• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Hiperaktif bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ASLIZUHAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
60
32
88
Bebeğim dokuzuncu ayında hiperaktif olduğunu düşünüyorum böyle olan anneler yardım eder misiniz ne yapmalıyım

Bebeğim dokuzuncu ayında hiperaktif olduğunu düşünüyorum böyle olan anneler yardım eder misiniz ne yapmalıyım
Merhaba canım benim bebeğim altı aylıkdan aşırı
Hiparaktiv ve şimdi iki yaşı var aynı şekilde devam amma hiparaktiv çoçuklar cok cabuk anlıyor herşeyi uykuda bile haraketli doktorda soyluyor hep super hiperaktiv geldi 😂mashalla diyelim bizimkilerde böyle canım Allah nazarlardan korusun

Merhaba canım benim bebeğim altı aylıkdan aşırı
Hiparaktiv ve şimdi iki yaşı var aynı şekilde devam amma hiparaktiv çoçuklar cok cabuk anlıyor herşeyi uykuda bile haraketli doktorda soyluyor hep super hiperaktiv geldi 😂mashalla diyelim bizimkilerde böyle canım Allah nazarlardan korusun
Evet uyurken bile hareketli nasıl bi yol izlediniz .Çabuk anliyo olmasini seviyorum ama bazen yetersiz mi kaliyorum diye düşünüyorum.Kendinden ay olarak büyük bebeklerden algısı daha ilerde nasıl bi yol izlemeliyim

Evet uyurken bile hareketli nasıl bi yol izlediniz .Çabuk anliyo olmasini seviyorum ama bazen yetersiz mi kaliyorum diye düşünüyorum.Kendinden ay olarak büyük bebeklerden algısı daha ilerde nasıl bi yol izlemeliyim
Benim bebeğim de aynen böyle ben de bazen endişeleniyorum sanırım çağımız gereği herşeyi okuyup öğrendiğimiz için sürekli acabalarla yaşıyoruz her hareketini izliyip bir anlam arıyoruz ah anne olmak ah... bence en güzeli akışına bırakmak bir çok şeyi kendi kendilerine bakarak öğreniyorlar zaten belli başlı oyuncaklar ve oyun kartları iyi oluyor ama bence en güzeli dışarı çıkartmak çocuklarla iç içe olmalarını sağlamak.Ee birde folik asit bebeleri bunlar,alfa kuşağı olacak artık o kadar :)

Bence boyle olmalari guzel akillilarda benimki artik 1 yas 5 6 ayligindan saymaya filan basladi insallah saglikli olurlar

Back
X