Hilal'in Diyet Günlüğü

kızlar bugün tartıldım 72 kiloyum sizde tartılıp kilolarınızı söleyin başlayalım diyete gece uyumadan önce kocaman 1 ılık bardak suyun içine 3 tatlı kaşığı elma sirkesi koydum gece uyurken yağları yakıomuş sabah kahvaltımı 11de yaptım biraz gec kalktım cünkü gece 4tte yattım bütün diyet günlüklerini okudum ne kadar zayıflayanlar olmus bnde başarcam dedim kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yarım domates ve bi ekmeği 4e bölüosun 1 parcasını yiosun diyetisyenim öle önermişti bnde kansızlık war o yuzden kepek ekmeğini önermedi hadi kızlar görüşürüz öğle yemeğinde ne yediğimide yazarım bbyyyss

canım bende 65 kiloyum hedefım 55

sabah : bir dilim börek salatalık domates bi bardak şekersiz çay

ara: 3 adet kuru kayısı

öğle:salata ve 2 kaşık makarna

akşam: 2 adet ızgara tavuk salata

birazdan bi adet elma yıyecem yatmadan önce de bir fincan yeşilçay:)

ck güzel tatlımhiç ekmekkullanmamışsın ben dayanamıorum yaa nete giremedim dün bende saat 3 gibi ızragara tavuk yedim aksam bişiey yemedim bugünde kahwaltımı yapmadım yapınca yazarmm

ne zamandan beri diyet yapıosun tatlım yaşın boyun kilon kaç tanışalım

merhaba HiLAL umarım gelinliğinin içinde incecik bir kuğu giib süzüleceksinn...azim ve sabır şart..ben de bir kaç gündür dikkat ederek porsiyonları azaltarak başladım..ama kendimi biliyorum ölçülerle yemeğe başlarsam ters tepiyor o sebbeple porsiyonalrı küçülttüm kızarmları ve aburcuburu kola fantayı kestim akşam yemeğini de erken ve hafif yapıyorum
hala bişey yemedim sabahtan beri beşi biryerde çay içtim midem bulandı yiyemiyorum kızkardeşim uyansın kahvaltı yapıp alışverişe gideceğiz boıl hareket şart ekmeği de çok çok azalttım tabii yakında yediklerimi iyice azaltınca yazarımm tek tek menülerimi

ızlar ben dün bi kücük kaçamak yaptım SABAH ne yedim 2 tane börek çok pişmn oldum akşama kadarda hep geçiştirme bişeyler yedm yemek yemedim.. baya harekette yaptım ama sabah tartıda bide baktım 400 gr fazla ÇIKTIM çok moralim bozuldu ben okadar yemedm ve sonra dogru düzgun bişey yemedm 1 haftalık diyet boşa gitti çoooooook moralim bozuk ....zaten 1 hafta durmuştu.. 2 gundur verimeye başlamıştım... sizce neden nerde yanlış yaptım???????????????????????????????????????????? ?? 2 dilim börek yarım kilo aldırırmı ?????*

öncelikle cok teşekkür ederim canım yaa inşallah öyle olurum sende hedefine ulaşırsın inşallah ama yinede yemeklerini aksatma cok acıkırsın birden yersin wallah bu beşi bi yerde çayı nedirki ne işe yarıyor??

baya kalorisi cok tatlım yaa ama olsun sen sıkma canını morel bozmak yok son gaz diyete dewam walla bnde dün gece öle bişeyler kacırdım :26: ama yarımm saat spor yaptım oynadım cok ter attım bugünü hafif atlat sende canım

ne zamandan beri diyet yapıosun tatlım yaşın boyun kilon kaç tanışalım

canım bir haftadır yapıorum daha yenı başladım yanı :) 22 yaşındayım 166 boyum 65 kiloyum 2 yıl oncesınde 52 kıloydum unıversiteyı dısarda okuyunca sureklı fast food tarzı yedım o yuzden cok kılo aldım bu sefer kararlıyım zayıflayacam :)

canım sen yine iisin yaaa ben 168 boyundaım 72 kiloyumm (

bugün yediklerimi yazıyorummmm
sabah:1 adet haşlanmış yumurta,salatalık domates bir bardak şekersiz çay

ara: 3 adet kuru kayısı

öğle:3-4 kaşık barbunya,3-4 kaşık yoğurt ve bir adet salatalık

akşamı şimdi yedim 1 tane patlıcan dolması (zetinyağlı etsiz) yoğurt..

akşam 9 gibi meyve yiyecem yatmadan öncede yaşil çay içecem

bide ender saraçın bölgesel zayıflama hareketleri var ona başladım bugun 20 dakıkada onu yaptım

bende akşam gezmeye gitcem kızlar işlhh o pastalardan böreklerden hiç yemem dayanmalıyım dayanmam lazım zaten dün beni mahfetti yarın tartıda eksi görmeliyim

bende akşam gezmeye gitcem kızlar işlhh o pastalardan böreklerden hiç yemem dayanmalıyım dayanmam lazım zaten dün beni mahfetti yarın tartıda eksi görmeliyim

canım bende bugun markete gıttım elım cıkolatalara ve cipslere yöneldi hemen aklıma kıyafetlerımın olmadıgı geldı ve bıraktım sende böyle seni caydıracak birşeyler düşünürsen belki vazzgeçersin yemekten

gercekten aynen bnde öleyimm hemen gelinliğin içine giremeyeceğim kilolarımı kapatmaya calışacagım aklıma gelio wazgeciorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…