hipertroidi olan hamileler bakarmısınız..

bende hamileyken öğrendim. Zehirli guatr dedi doktor . TSH 0.01 di. 4. ayımdan itibaren günde 3 ilaç kullandım. Sonra 0.05 oldu değerler. Daha sonra ilacımı 6 taneye çıkardı. Şuan normale yaklaştı ve ilacımı doktorum 3'e indirdi. İlacın hiçbir sakıncası yokmuş. genellikle gebeliklerde karşılaşılan bir durummuş.

Kizlar bendede cikti maalesef bu illet. carsamba günü ultrasonla bakilip tekrar kanda bakilacak. Benim sorum su bende asiri derecede bogazimda agri yani daha dogrusu sanki birisi bogazimi SIKIYORMUS gibi hissediyorum geceleride daha cok oluyo uyuunca geciyo yemekden sonra tekrar basliyo.

gecmis olsun benim hamislikten öncede vardi ilacin dozunu vs degistirmeden bugünlere geldik sükür, kafaniza takmayin olabilir bunlar ilaclarinizi ihmal etmeyin sakin ve magnezyum yada baska ilac aliyosaniz guatr hapi arasinda 2 saat gecmesini bekleyin kesinlikle

arkadaşlar bende de hipertiroidi çıktı.ancak tahlil sonuçlarına göre çok yüksek değil ama normalin üstünde değerlerim...k.doğum ve endokrin dr larına gittim endokrine tiroid için detaylı tahlil verdim tahlil sonuçlarım haftaya perşembe çıkacak.sonuca göre ilaç vericek dr lar.umarım sadece hamileliğe bağlıdır...daha 7.haftadayım.

Back
X