Doğal Saç Bakım Kürleri hindistan cevizi yağı/Aynı konu 2 kere açılmış.

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Haftada 1 tüm saçıma uyguluyorum 3haftadır
ve her sürdüğümde ,yıkadıktan sonra ilk gün saçlarım elektrikleniyor (normalde hiç öyle sorunum yok ) saç diplerim yağlı uçları kurudur
aslında yağı çok sevdim , en son 3gün önce uygulayıp yıkadım ...inanırmısınız uzun bir süreden sonra ilk defa 3gün saçı yıkama ihtiyacı duymadım...hem pis hemde bu kadar bakımlı göstermeyi nasıl beceriyor bu yağ saçı hayret..ama yine uğraşsam saçı elektrklendiririm...niye böyle yapıyor bu yağ :)

Ben de iki hafta önce başladım. Elektriklenme yapmadı bende ama o yağlı görüntü bende de oldu. Sanırım tam olarak çıkmıyo saçtan yıkandığında sanki diplerinde bi kısmı donmuş da gözenekler tıkanmış gibi geliyo bana bilemiyorum Ondan artık sadece uçlarına uygulamaya karar verdim. Ama cidden bütün kimyasal bakım ürünlerini kaldırdım bu yağdan sonra, bu kadar temiz içerikli saça bu kadar iyi gelen başka bir ürün kullanmadım hiç :)

<p><p><span style="font-size: 10px; " data-mce-style="font-size: 10px;"><span style="font-size: 15px; " data-mce-style="font-size: 15px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; " data-mce-style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><span style="background-color: rgb(128, 0, 0); " data-mce-style="background-color: #800000;"><strong><span style="background-color: rgb(255, 255, 255); " data-mce-style="background-color: #ffffff;">sebumu güzel dengeliyor<br><p><p><span class="Apple-style-span" face="arial, helvetica, sans-serif" data-mce-style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><span class="Apple-style-span" style="line-height: 21px;"><b>saçım daha geç yağlanıyor<p><span class="Apple-style-span" face="arial, helvetica, sans-serif" data-mce-style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><span class="Apple-style-span" style="line-height: 21px;"><b>elektriklenmede azalma var... bakalım..

<p><span id="_mce_caret" data-mce-bogus="true"><span style="background-color: rgb(255, 255, 255); " data-mce-style="background-color: #ffffff;">ne oluyor ya :)

bende almayi dusunuyorum ise yariyor mu kizlar
Eğer yıpranmış, kuru saç uçların varsa kesinlikle öneriyorum ama tamamen doğal olması çok önemli. Saç uçlarımdaki kuruluğu ve kırık görünümünü iki kez kullanmama rağmen hemen aldı, uzun vadede faydalarını zaman geçince yazabilirim :)

Saclarim misir puskulu gibi

<p><p>Yazıya bak yarabbim uzaylıca konuşuyorum sanki :)<p><p>muneee kazennn imdaatt<p>konuşamıyoremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…