- Konu Sahibi Love_lover
-
Kadınların 6. Hissi var basına bir iş gelecekken içi içini yiyor. Burada bi konu açıyorsa biri 6. Hissi dürtüğü için. Yoksa gider misin evlenir, kimseye sormazO çocuk birden babasının yanında başka bir kadın görünce, babasının artık bir kadınla yaşadığına şahit olunca kafası karışmayacak mı? Kendini birdenbire babasının düğününde bulunca afallamayacak mı? Lover açık ol, bir endişen mi var?
Artık çocuk değilsiniz utanacak çekilecek bir şey yok akşam sizinle konuşmak istediğim bir konu var dersiniz konuşursunuz. Hayatımda biri var bana çok değer verdiğini hissediyorum sizinle de tanıştırmak istiyorum falan işteSelam arkadaşlar.
Sevgilimle evlenme kararı aldık. Kendisi daha önce evlenmiş ve bir çocuğu var. Sevgilim haritayı sen çıkar ne istiyorsan söyle dedi. Yani tanışma nasıl, nerde ve önce kimin ailesi ile olsun. İsteklerin neler? Düğündür, takıdır ya da nişan isteme adeti gibi. Ben 35, O 44 yaşında. Ailemin tepkisini bilmiyorum açıkçası. O nedenle önce bizimkilerle mi olsa dedim. Daha önce evlenmesine nasıl bir yorum yaparlar? Çok negatif ya da sert bir tavırları olacağını düşünmüyorum ama çok değer verdikleri ve aşırı üstüme düştüklerinden acaba bu konularla ilgili sıkıntı Yaşar mıyım korkusuna kapılırlar mı diye kendimi strese sokuyorum.
Yakın tarihte iki kuzenim boşandı biri boşanma arefesinde diğer ikisi de nişan attı. Bunun etkisi var hala üzerlerinde. Babam sabah kızım artık seninde yuvanı kurmanı anne olmanı görmeyi çok istiyorum hayırlısı olsun diye konuştu. Tam söyleyecektim işte o ara kuzen konuları konuşulmaya başlandı. Nasıl bir yol izlesem?
Çevreyle alakalı olabilir belki. Kuzenim 40 yaşında kendisi gibi hiç evlenmemiş birisi ile beraber...belirli bir yaştan sonra tabi ki zor oluyordur ama o kadar bekledikten sonra da ne bileyim... Neden kendisi gibi copsuz üzümle evlenmesin insan? 37 yaşındayım, su an bekar olsam kendi dertlerime dert eklemem.Eşimle evlenmeden önce bana da hep çocuklular denk geliyordu. Belli bir yaştan sonra çok zor . Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Düşünüyorum da Arkadaşlarım şimdiki eşimle tanıştırmamış olsa benm de çıkmıyordu karşıma bekarlar kısmet bu işler
aile iç dinamiğinden eminmisisniz.Burada herkes olumsuz konulur bu konuda dikkatli ol umutsuzluğa kapılmabenim kuzenim o şekilde evli. Fakat o senden büyüktü evlendiğinde ve çocuk annesiyle kalıyordu. Olgun biriyle evli olduğu için (kafa olarak) hiç sorun yaşamadılar. Şimdi iki tane de kendi çocukları var. Yani kimsenin lafına bakmayın. Karşınızdaki insanı iyi tanıyın tamam budur diyorsanız ailenize de en baştan dürüst olun. Karşı çıkacaklardır elbette. Ama kararlılığınızı görünce kabul edeceklerdri. Tekrar söylüyorum önce karşınızdakinden yüzde yüz emi olun
Adam "kafası karışmasın yavrucağızın " diye kızını konu sahibi ile tanıştırmıyor bence ..Yalnız buradaki kafası karışır diye korunmaya çalışılan yavrucağız bizim konu sahibiNe kadar mantıklı bir insanmışsınız
Adamın evlenmeye pek niyeti yoktu, yani bi istiyo bi istemiyodu, nitekim her şeyi de Lover'in üstüne atmış zaten, nasıl istiyorsan öyle yap diye, ne olsa hoş adama, çok heyecanlı değil sanki.Kadınların 6. Hissi var basına bir iş gelecekken içi içini yiyor. Burada bi konu açıyorsa biri 6. Hissi dürtüğü için. Yoksa gider misin evlenir, kimseye sormaz
Sonra mı? İyi düşünün bence sonraya bırakılacak bir mesele değil. Birinci sınıf ikinci sınıf derken o kafa karışıklığı her zaman olacak. Küçük diye düşünmeyin bazı şeyleri söylemek, reddetmek isteyip yapamıyorlar kendimden biliyorum. Annem beni üvey babamla 5 yaşımdayken tanıştırdı bu senin baban diye. Bana diyor ki sen hayır demedin. Sanki desem beni dinleyecekÇocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
Ailenizin tepkisini onlarla paylaşmadan bilemezsiniz. Zaten onlara göre yaşınız da gelmiş, karşınızdaki kişi de iyi ve güvenilir biriyse ne diyebilirler ki? Çok mutlu olmanızı diliyorum!Selam arkadaşlar.
Sevgilimle evlenme kararı aldık. Kendisi daha önce evlenmiş ve bir çocuğu var. Sevgilim haritayı sen çıkar ne istiyorsan söyle dedi. Yani tanışma nasıl, nerde ve önce kimin ailesi ile olsun. İsteklerin neler? Düğündür, takıdır ya da nişan isteme adeti gibi. Ben 35, O 44 yaşında. Ailemin tepkisini bilmiyorum açıkçası. O nedenle önce bizimkilerle mi olsa dedim. Daha önce evlenmesine nasıl bir yorum yaparlar? Çok negatif ya da sert bir tavırları olacağını düşünmüyorum ama çok değer verdikleri ve aşırı üstüme düştüklerinden acaba bu konularla ilgili sıkıntı Yaşar mıyım korkusuna kapılırlar mı diye kendimi strese sokuyorum.
Yakın tarihte iki kuzenim boşandı biri boşanma arefesinde diğer ikisi de nişan attı. Bunun etkisi var hala üzerlerinde. Babam sabah kızım artık seninde yuvanı kurmanı anne olmanı görmeyi çok istiyorum hayırlısı olsun diye konuştu. Tam söyleyecektim işte o ara kuzen konuları konuşulmaya başlandı. Nasıl bir yol izlesem?
YavrucakÇocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
Anladı bence. Ben anladığını düşünüyorum .Yavrucak
Sizi dereye sulu götürür susuz getirir o yavrucaklar.
Çocuk sizi istemezse bu iş olmaz, anlayamadınız mı bunu?
Sıralama : numaranı değiştir, kaç kurtul olsun canım vallahi iyiliğine diyorum. Gittiğin yol yol değil umarım gözün açılırKızlar dün akşam tamam evlenelim diye konuştuk ama ayrıntı konuşmadık. Sen nasıl istersen öyle ilerlesin sıralama dedi. Çocukla tanışma işini konuşmadık. Tabiki evlendikten sonra tanışmam. Bi kaç hafta sonra ailesi ile tanışırım sonra çocuğuyla. Ondan sonra tam anlamı ile rahat tamam dersem aileme anlatırım diye düşündüm. Ya da ilk benim ailemle mi tanıştırsam bilemedim. Sıralama nasıl ilerlesin yani hani bizim durumumuzda. Uzun süredir sevgiliyiz. Aynı evde de yaşadık tatile de gittik. Arkadaşlarımızla tanıştık. Eski eşle çocuk için görüşmelerde yanımda konuşuldu gayet medeni iletişimdeler gibi şuan. Beş yıl olmuş boşanalı şiddetli geçimsizlik. Bildiklerim bunlar. Hatta eski eş bi kez nişanlandı. Nişanlısını tanıştırdı sevgilimle hani çocuk için içi rahat etsin demiş sonra ayrıldılar ama. Şimdide evleneceğim adam diye yeni birisini tanıştırdı yazın başında. Sevgilimin Ailesini tanıyan birini biliyorum onunla da görüştüm negatif bir durum hissetmedim. Hemen nikah evlilik değil ortalama altı ayı var düğünün. Hatta düğün olsun mu kısmındayım. Artık bazı adetler törenler saçma geliyor. Ailem çok isterse düğün diye düşündüm. Sıralama nasıl olsun diye sizden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?