- Konu Sahibi hilal60300
-
geçen pazartesi 70.8 bugün 70.00 sadece 800 gr gitmiş ama bu hafta bi aldım bi verdim..sonuç bu
böyle konuşmaya hiç gerek yok
anlaşılan ben burda yapamayacağım size iyi günler
işlh hilalcim yarın ile 60 lı rakamları görmek istiyorum..sen kaç kiloyla başlamıştın nekdar verdin yani 1 haftada
işlh hilalcim yarın ile 60 lı rakamları görmek istiyorum..sen kaç kiloyla başlamıştın nekdar verdin yani 1 haftada
Baayanlarrrrrrr inanmıyorum ama dimin tartıldımm daha yeni gelebildim eve57.8 kilo diyoduu tartı gözlerime inanamadım. bir hafta önce 59.9-60 diyodu. yediklerime dikkat etmemim yanı sıra arabayı bıraktım her yere ya yürüyorum ya toplu taşımı kullanıyorum. Bir haftada bu kadar vermemim tek nedeni ordan oraya koşturmam galiba Bilemedim yani ama çok çokkk sevindim
Yine de benim arzum göbekim basen ve kollar tartı geriledi ama onlar gerilemedi yeeeSpor şart ama işe başladım ne ara yapçam sporu hiç bilmiyorum :44:
kızlar sıze cok ozendım benı de aranıza alır mısınız :)
benide alın yanınıza yaa çıldırıcamhiç kimse devam etmiyo diyetine hevesim kaçıyo
Baayanlarrrrrrr inanmıyorum ama dimin tartıldımm daha yeni gelebildim eve 57.8 kilo diyoduu tartı gözlerime inanamadım. bir hafta önce 59.9-60 diyodu. yediklerime dikkat etmemim yanı sıra arabayı bıraktım her yere ya yürüyorum ya toplu taşımı kullanıyorum. Bir haftada bu kadar vermemim tek nedeni ordan oraya koşturmam galiba Bilemedim yani ama çok çokkk sevindim
SÜPERSİN.BRN SPOR YAPMIYORUM YAA ÜŞENGEÇLİĞİMDEN..EVDEYIM ZATEN ŞU AN ÇALIŞMIYORUM...SENİN KİLOLARA GELSEM YETER BANA BOYUNUZ KAÇ ACABA
canım cok cok cok tebrik ederim seni walla muhteşem kilo wermişsin başarılarının dewamını diliyorum inşallah başarırsın istediğin kiloya ulaşırsın bnm gibi pes etmezsin umarım
Hilalll sakın bırakma elinde sonunda zayıflıcaz çabuk ya da geç!! bak evlencez bi de biz, kesin kilo vermemiz lazım. İlerde çocuk olunca düşün halimizi bi deSenin boyun uzun bundan tartıdaki rakama bakma, önemli olan vücudunun sıkılaşması vücudundan gitmesi. Ben tartıda 3 kilo verdim ama bende bi zayıflama yok. Göbek aynı göbek, kol aynı kol...
Motivasyonunun düşürme, ye ama az az, bu diyete bizi sen başlattın şimdi bırakamazsın
canım işte biliosun ben 1 kilo werdim hemen bi yerlerimden belli etsin istedim ama hiç belli etmeyince morelim bozuldu haklısın biçok yazı okudum yeniden motive oldum başarcamm. nişanlım burda yok 15gün sonra yanıma gelcekmiş offff hemen zayıflamam gerekiooo :2: bana cicişler:2: almış bide içine sığmam diye cok korkuyorummmm
buyur gel tatlım hergün ne yediğini yazarsın, hadi tanışalım kaynaşalımkendini biraz tanıtırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?