Hilal'in Diyet Günlüğü

hadi hayırlısı bakalım ben bugün birazck cekirdk yedim yaa dayanamadımm ck cnm skldıı bi tane de lokum yedimm (((

sabah:ewde yanlızdm akşamdn kalma patlıcan yemeği wardı üşendim kendime kahwaltı hazırlamaya onu yedim 2 dilim ekmekle öğle: bir sürü yemek wardı patates kızartması :2: makarna çorba ama ben hepsini yemedim tabi 3 kaşık makarna 1 kaşık kızartma(yememem gerekiodu ama dayanamadım) yarım kepcede çorba yedim cookk küçük bi parcada ekmek yedim ara öğün:üzüm akşam: 1 porsiyon çorba bu günü de böle atlattık şükürr

çok ısrarlara rağmen hiç bişey yemedim sadece ucundan minik minik aldım..açık çay içtim

sabah kahvaltım 1 yumurta tavada ,çok az peynir,3 zetin,2 dilim çavdar ekmeği,domates salatalık yeşillik 2 tanede kaysı yedim 9:30 gibi biraz öncede 1 küçük çikolata yedim şeker yani misafirlikten kalma ..(cıs yaptım)

bazen insan kendini tutamıo yaa

hayırlı olsun sayfan boyun çok iyiymiş fazla kilonda yok bu gayretle eminim kuğu gibi bir gelin olacaksın başarılar canım eminim hepiniz başaracaksınız:))))

Merhaba herkese !! Topiğin hayırlı olsun kuzum, seni böyle kararlı görmek hoşuma gitti İNş düğününde bir kuğu kadar güzel olacaksın, hiç dert etme.Azmin sonu zafer O zaman ben de bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah
uyanınca akşamdan ılık suda beklettiğim 3 tane kuru erik ve suyu + 1 bardak ılık su

yulaf kepeğinden ekmek (2 kaşık kadar)
yağsız peynir
yumurta
çay

Ara
kayısılı form çayı

Öğle
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

Ara
maden suyu
yeşil çay

Akşam
Fırında tavuk
salata

ara
yeşil çay
acıkırsam tarçınlı light süt

tabi bazılarını tahmini yazdım ama zaten yediklerim genelde belli olduğu için Bu arada kızlar ben de 22 yaşındayım, Antalya'da üniversite son sınıftayım, Başak burcuyum, hımm ondan sonra mütemadiyen diyetteyim Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum

saol canım ii dileklerin için çook çok çok teşekkür ederim inşallah hep beraber zayıflıcaaz canım

bnde cok memnun oldum kuşum 66dan 62ye mi düştün nasıl yaptınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…