Hilal'in Diyet Günlüğü

işlh hilalcim yarın ile 60 lı rakamları görmek istiyorum..sen kaç kiloyla başlamıştın nekdar verdin yani 1 haftada

Baayanlarrrrrrr inanmıyorum ama dimin tartıldımm daha yeni gelebildim eve 57.8 kilo diyoduu tartı gözlerime inanamadım. bir hafta önce 59.9-60 diyodu. yediklerime dikkat etmemim yanı sıra arabayı bıraktım her yere ya yürüyorum ya toplu taşımı kullanıyorum. Bir haftada bu kadar vermemim tek nedeni ordan oraya koşturmam galiba Bilemedim yani ama çok çokkk sevindim

Yine de benim arzum göbekim basen ve kollar tartı geriledi ama onlar gerilemedi yeee Spor şart ama işe başladım ne ara yapçam sporu hiç bilmiyorum :44:

Şimdi gören 50 li rakamları gördüm tamam ama benim boyumda kısa bundan o kadar fark etmiyo galiba yaw görüntüde Abereyy herkes kilo vermişşş herkess aferim bizee kendimizi kocamann kocaman alkışladım ben Böyle devam edelimm çıtır kızlar olalımm

benide alın yanınıza yaa çıldırıcam hiç kimse devam etmiyo diyetine hevesim kaçıyo

Baayanlarrrrrrr inanmıyorum ama dimin tartıldımm daha yeni gelebildim eve 57.8 kilo diyoduu tartı gözlerime inanamadım. bir hafta önce 59.9-60 diyodu. yediklerime dikkat etmemim yanı sıra arabayı bıraktım her yere ya yürüyorum ya toplu taşımı kullanıyorum. Bir haftada bu kadar vermemim tek nedeni ordan oraya koşturmam galiba Bilemedim yani ama çok çokkk sevindim

SÜPERSİN.BRN SPOR YAPMIYORUM YAA ÜŞENGEÇLİĞİMDEN..EVDEYIM ZATEN ŞU AN ÇALIŞMIYORUM...SENİN KİLOLARA GELSEM YETER BANA BOYUNUZ KAÇ ACABA

canım cok cok cok tebrik ederim seni walla muhteşem kilo wermişsin başarılarının dewamını diliyorum inşallah başarırsın istediğin kiloya ulaşırsın bnm gibi pes etmezsin umarım

Boyun kısa 1.63 benim :44: bundan bana 50 normal diyolar, nasıl olabilirim ki öyle

canım cok cok cok tebrik ederim seni walla muhteşem kilo wermişsin başarılarının dewamını diliyorum inşallah başarırsın istediğin kiloya ulaşırsın bnm gibi pes etmezsin umarım

Hilalll sakın bırakma elinde sonunda zayıflıcaz çabuk ya da geç!! bak evlencez bi de biz, kesin kilo vermemiz lazım. İlerde çocuk olunca düşün halimizi bi de Senin boyun uzun bundan tartıdaki rakama bakma, önemli olan vücudunun sıkılaşması vücudundan gitmesi. Ben tartıda 3 kilo verdim ama bende bi zayıflama yok. Göbek aynı göbek, kol aynı kol...

Motivasyonunun düşürme, ye ama az az, bu diyete bizi sen başlattın şimdi bırakamazsın

canım işte biliosun ben 1 kilo werdim hemen bi yerlerimden belli etsin istedim ama hiç belli etmeyince morelim bozuldu haklısın biçok yazı okudum yeniden motive oldum başarcamm. nişanlım burda yok 15gün sonra yanıma gelcekmiş offff hemen zayıflamam gerekiooo :2: bana cicişler:2: almış bide içine sığmam diye cok korkuyorummmm

Emin ol sığarsın Olmadı sığmak için kıyasıya inat edersin bak gördün mü dersin olcak olcak başarıcazzzz

Ben 1.70 Boyunda 67 kiloyum ama kimse kiloma inanmıyor sen okadar olamazsın diyor böyle söylemeleri hoşuma gitsede yinede 56-57 olmak isterdim

buyur gel tatlım hergün ne yediğini yazarsın, hadi tanışalım kaynaşalım kendini biraz tanıtırmısın

canım 22 yasındayım boyum 1.65 77.5 ım yaklasık 1 ay once yedıklerıme dıkkat etmeye basladım ama 79.8 le falan basladım ve cok az kılo verebıldım ama ıncelme oldu baya bu arada bnde nısanlıyım nısanlımda kılolu bn yıne kendıme sahıp cıkabılıyrm ama o pek yapamıyo bu yuzden akupuntur dusunmeye basladık tabı her durumda yedıklerımıze dıkkat etmek zorundayız oyuzden topiğiniz cok hosuma gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…