- 15 Eylül 2018
- 1.175
- 2.083
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Çocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.Siz çocuğuyla tanıştınız mı? Nasıl aranız? Bunu kaldırabilecek misiniz? En önemlisi bu bence. Çocuğu olan biriyle evlenmek çocuksuz bekar bir evlilikten daha büyük sorumuluklar getirir bunu unutmayın. Aileniz siz istedikten sonra kabul edebilir ama siz yapabilecek misiniz?
Sevgisine inanıyorum. Kişiliğine güveniyorum ve yaş farkı pek hissetmiyorum hatta olgun erkek benim tercihimdir gerçi yaşla pek ilgisi yoktur ama. Bu zamana kadar kimseyle evlenme isteği olmamıştı. Evlilik ve annelik hep korkuttu ama artık hazır gibiyim.evleneceğin kişi seni çok sevmesi ve çok çok anlayışklı mantıklı olması gerekir. ypksa çocuklu adamlarla evlelenenler hep sıkıntı . yaş farkıda var bu arada. emin olunki ailenize söyleyein . risk alıyorsunuz çünkü
bu sayfada çocuklu adamla evlenip sorun yaşayanlar çok fazla. hiçbiri evlenmeden önce sorun çıkarmadı . hepsi evlendikten sonra. çocukları na uzuzn süre bayanlar baktı . sorun yaşandı hepsi çocuğunun tarafını tuttu .hazırlıklı olun . sonra şok olmayın .Sevgisine inanıyorum. Kişiliğine güveniyorum ve yaş farkı pek hissetmiyorum hatta olgun erkek benim tercihimdir gerçi yaşla pek ilgisi yoktur ama. Bu zamana kadar kimseyle evlenme isteği olmamıştı. Evlilik ve annelik hep korkuttu ama artık hazır gibiyim.
Eşimle evlenmeden önce bana da hep çocuklular denk geliyordu. Belli bir yaştan sonra çok zor . Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Düşünüyorum da Arkadaşlarım şimdiki eşimle tanıştırmamış olsa benm de çıkmıyordu karşıma bekarlar kısmet bu işlerEvlenmiş boşanmış adam ve bekar kadın evliliklerine sıcak bakamıyorum. Hayır yani, hiç mi bekar erkeklere denk gelmiyorsunuz?
Ne kadar mantıklı bir insanmışsınızÇocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
O çocuk birden babasının yanında başka bir kadın görünce, babasının artık bir kadınla yaşadığına şahit olunca kafası karışmayacak mı? Kendini birdenbire babasının düğününde bulunca afallamayacak mı? Lover açık ol, bir endişen mi var?Çocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?