- Konu Sahibi hilal60300
-
canım bende 65 kiloyum hedefım 55
sabah : bir dilim börek salatalık domates bi bardak şekersiz çay
ara: 3 adet kuru kayısı
öğle:salata ve 2 kaşık makarna
akşam: 2 adet ızgara tavuk salata
birazdan bi adet elma yıyecem yatmadan önce de bir fincan yeşilçay:)
canım bende 65 kiloyum hedefım 55
sabah : bir dilim börek salatalık domates bi bardak şekersiz çay
ara: 3 adet kuru kayısı
öğle:salata ve 2 kaşık makarna
akşam: 2 adet ızgara tavuk salata
birazdan bi adet elma yıyecem yatmadan önce de bir fincan yeşilçay:)
merhaba HiLAL umarım gelinliğinin içinde incecik bir kuğu giib süzüleceksinn...azim ve sabır şart..ben de bir kaç gündür dikkat ederek porsiyonları azaltarak başladım..ama kendimi biliyorum ölçülerle yemeğe başlarsam ters tepiyor o sebbeple porsiyonalrı küçülttüm kızarmları ve aburcuburu kola fantayı kestim akşam yemeğini de erken ve hafif yapıyorum
hala bişey yemedim sabahtan beri beşi biryerde çay içtim midem bulandı yiyemiyorum kızkardeşim uyansın kahvaltı yapıp alışverişe gideceğiz boıl hareket şart ekmeği de çok çok azalttım tabii yakında yediklerimi iyice azaltınca yazarımm tek tek menülerimi
bende size katılmak istiyorummmmmmmm
ızlar ben dün bi kücük kaçamak yaptım SABAH ne yedim 2 tane börek çok pişmn oldum akşama kadarda hep geçiştirme bişeyler yedm yemek yemedim.. baya harekette yaptım ama sabah tartıda bide baktım 400 gr fazla ÇIKTIM çok moralim bozuldu ben okadar yemedm ve sonra dogru düzgun bişey yemedm 1 haftalık diyet boşa gitti çoooooook moralim bozuk ....zaten 1 hafta durmuştu.. 2 gundur verimeye başlamıştım... sizce neden nerde yanlış yaptım???????????????????????????????????????????? ?? 2 dilim börek yarım kilo aldırırmı ?????*
ne zamandan beri diyet yapıosun tatlım yaşın boyun kilon kaç tanışalım
canım bir haftadır yapıorum daha yenı başladım yanı :) 22 yaşındayım 166 boyum 65 kiloyum2 yıl oncesınde 52 kıloydum unıversiteyı dısarda okuyunca sureklı fast food tarzı yedım o yuzden cok kılo aldım bu sefer kararlıyım zayıflayacam :)
bende akşam gezmeye gitcem kızlar işlhh o pastalardan böreklerden hiç yemem dayanmalıyım dayanmam lazım zaten dün beni mahfetti yarın tartıda eksi görmeliyim
bende akşam gezmeye gitcem kızlar işlhh o pastalardan böreklerden hiç yemem dayanmalıyım dayanmam lazım zaten dün beni mahfetti yarın tartıda eksi görmeliyim
canım bende bugun markete gıttım elım cıkolatalara ve cipslere yöneldi hemen aklıma kıyafetlerımın olmadıgı geldı ve bıraktım sende böyle seni caydıracak birşeyler düşünürsen belki vazzgeçersin yemekten
siz yine iisiniz ben 162 boyunda 71 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?