HİNT DİZİLERİNİ SEVENLER BURAYA

anneveoglusu

Alper'im ve Ömer'im hayatımın anlamları
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
23.519
33.351
798
Kanal 7'de Bir Garip Aşk ile başladı benim hint dizi merakım bu dizinin tüm bölümlerini izledim netten altyazılı olarak. Sonra hızımı alamadım Beintehaa adlı hint dizisine başladım onuda bitirdim. Şimdi öğrendim Kanal 7'de bu dizide gösterime giriyormuş çok sevindim izleyen arkadaşlar eminim bu diziyide beğenecekler. Bu dizide müslüman aileler arasında geçiyor. Zain Osman Abdullah ile Aliya Ghulem Haidar arasındaki büyük aşk.
İzlerken çok keyif aldım bu diziyede

Benim gibi hint dizileri izleyen bu dizilerin adları konuları hakkında sohpet yapabiliriz diye düşündüm.

Umarım katılımı bol bir konu olur

Rang Rasiya izliyorum altyazılı.Bitmesin diye az az izliyorum.

Beintehaa ile Rang Rasiya'nın bir bölümlerini birlikte çekmişler farketmişsinizdir:)O dizide adamı pek gözüm tutmadı.

bende de bir garip aşk ile başladı merak...:) bir garip aşk dan sonra rang rasiya'ya başladım bitirdim.. onu da ısrarla tavsiye ederim... hatta bir garip aşktan daha güzel diyebilirim...
şuan geet diye bir diziye başladım o da çok güzel yeni başladım ama heyecanlı bakalım neler olacak..

BENDE BİR GARİP ASKTAN SONRA HEMEN BEENTİHAAYI İZLEMİŞTİM O KADAR GÜZEL BİR AŞK VARDIKİ ANLATAMAM ZAİN KARAKTERİ İLK BAŞTA O KADAR İTİCİ VE TİPSİZ GELMİŞTİ BANA ARNAVDAN SONRA :) AMA SONRAKİ BÖLÜMLERDE ARNAVI BASTIRDI DESEM YALAN OLMAZ

SONRADA RANG RASİYAYI İZLEDİM ODA HARİKA GERÇEKTEN İLK BÖLÜMLERİ SIKTI BENİ HELEKİ DİNİ İNANIŞLARINA DİYECEK LAF BULAMAYORUM ALLAH HİDAYET VERSİN ÇOK GÜZEL AHLAKİ DEĞERLERİ VAR AMA DİNİ BOYUTU

ORDA AŞKIN EN MASUM HALİ VAR GERÇEKTEN OYUNCULUK SÜPER BENDE BEĞENEREK İZLEDİM ONU BİTİRDİM SON BÖLÜMLERİNDE SAÇMALADILAR AMA NEYSE...

GEET DİZİSİNİ İZLEDİM O HALA TAM BİTMEDİ YENİ BÖLÜMLERİ EKLENDİKÇE ONADA BAKIYORUM GÜZEL BİR DİZİ EN SON 255. BÖLÜMDE KALDIM ONDA DA

Beintehaa ile Rang Rasiya'nın bir bölümlerini birlikte çekmişler farketmişsinizdir:)O dizide adamı pek gözüm tutmadı.

EVET BEN İLK BEENTİHAAYI İZLEDİM ORDA GÖRDÜM BİNBAŞI VE EŞİNİ İLK BÖLÜMDE
SONRA RANG RASİYAYI İZLERDEN YİNE O BÖLÜME DENK GELDİM NOSTAJİ YAPTIM RESMEN

HANGİSİNİ GÖZÜNÜZ TUTMADI ZAİN'İMİ BİNBAŞIYIMI

ŞUAN HANGİSİNİ İZLİYORSUNUZ

BEN MADUHALAYI İZLİYORUM GEET DİZİSİNİN KADIN OYUNCUSU VAR ONDADA DİZİ FENA SAYILMAZ

ŞİMDİYE KADAR
1-BİR GARİP AŞK
2-BEENTİHA
3-RANG RASİYA
4-GEET
5-SARASWATİCHANDRA DİZİLERİNİ İZLEDİM

EN GÜZELİ BEENTİHAA İDİ BENCE SİZLER HANGİ DİZİLERİ İZLEDİNİZ

Binbaşı muhteşem yahu.Ahhh Rudra ahh diyorum başka da birşey demiyorum.Zain karakterini sevmedim.Gerçi izlesem fikrim değişir tabi ama bir bölüm izledim gözüm tutmadı.Rang Rasiya'nın sonlarına yaklaşıyorum.O da biter yakında.

Hint dizilerinde birşey gözüme çarptı.Başrolde illa güzel kızlar veya yakışıklı erkekler oynamıyor bizimki gibi.Ne güzel birşey.

VALLAHİ BEENTİHAAYI İZLESEN ZAİNE HAYRAN KALIRSIN SUAN BENİM İÇİN BİRİNCİ RUDRA İKİNCİ ZAİN KARAKTERİ GELİR

VALLAHİ BEENTİHAAYI İZLESEN ZAİNE HAYRAN KALIRSIN SUAN BENİM İÇİN BİRİNCİ RUDRA İKİNCİ ZAİN KARAKTERİ GELİR
Rang Rasiya bitince ona başlarım belki.Çok da uzun galiba.Yavaş yavaş izlerim artık.

Rang Rasiya bitince ona başlarım belki.Çok da uzun galiba.Yavaş yavaş izlerim artık.
yoo daha uzun diziyi biliyorum,ben şimdi maduhalayı izliyorum izlediğim en manyak erkek başrolü var RK karakteri adam deli

beentiha ile başla derim o en güzeli
zaten şimdi Kanal 7'de cumartesi pazar türkçe dublajlı olarak veriliyor Benimsin adı ile
geçen hafta başladı
Evet biliyorum hafta sonu oynuyor.Ama hafta sonu biraz telaşlı oluyor veya dışarıda olunuyor onun için izleyemedim.Netten bakarım artık.

şu anki oynayan hint dizilerini bilmiorum ( tv almadım evime) ama size çok güzel hint filmleri önerebilirim : mesela jab tak haı jan var, barfii var; aamır khan'ın çok güzel filmleri var, 3 idiots olsun, taare zaamen par olsun, p.k olsun çok çok güzeller. hem eğiticiler de .. izlemediyseniz izleyin derim ;-)

AMİR KHAN'IN HER ÇOCUK ÖZELDİR ONU İZLEDİM ÇOK ETKİLENDİM ÇOK GÜZELDİ BAHSETTİĞİN HİLMLEREDE BAKACAĞIM ARKADAŞIM SAĞOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…