- Konu Sahibi hilal60300
-
bnde cok memnun oldum kuşum66dan 62ye mi düştün nasıl yaptınnn
Canım ben 2 haftadır dukan diyeti yapıyorum.Aslında sağlıklı bir şekilde dikkat ederek ve sporla diyet yaparsan da sonuç alabilirsin.Ben de polikistik over olduğu için çok çok zor kilo veriyorumOndan son çare dukan'a başvurdum...Bu arada tatlım eğer daha rahat kilo vermek istersen üzüm,muz,incir,kavun,karpuz bunları yeme.Onlar dışındakileri tercih et, faydasını görürsün Ha bir de benim bir zamanlar gittiğim diyetisyen bana bir çay tarifi vermişti.İsteyen varsa onu da yazabilirim.Günde 3 bardak tercihen aç karnına içiyorsun.Yağları çok güzel yakıyor :)
saol canım tabiki isterim nasıl oluo o cay.?? sölediklerini dikkate alcammbu arada cok gecmiş olsun canım o hastalık nedir bilmiorum ama
Sağol tatlım :) Yumurtalıklarda kist oluyor ve bu yüzden erkeklik hormonu daha fazla salgılanıyor.Çok kolay kilo alıyorsun, zor veriyorsun, kıllanma, adet düzensizliği, saç dökülmesi,sivilce gibi bir çok yan etkisi var.Tabi hepsini birden göstermeyebiliyor çok şükür.Bana piyango kilo açısından vurdu
Tatlım o çayın tarifi şöyle:
1 - 1.5 litre arası su
1 elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
3-4 adet karanfil
bir tutam yeşil çay
Elma ve limonu 4 e böl.Tarçını da 1 2 parçaya bölsen yeter.Sonra yeşil çay hariç bütün malzemeyi suya at ve kaynat,Kaynadıktan sonra altını kıs 10 dk daha kısıt ateşte dursun.Daha sonra altını kapat ve yeşil çayı koy 5 dk kadar demlensin.SOnra süzüp gün içinde hepsini iç.3 4 bardak bir şey çıkar zaten.Bir bardağını sabah kalkar kalkmaz aç karnına içmeni öneririm.Hatta o zaman içine 1 tatlı kaşığı da bal erit faydasını göreceksin ( sadece sabah aç karnına olan bardağına bal koy diğerlerine değil).Bu kürü 5 gün yap 2 gün yapma.O şekilde 2 3 hafta yap bakalım eminim faydası olur canım
bende sana katılmaya geldim. Durum çok vahimmmm!! :18: mayısta düğünüm var ve ben 1.63 boya 2 dakikan önce tartıldığıam göre 60 kiloyum :2: yarından itibaren bende başlıcam yediklerimi yazmaya
sabah:Aç karnına 1 bardak elma sirkelisu,1 kase çorba
ara: üzüm
öğle:1 tane patlıcan dolması
ara:1 tane şeftali
akşama henüz bişey yemedim yiyemicemde galiba cok kötüyüm
Canım domatesli tel şehriye çorbası yapabilirsin Veya tavuk suyuna herhangi bir çorba.İçine pirinç ve un girmeyen her çorba mübahtır benim gözümde :)sabah:
3 dilim ekmek domates-biber zeytin yağlı salatası 3 tane zeytin
öğlen:
bir adet elma
akşam:
3 adet köfte 2 dilim ekmek
çorba ımm iyi fikir ama ben mercimeği çok seviyorum o da aslında çok kaloriliymiş hangisini önerirsiniz ?
Sen söyleyince aklıma geldi.Kızlar geçen Gürkan Kubilay bir programda söyledi.Eğer yağlı bir yemek yemeden önce mandalina yerseniz o yağın etkinliğini azaltıyormuş vücutta.Bilginize.. :)öğlen azcık menenmen
arda 1 armut, bi bardak süt
akşam biraz çorba,salata, 4 tane felan yaprak sarma, yogurt
şimdide yeşil çay içtim
birazdanda bi mandalina yicem:)
BUGUNLUK BU KADAR
Canım bende yeni diyete başladım, bugün 3. günüm. (daha önce onlarca defa yapmıştım tabiki) Boylarımız ve yaşlarımız aynı ama benim senden baya fazlam var. Kilo verip geri almak nasıl bir his çok iyi biliyorum. Çok üzücü hatta insanı sinirlendiriyor. Bu yolda azimle ve sabrederek ilerlemeye and içtim. Birlikte motive olmak, arkadaş olmak çok isterim.meraba bacılarım nasılsınız ben hilal 20 yaşındayım 1.68 boyundaım bunu sölemek hoşuma gitmiyor ama 72 kiloyum :26: ve yaza düğünüm war böyle giderse gelinliğimin her tarafından etlerim löpür löpür cıkacakrahat haraket edemicem özgüvenim olmıcak hiç :44:.eskiden 81 kiloya ulaşmıştım ve 15 kilo werip 65e düştüğümü hatırlıyorum beni görenler hep şok oluyodu cok hoşuma gidiodu yine eskisi gibi olmak istemiyoruuummm :26: karar werdim we gercekten bunu başaracağım sizinle beraber gün gün yediklerimi yazıcam we her pazartesi tartılma günüm olacak benimle birlikte bu yolculağa katılmak isteyen dostlarımı günlüğüme bekliyorumm kilosuz mutlu günler kızlarr görüşmek dileğiylee :128:
Sirkeli su işe yarıyor mu canım ya?SABAH: sirkeli su 1 dilim yeşil elma,yeşil çay,3 tane ceviz ,3tane zeytin,peynir ,çok az salatalık domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?