Hikayemiz yeni bölüme geçiyor.

Sizden 9 yas büyük cok fazla geldi bana yas farkiniz ama tabi siz bilirsiniz.Çocuğu varmis yorumlarda okudum bir an önce tanisin bence vakit kaybetmeyin.

Ailenize alıştıra alıştıra soyleyin önce annenize çıtlatın o da babaniza elbet yuva kurmak isticeksniz bence sert çıkmazlar.Ama hiç evlenmemis erkekler varken niye bu diyebilirler.Sizde yasinizi başınızı almişiniz bu konuyu mantikli bir sekilde açıklar orta yolu bulursunuz.

Kadınların 6. Hissi var basına bir iş gelecekken içi içini yiyor. Burada bi konu açıyorsa biri 6. Hissi dürtüğü için. Yoksa gider misin evlenir, kimseye sormaz

Artık çocuk değilsiniz utanacak çekilecek bir şey yok akşam sizinle konuşmak istediğim bir konu var dersiniz konuşursunuz. Hayatımda biri var bana çok değer verdiğini hissediyorum sizinle de tanıştırmak istiyorum falan işte

Çevreyle alakalı olabilir belki. Kuzenim 40 yaşında kendisi gibi hiç evlenmemiş birisi ile beraber...belirli bir yaştan sonra tabi ki zor oluyordur ama o kadar bekledikten sonra da ne bileyim... Neden kendisi gibi copsuz üzümle evlenmesin insan? 37 yaşındayım, su an bekar olsam kendi dertlerime dert eklemem.

aile iç dinamiğinden eminmisisniz.

Ne kadar mantıklı bir insanmışsınız
Adam "kafası karışmasın yavrucağızın " diye kızını konu sahibi ile tanıştırmıyor bence ..Yalnız buradaki kafası karışır diye korunmaya çalışılan yavrucağız bizim konu sahibi Büyük olasılıkla çocuğun annesi konu sahibi ile iletişime geçip boşanma sebebini açıklar diye korkuyordur.

Kadınların 6. Hissi var basına bir iş gelecekken içi içini yiyor. Burada bi konu açıyorsa biri 6. Hissi dürtüğü için. Yoksa gider misin evlenir, kimseye sormaz
Adamın evlenmeye pek niyeti yoktu, yani bi istiyo bi istemiyodu, nitekim her şeyi de Lover'in üstüne atmış zaten, nasıl istiyorsan öyle yap diye, ne olsa hoş adama, çok heyecanlı değil sanki.

Boşanma sebebini ve ne zaman bosandigini öğrenmelisiniz.Bir kadin küçücük çocuğuna rağmen bosaniyorsa bir defekt oluyor o adamda.
Anlamaya çalışın.
Küçücük çocuk ne hisseder? önce babasi bunu düşünüp ona göre davranmaliydi.
Ilk çocuğunu düşünmeyen sizden olana da farkli olmaz.

Çocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
Sonra mı? İyi düşünün bence sonraya bırakılacak bir mesele değil. Birinci sınıf ikinci sınıf derken o kafa karışıklığı her zaman olacak. Küçük diye düşünmeyin bazı şeyleri söylemek, reddetmek isteyip yapamıyorlar kendimden biliyorum. Annem beni üvey babamla 5 yaşımdayken tanıştırdı bu senin baban diye. Bana diyor ki sen hayır demedin. Sanki desem beni dinleyecek Asla benim istemiyorum deyişimi ciddiye almazdı ki zaten korku ve endişe ile ne diyeceğini bilemiyorsun ama birlikte uzun bi zaman geçirip birbirinizi tanırsanız o zaman üçünüzde az çok neyin doğru yanlış olacağına karar verebilirsiniz. Ha diye evlenmeyin bence.

Zaten neden heyecanlı olsun ki, söz nişan nikah düğün cocuk yapma hamilelik doğum ilk adım ilk diş ilk baba demece ilk adım vs vs herşeyi yaşamış heyecanlı olsa sıkıntı olurdu, şimdi de üzerinde evlenme baskısı olan bi 30 lu yaşlarda bekar kadın bulmuş aman ne olsun evleneyim hem bakıcı olur hem köle diye düşünüyor, evlenince sevmediğini anlayacak zaten konu sahibi, umarım evlenmez

Çocukla evlenince mi tanışacaksınız yani?
44 yaşındaki sevgilinizin çocuğuna dair planı bu mu?
Ne kadar bilinçli bir baba.
Bu konuda sizin ne düşündüğünüz önemli olmamalı ilk etapta.

Çocuklu erkekle sağlam evlilik i zor çünkü erkekler bu işi sağlıklı bir şekilde yürütemiyor çoğunlukla. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünün. Sevgilinizin bu süreci tamamen size bırakması da evlilik ve aşamaları ile ilgili bir heyecanının olmamasındandır.

Çocuğu tanımadan evlenmeye kormuyor musun konu sahibesi ya senden nefret ederse ya da sen hiç ısınamazsan?

Ne kadar harika bir baba! bu böyle çok aradın mı acaba ... adam çocuğunu atmış gitmiş işte anneye, çocuk umrunda değil yarın öbür gün yabancı bir kadını babasının kolunda görünce çocuğun ne düşüneceği zaten kimsenin umrunda değil bu hikayede. Çocuğu anneye atan Türk erkeği klasik, beş para etmez iskele babası, çocuğu haftada bir eh işte anca görür, biraz da para verir adı olur mu babalık.

Burdaki konulardan okuduğum kadarıyla aynen şöyle olacak: adamın çocuğu birden kıymete binecek, görme günlerinde eve getirecek sen de başa açıkamayacaksın konu sahibesi, sonra da benim çocuğum bu, bilerek evlendin istemiyorsan gelmeseydin diyecek. Burdaki çocuklu erkekle evlendim konularının %90ı bu şekilde. Çocuk - yeni kadın birbirini yiyor, şahane baba! da bir köşede ibiş gibi oturuyor. Al iyice bak yepppyeni sayfana konu sahibesi.

Son düzenleme:
Ailenizin tepkisini onlarla paylaşmadan bilemezsiniz. Zaten onlara göre yaşınız da gelmiş, karşınızdaki kişi de iyi ve güvenilir biriyse ne diyebilirler ki? Çok mutlu olmanızı diliyorum!

Çocukla sonra tanışırım diye düşündüm. Aynı şehirde değiliz. Hem okulu var bu sene birinci sınıf. Kafası karışmasın yavrucağızın.
Yavrucak
Sizi dereye sulu götürür susuz getirir o yavrucaklar.
Çocuk sizi istemezse bu iş olmaz, anlayamadınız mı bunu?

Kızlar dün akşam tamam evlenelim diye konuştuk ama ayrıntı konuşmadık. Sen nasıl istersen öyle ilerlesin sıralama dedi. Çocukla tanışma işini konuşmadık. Tabiki evlendikten sonra tanışmam. Bi kaç hafta sonra ailesi ile tanışırım sonra çocuğuyla. Ondan sonra tam anlamı ile rahat tamam dersem aileme anlatırım diye düşündüm. Ya da ilk benim ailemle mi tanıştırsam bilemedim. Sıralama nasıl ilerlesin yani hani bizim durumumuzda. Uzun süredir sevgiliyiz. Aynı evde de yaşadık tatile de gittik. Arkadaşlarımızla tanıştık. Eski eşle çocuk için görüşmelerde yanımda konuşuldu gayet medeni iletişimdeler gibi şuan. Beş yıl olmuş boşanalı şiddetli geçimsizlik. Bildiklerim bunlar. Hatta eski eş bi kez nişanlandı. Nişanlısını tanıştırdı sevgilimle hani çocuk için içi rahat etsin demiş sonra ayrıldılar ama. Şimdide evleneceğim adam diye yeni birisini tanıştırdı yazın başında. Sevgilimin Ailesini tanıyan birini biliyorum onunla da görüştüm negatif bir durum hissetmedim. Hemen nikah evlilik değil ortalama altı ayı var düğünün. Hatta düğün olsun mu kısmındayım. Artık bazı adetler törenler saçma geliyor. Ailem çok isterse düğün diye düşündüm. Sıralama nasıl olsun diye sizden fikir almak istedim.

Benim genel olarak evlilik korkum vardı. Psikoloğa gidiyordum. Artık daha rahatım. İlişkilerim ciddiyete binince geriliyordum ayrılıyordum. İlk defa boşanmış biri ile görüştüm. Aklıma gelmezdi böyle bir hal ama bu adamı sevdim.

Sıralama : numaranı değiştir, kaç kurtul olsun canım vallahi iyiliğine diyorum. Gittiğin yol yol değil umarım gözün açılır

maddi durumuda önemli , ilerde o çocuk cep leptop isteyecek . önceliği çocuk olacak . bence önce ailenizle konuşun , hatta geç kalınmış bence . 35 yaşında gizli ilişki yürürtmüşsünüz. onay vermese bile onaylamak zorunda hissedebilirler. önce ailenizle konuşun . sıralamyı bize değil ailenizle. yapın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…