- Konu Sahibi hilal60300
-
canım 22 yasındayım boyum 1.65 77.5 ım yaklasık 1 ay once yedıklerıme dıkkat etmeye basladım ama 79.8 le falan basladım ve cok az kılo verebıldım ama ıncelme oldu baya bu arada bnde nısanlıyım nısanlımda kılolu bn yıne kendıme sahıp cıkabılıyrm ama o pek yapamıyo bu yuzden akupuntur dusunmeye basladık tabı her durumda yedıklerımıze dıkkat etmek zorundayız oyuzden topiğiniz cok hosuma gıttı
Ben 1.70 Boyunda 67 kiloyum ama kimse kiloma inanmıyor sen okadar olamazsın diyor böyle söylemeleri hoşuma gitsede yinede 56-57 olmak isterdim
bu alıntı konuşmayı nasıl yapıyoruz ya bırakma başarıcaksın bak bi kere evleniyosun o gelinlğin içinde incecik kuğ gibi olmak istemezmısın bı kere sabret bak gerisi gelcek 2 hafta dayan gerisi gelcek sabırlı ol sabır sabır...pikolojini zayıf hissetiğinde zayıflama hikayelerini oku resmlere bak acayıp gaz yapıyo ..hadi beraber başarıcaz bak kilolarımız aynı.....evlendikten sonra bu kilolarıda arıcaksın bunu unutma sen şimdiden önlem al benden sana tavsiye..ben bekarken 62 felandım diyet yapardım..şimdi o kiloma gelmek için diyet yapıyorum
gel canımbnmde hewesim kaçtı başaramadımm bıraktım diyeti sen dewam ediomusun :2:
canım diğer topikte kişi kalmadı ki ya.. Valla ediyorumda kaçamaklarım çok arttı yemek yine az yiyorm ama kaçamaklar arttı buna devam etmek denirsegel canım biz birbirimizden destek alıp zayıflayalm bak nişan düğün var böyle şişko gelnler olmayalm
paylaş paylaş merak etm
çoook az 400 kalori
boyun uzunmuş bence kilolu görunmuyosundur pikolojını bozma yavaş yavaş gitsin..sabırlı ol..sonrA yiyince çok daha fazla kilo alabilirsin
Hilalcm galiba bu gurup dgıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?