Hilal'in Diyet Günlüğü

offff arkadaşlar cok kötüyüm bi video izledim insanlk dışı offf bugün artk hiç bişey yiyemicem böle bişey olamaz yaa bi insanı canlı canlı kesiyolar bunlar insan olamaz yaa ne biçim bişey içim kalktı (((

sabah:Aç karnına 1 bardak elma sirkelisu,1 kase çorba

ara: üzüm

öğle:1 tane patlıcan dolması

ara:1 tane şeftali

akşama henüz bişey yemedim yiyemicemde galiba cok kötüyüm

bnde cok memnun oldum kuşum 66dan 62ye mi düştün nasıl yaptınnn

Canım ben 2 haftadır dukan diyeti yapıyorum.Aslında sağlıklı bir şekilde dikkat ederek ve sporla diyet yaparsan da sonuç alabilirsin.Ben de polikistik over olduğu için çok çok zor kilo veriyorum Ondan son çare dukan'a başvurdum...Bu arada tatlım eğer daha rahat kilo vermek istersen üzüm,muz,incir,kavun,karpuz bunları yeme.Onlar dışındakileri tercih et, faydasını görürsün Ha bir de benim bir zamanlar gittiğim diyetisyen bana bir çay tarifi vermişti.İsteyen varsa onu da yazabilirim.Günde 3 bardak tercihen aç karnına içiyorsun.Yağları çok güzel yakıyor :)

Son düzenleme:

saol canım tabiki isterim nasıl oluo o cay.?? sölediklerini dikkate alcamm bu arada cok gecmiş olsun canım o hastalık nedir bilmiorum ama

saol canım tabiki isterim nasıl oluo o cay.?? sölediklerini dikkate alcamm bu arada cok gecmiş olsun canım o hastalık nedir bilmiorum ama

Sağol tatlım :) Yumurtalıklarda kist oluyor ve bu yüzden erkeklik hormonu daha fazla salgılanıyor.Çok kolay kilo alıyorsun, zor veriyorsun, kıllanma, adet düzensizliği, saç dökülmesi,sivilce gibi bir çok yan etkisi var.Tabi hepsini birden göstermeyebiliyor çok şükür.Bana piyango kilo açısından vurdu
Tatlım o çayın tarifi şöyle:
1 - 1.5 litre arası su
1 elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
3-4 adet karanfil
bir tutam yeşil çay

Elma ve limonu 4 e böl.Tarçını da 1 2 parçaya bölsen yeter.Sonra yeşil çay hariç bütün malzemeyi suya at ve kaynat,Kaynadıktan sonra altını kıs 10 dk daha kısıt ateşte dursun.Daha sonra altını kapat ve yeşil çayı koy 5 dk kadar demlensin.SOnra süzüp gün içinde hepsini iç.3 4 bardak bir şey çıkar zaten.Bir bardağını sabah kalkar kalkmaz aç karnına içmeni öneririm.Hatta o zaman içine 1 tatlı kaşığı da bal erit faydasını göreceksin ( sadece sabah aç karnına olan bardağına bal koy diğerlerine değil).Bu kürü 5 gün yap 2 gün yapma.O şekilde 2 3 hafta yap bakalım eminim faydası olur canım

Son düzenleme:

saol tatlımmm teşekkür ederm uygulucam mutlaka... ck gecmiş olsun canım bnm ck üzüldümm ((

bende sana katılmaya geldim. Durum çok vahimmmm!! :18: mayısta düğünüm var ve ben 1.63 boya 2 dakikan önce tartıldığıam göre 60 kiloyum :2: yarından itibaren bende başlıcam yediklerimi yazmaya

bende sana katılmaya geldim. Durum çok vahimmmm!! :18: mayısta düğünüm var ve ben 1.63 boya 2 dakikan önce tartıldığıam göre 60 kiloyum :2: yarından itibaren bende başlıcam yediklerimi yazmaya

gel buyur tatlımmmm bnmde mayısta düğünüm war kader arkadasım bnm

sabah:Aç karnına 1 bardak elma sirkelisu,1 kase çorba

ara: üzüm

öğle:1 tane patlıcan dolması

ara:1 tane şeftali

akşama henüz bişey yemedim yiyemicemde galiba cok kötüyüm

kızlar akşam 5 bucukta yemegimi yedim:1 kase corba yine öğleden kalma patlıcan dolması salata 2 kaşıkta makarna coook azıck ekmek :2: biraz kaçırdım bu akşam galibaa :2:

öğlen azcık menenmen
arda 1 armut, bi bardak süt
akşam biraz çorba,salata, 4 tane felan yaprak sarma, yogurt
şimdide yeşil çay içtim
birazdanda bi mandalina yicem:)
BUGUNLUK BU KADAR

sabah:

3 dilim ekmek domates-biber zeytin yağlı salatası 3 tane zeytin

öğlen:

bir adet elma

akşam:

3 adet köfte 2 dilim ekmek

çorba ımm iyi fikir ama ben mercimeği çok seviyorum o da aslında çok kaloriliymiş hangisini önerirsiniz ?

Canım domatesli tel şehriye çorbası yapabilirsin Veya tavuk suyuna herhangi bir çorba.İçine pirinç ve un girmeyen her çorba mübahtır benim gözümde :)

öğlen azcık menenmen
arda 1 armut, bi bardak süt
akşam biraz çorba,salata, 4 tane felan yaprak sarma, yogurt
şimdide yeşil çay içtim
birazdanda bi mandalina yicem:)
BUGUNLUK BU KADAR
Sen söyleyince aklıma geldi.Kızlar geçen Gürkan Kubilay bir programda söyledi.Eğer yağlı bir yemek yemeden önce mandalina yerseniz o yağın etkinliğini azaltıyormuş vücutta.Bilginize.. :)

meraba canlarımm yenı gelen arkadaşlar hoşgeldinizz inşallah hep beraber verecez kilocuklarımızı

sabah: 1 tane rafadan yumurta,1bardak şakersiz çay,1 tane salatalık

ara: 1 tane elma

öğlefff dayanamadım 5-6 kaşık kısır yedim

ara: 1 fincan yeşilçay

akşam:1 tane köfte 3 kaşık pilav

meraba pıtırcıklarım keyifleriniz nası, hayat nasıl gidio

bugün sabah aç karnına elma sirkeli koca bi bardak su içtim 1 tane yumurta 1 buçuk dilim ekmek yedim 250 kalori aldımm :2: günlük almam gereken kalori 1845 mişş

Son düzenleme:
Canım bende yeni diyete başladım, bugün 3. günüm. (daha önce onlarca defa yapmıştım tabiki) Boylarımız ve yaşlarımız aynı ama benim senden baya fazlam var. Kilo verip geri almak nasıl bir his çok iyi biliyorum. Çok üzücü hatta insanı sinirlendiriyor. Bu yolda azimle ve sabrederek ilerlemeye and içtim. Birlikte motive olmak, arkadaş olmak çok isterim.

SABAH: sirkeli su 1 dilim yeşil elma,yeşil çay,3 tane ceviz ,3tane zeytin,peynir ,çok az salatalık domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…