- Konu Sahibi hilal60300
-
bugün yediklerimi yazıyorummmm
sabah:1 adet haşlanmış yumurta,salatalık domates bir bardak şekersiz çay
ara: 3 adet kuru kayısı
öğle:3-4 kaşık barbunya,3-4 kaşık yoğurt ve bir adet salatalık
akşamı şimdi yedim1 tane patlıcan dolması (zetinyağlı etsiz) yoğurt..
akşam 9 gibi meyve yiyecem yatmadan öncede yaşil çay içecem
bide ender saraçın bölgesel zayıflama hareketleri var ona başladım bugun 20 dakıkada onu yaptım
hadi hayırlısı bakalım ben bugün birazck cekirdk yedim yaa dayanamadımm ck cnm skldıı bi tane de lokum yedimm(((
o kadar kaçamak olur cnım sıkma canını:)
bende akşam gezmeye gitcem kızlar işlhh o pastalardan böreklerden hiç yemem dayanmalıyım dayanmam lazım zaten dün beni mahfetti yarın tartıda eksi görmeliyim
ewet oldu yarın yapmam inşallah. sen diyetisyen kontrolünde mi zayıflıosun cnm
sabah kahvaltım 1 yumurta tavada ,çok az peynir,3 zetin,2 dilim çavdar ekmeği,domates salatalık yeşillik 2 tanede kaysı yedim 9:30 gibi biraz öncede 1 küçük çikolata yedim şeker yani misafirlikten kalma ..(cıs yaptım)
çok ısrarlara rağmen hiç bişey yemedim sadece ucundan minik minik aldım..açık çay içtim
yok canım kendi kontrolumde zayıflayacaam inşallah
saol canım ii dileklerin için çook çok çok teşekkür ederimMerhaba herkese !! Topiğin hayırlı olsun kuzum, seni böyle kararlı görmek hoşuma gittiİNş düğününde bir kuğu kadar güzel olacaksın, hiç dert etme.Azmin sonu zafer O zaman ben de bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah
uyanınca akşamdan ılık suda beklettiğim 3 tane kuru erik ve suyu + 1 bardak ılık su
yulaf kepeğinden ekmek (2 kaşık kadar)
yağsız peynir
yumurta
çay
Ara
kayısılı form çayı
Öğle
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
Ara
maden suyu
yeşil çay
Akşam
Fırında tavuk
salata
ara
yeşil çay
acıkırsam tarçınlı light süt
tabi bazılarını tahmini yazdım ama zaten yediklerim genelde belli olduğu içinBu arada kızlar ben de 22 yaşındayım, Antalya'da üniversite son sınıftayım, Başak burcuyum, hımm ondan sonra mütemadiyen diyetteyim Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum
Kilo bildirimini ne zaman yapcaz pazartesimi
Merhaba herkese !! Topiğin hayırlı olsun kuzum, seni böyle kararlı görmek hoşuma gittiİNş düğününde bir kuğu kadar güzel olacaksın, hiç dert etme.Azmin sonu zafer O zaman ben de bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah
uyanınca akşamdan ılık suda beklettiğim 3 tane kuru erik ve suyu + 1 bardak ılık su
yulaf kepeğinden ekmek (2 kaşık kadar)
yağsız peynir
yumurta
çay
Ara
kayısılı form çayı
Öğle
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
Ara
maden suyu
yeşil çay
Akşam
Fırında tavuk
salata
ara
yeşil çay
acıkırsam tarçınlı light süt
tabi bazılarını tahmini yazdım ama zaten yediklerim genelde belli olduğu içinBu arada kızlar ben de 22 yaşındayım, Antalya'da üniversite son sınıftayım, Başak burcuyum, hımm ondan sonra mütemadiyen diyetteyim Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum
hayırlı olsun sayfan boyun çok iyiymiş fazla kilonda yok bu gayretle eminim kuğu gibi bir gelin olacaksın başarılar canım eminim hepiniz başaracaksınız:))))
Sitde anlatılıyor ben lik atmıyorum şöyle bibak bulursun ordan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?