidip gelme olmasa ama o bana zaten sürekli geliyor,bir şey söyleyemiyorum ve karşılığında gitmemi bekliyor..
Arkadaslikta söylenir böyle. Ne var ki utanacak susacak? Ev halkindan birinin çalıştığı is yerinde covid suphesi olanlar var deyin cok zorlaniyorsaniz. Bu kadar gelmeler gitmeler görünce içim daraliyor. Ben niye ayda 1 çıkıyorum diye sinirleniyorum.

Arkadaslikta söylenir böyle. Ne var ki utanacak susacak? Ev halkindan birinin çalıştığı is yerinde covid suphesi olanlar var deyin cok zorlaniyorsaniz. Bu kadar gelmeler gitmeler görünce içim daraliyor. Ben niye ayda 1 çıkıyorum diye sinirleniyorum.

aslında biz de bir tek onlarla bir de ailemizle görüşüyoruz.

cok yakin arkadasiniza soyleyebilmelisiniz,
canim benim bardagimi oradan tutma, ben killaniyorum diyip azicik sakaya da vurabilirsiniz eger ayip olur diyorsaniz.

ama arkadaslarimiz da bizi boyle seyler icin uyarmazsa, evde de gormediysek nasil kendimizi duzeltecegiz degil mi.
bence arkadasiniz aksine memnun olur.

cok yakin arkadasiniza soyleyebilmelisiniz,
canim benim bardagimi oradan tutma, ben killaniyorum diyip azicik sakaya da vurabilirsiniz eger ayip olur diyorsaniz.

ama arkadaslarimiz da bizi boyle seyler icin uyarmazsa, evde de gormediysek nasil kendimizi duzeltecegiz degil mi.
bence arkadasiniz aksine memnun olur.
kendisi çok alıngan,öyle ki bazen neye alındığı bile belli olmaz.bir de sürekli titizliğiyle övünür.
o yüzden söylemeye çekiniyorum..

Kulplu bardağı da üstten tutup veriyorsa arkadaşınız da çok tuhafmış cidden. Hiç çekinmeyin söyleyin alınırsa alınsın. O da doğrusunu yapsın da milletten laf yemesin o zaman.

Ben nerede ve kimin evinde olursam olayım bardağın ağız ve kulp kısmını, ve kullanacağım çatal bıçağı silerim. Kişiden bağımsız olarak yaptığım bir şey bu ve evine gidecek yakınlıkta olduğum herkes de bu huyumu bilir. Siz de çıkarıp bir ıslak mendil silseniz çok tepki gösterecek biri midir bu kişi?

Ben de şeye uyuz oluyorum. Ortak fastfood yediğinde, patatesi ısırıyor, yarışı dislenmis patatesi sosa batiriyorlar ya. Ya da hamburgeri dişlemiş, dişlemiş,az kalan kısmını sosa batiriyorlar. Ya da tavadan sucuklu yumurta,menemen,kuymak faaln yiyorsak ekmekle bir dilim alıp,o ekmeği ısırıp aynı tükürüklü ekmeği bir daha baniyorlar ya :kusmuk::kusmuk:
Öööğk...
İgrenc.. ısırdığiniz pis ekmeği niye tekrar batiriyorsunuz pis insanlad :((
Bir de şeye uyuz oluyorum . Reçelli,pekmezli kaşığı şlaaakk diye emikleyip sonra aynı kaşığı kullanmaya,recele sokmaya devam ediyorlar ya...ya da çorba ictigi , yemek yedigi tükürüklü kaşıgi catali salataya yoğurda batiriyorlar ya...
Offf, eş dostla yemek yemekten, kahvaltıdan tiksindim bunlar yüzünden

Back
X