- 19 Ocak 2015
- 36
- 13
- 16
- Konu Sahibi ayakkabidelisiii
-
Ben bu yağı 2 3 ay önce aldım.
Normalde nemlendirici olarak kullanıyordum.
Dün ilk defa saçımda da kullandım.
Saçlarım yumuşacık oldu ve yatıştı.
Düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum.
bende bir çok yağı uyguladım vücuduma ve saçıma ama katı olarak satılan bu yağı bi vloggerda gördüm denedim. İnanılmaz bi etkisi var bence. Anlatıldığı kadar olduğunu düşünmüyodum aslında ilk başta ön yargılıydım ama gerçekten çok çok iyi geldi banada
sıvı minik şişede olanından bir haftadır falan duş sonrası saçıma sürüyorum çalı süpürgesi gibi saçlarım yatışmaya başladı benimde şekil alabiliyor en azından
Kizlar yağı nasil kullaniyosunuz ne zamanlar ne sıklıkla bi aciklar misiniz?
Haftada 1 kullanıyorum saç diplerime dip boyası yaparmış gibi uyguluyorum sonra az miktarda boy ve uçlarına sanki boya yaparmış gibi. En fazla 2 saat bekledim ben
Ben gece yatmadan haftada bir kez tum dipten uca uyguluyorum sabah kalkinca yikiyorum saclarimi daha hizli uzatti saglikli hale getirdi daha parlak nemli yapiyor diger yaglardansa hindistan cevizi yagini tek gecerim
hangi marka yağ kullandınız kızlar, saçlarımda kırık yok ama çok kuru mat, denizden dolayı keçe gibi oldu.
Selam,BAYNLAR YAĞI ÇATLAKLAR İÇİN KULLANAN OLDU MU ? CİLDİM VE SAÇLARIM İNANILMAZ DERECEDE KURU CİLDİMEDE UYGULASAM İYİ SONUÇ ALIRMIYIM SİZCE ?
Canım çatlak oluştuktan sonra işe yarar mı bilmiyorum ama hamileyken falan hindistan cevizi sürersen kesinlikle hiç çatlama olmuyor. Ben hindistan cevizi yağıyla 2-3 günde bir masaj yaparım yüzüme bazen de kayısı çekirdeği yağıyla. çok faydasını gördüm bu yağın hem saçıma hem cildime ama cildine sürerken bi iki damla sür aşırıya kaçma yağlanma yapmasınBAYNLAR YAĞI ÇATLAKLAR İÇİN KULLANAN OLDU MU ? CİLDİM VE SAÇLARIM İNANILMAZ DERECEDE KURU CİLDİMEDE UYGULASAM İYİ SONUÇ ALIRMIYIM SİZCE ?
geçen hafta watson dan aldım .. yüzüme bir kere uyguladım saçlarıma denemedimSelam,
Hindistan cevizi yağını yüz içinde maske olarak kullanan ünlüler var. Onlardan gördüm bende denemeyi düşünüyorum alıp hem saçım, hem yüzüm için. Yüzün için bütçeni sarsmazsa kiehl'sın gece serum yağı gibi bir ürünü var. Benim cildim akneye yatkın olduğu için kullanamıyorum ama gidip ücretsiz tester alıp deneyebilirsin.
enim cildim çok çok kuru 1 2 damla nasıl yetecek bilemedim şimdi. geçen hafta aldım umarım sorunuma çözüm olurCanım çatlak oluştuktan sonra işe yarar mı bilmiyorum ama hamileyken falan hindistan cevizi sürersen kesinlikle hiç çatlama olmuyor. Ben hindistan cevizi yağıyla 2-3 günde bir masaj yaparım yüzüme bazen de kayısı çekirdeği yağıyla. çok faydasını gördüm bu yağın hem saçıma hem cildime ama cildine sürerken bi iki damla sür aşırıya kaçma yağlanma yapmasın
Benim cildim karma ben o kadr kullanıyorun sen cildine gore ayarlarsin cildinin emebileceği kadar. Umarım çözüm olurenim cildim çok çok kuru 1 2 damla nasıl yetecek bilemedim şimdi. geçen hafta aldım umarım sorunuma çözüm olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?