- Konu Sahibi hilal60300
-
sende bnm kafadansın bacım en düşük kiloda olmak istiyorum yani sınırlarımı zorlıcam bnde 68dim 1 hAftada 72 oldum o kiloyu görünce karar werdim zayıflıcam ben ilk 3sene düşünmüorum cocuk falan doğum kntrol hapı kilo mu aldırıyo allaah hapı yuttum desenevallahi canım bende ilk 69 kilolardayken falan bi 58 olsam yeter diyordum ama olmuyor o kiloya geldim şimdi daha zayıf olmak istiyorum emin ol sende öyle olacaksın
bi de evlilikle birlikte insan kilo alıyor
evliliğimin ilk 2 yılında çocuk düşünmüyorum doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum onunda kilo yaptığını söylüyorlar iyice gözüm korkuyor
o yüzden 53 falan olsam tam süper olacak
sende bnm kafadansın bacım en düşük kiloda olmak istiyorum yani sınırlarımı zorlıcam bnde 68dim 1 hAftada 72 oldum o kiloyu görünce karar werdim zayıflıcam ben ilk 3sene düşünmüorum cocuk falan doğum kntrol hapı kilo mu aldırıyo allaah hapı yuttum desene
bacım bende bi 58 olsam daha ne isterimki
olursun canım merak etme yeter ki kararlı olalım ne olmaz ki?
evet doğum kontrol haplarının kilo yaptığını söylüyorlar ne yazık ki :S
o yüzden daha evlenmeden önce tedbirini almak lazım
aynen cnm yoksa duba gibi olcaz ne kadar zamandır nişanlısın adını hala sölemedin ama
temmuz da nişanlandım 2013 haziranda da düğün düşünüyoruz canım ama net tarih belli değil daha
çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor başladın mı? senin düğün ne zaman?
burası ice nişanlı kızların yeri olmuş diyet hiç konuşulmuyorr arık
yarın kilo bildirimii yapıyoruzz ama ben bu hafta bi aldım bi verdm bende alamadm bigun fazla bi gun az.........
çok zor canım vallahicanım bnmkide o tarihlerde olcak galiba ailemden ayrılmak çok zoruma gidiyo :2: çeyiz derken bacım ev eşyaları mı yoksa danteller falanmıdanteller diosan hazır gibi bacım pikelerim war onları vercez yaptırmaya daha biçoookk eksik war seninki hazır mı
burası diyet topiği diye sadece diyet konuşulması gerekmiyor benceburası ice nişanlı kızların yeri olmuş diyet hiç konuşulmuyorr arık
canım bende yarın ilk kilo bildirimimi yapacağım regl olduğumdan mıdır bilmiyorum ama benim kilomda da biraz artış var bu haftayarın bakcaz bakalım ki,mler kilo wermiş ya ben iki gündür saldım kendimi :2:
ii konuşun güzelim sizi tutan yok meydan sizin
çok zor canım vallahi
bende pikeleri verdim yapılmaya diğer tabak çanak mutfak eşyalarının da büyük kısmı tamamlandı şükür
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor ama aynı zamanda keyifli
burası diyet topiği diye sadece diyet konuşulması gerekmiyor bence
biz burda yoldaş olacaksak eğer birbirimizle her türlü konuyu konuşabiliriz diye düşünüyorum ben
canım bende yarın ilk kilo bildirimimi yapacağım regl olduğumdan mıdır bilmiyorum ama benim kilomda da biraz artış var bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?