Hikayemiz yeni bölüme geçiyor.

Küçük bir düzeltme yapacağım. "Kuş Uçuşu" dizisindeki Selim karakteri ; dizide Lale Kıran'la evli ve 2 çocuk babası.

Dizinin bekarı ,Kenan ( İbrahim Çelikkol ) karakterinden mi bahsetmek istemiştiniz ?
Yok ben bilerek Selim dedim ideal eş adayı çöpsüz üzüm manasında hayatında biri olsun isteyen arkadaşlarıma da “bulacaksanız Selim gibi birini bulun bu devirde bu saatten sonra erkek kahrı çekilmez” diyorum Kenan toksik bi tip bence. Konu sahibi sevgilisinden bağımsız olarak evlilik kurumu ile ilgili önyargıları olduğu bir dönem geçirmiş. Evliliğe bakış açısı olumlu olmazsa Selim bile kurtarmaz anlamında benzetme yaptım. Hatırlarsınız Selim her konuda eşine fazlasıyla destek ve sorun çözücüydü
 

Selim aşırı genişti bardağı ben tutuyorum ama ben sahibim diye Kenan’la normal normal konuşuyordu karısının onla tatile gitmesine de tamam verdi. Sanki ev hanımı da kocasına ekonomik bağlı olduğu için ses çıkarmıyor gibi garip bir karakterdi.
 
Çocuğu ile tanışmadığın, eski eşinin bu ilişkiye ve evliliğe bakış açısını açık ve gerçek olarak bilmediğin bir adamla evlenmek pek akıl işi değil. Çocuklu bir insanla evlenmek demek gerektiği yerde ikinci planda kalmayı kabul etmek, gerekirse o çocuğun tüm yükünü eşinle beraber paylaşmayı kabul etmek demek çünkü
 
Çocuğu ön planda olacak, siz o sevgiyi bölüşüyorsunuz ama çocuğuna daha fazla sevgi, ilgi gösterecek bu konuda ben hazırlıklıyım diyorsanız ve kıskançlık yaşamıyorsanız olabilir diye düşünüyorum.

Ama ben sorun yapmıyorum diyenlerin bile çok sonradan öyle olmadığını duydum; aynı evde yaşamak evliliğin sorumluluğu farklı.

Kafanıza takılan bütün sorunları öncesinde sevgilinizle konuşup netleştirip öyle yol almalısınız. Büyük sorumluluk ve cesaret!
 
Hakkında hayırlısı olsun lover, bence önce senin ailenle tanışılmalı, onları sakinleştirme sürecin uzun sürebilir. Onun ailesi nasıl olsa kabullenecektir.

Ben çok seramoni taraftarı bir insan değilim. Siz nasıl olsa anlaştınız, isteme tarzı bir şeyle aynı anda basit bir yüzük takma, bohça değişimi (eğer isteniyorsa) tek seferde çıkarılabilir. Zaten şehirler de farklı sanırım. Düğün ya da nikah herkesin ortak kararıyla yapılır zaten.

İnşallah hayal ettiğin mutluluğa ve bebeğe kavuşursun. Yarın burada her şeyi tek başıma emek emek işledim, şimdi bebeğimle yalnız yaşıyor gibiyim diye konu açmazsın. Biz senin kadar güvenemedik maalesef eş adayına. İnşallah yanılan biz oluruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…