Kendisine hipo hipo teşhisi konan, yada bundan şüphelenilen,ilaçsiz kesinlikle adet göremeyenler yazsin lütfen ...
Bilgi kirliliği olmasin. Diger konu basliklarini inceledim. Konular dallanip budaklanmis amacindan sapmis. Ayni dertten muzdarip olanlar bu baslik altinda toplanirsak bilgi birimleri olanlarimiz varsa doğru şekliyle paylaşabilelim istedim...
bende aynı durumdayım pcosda var ilaçsız adet olamıyorum napıcaz biz cok takıyom kafama bazen
Bu konuyu actigimda aşilamam yeni yapilmisti... ama şimdi hamileyim ; )))
Sende olacaksin allahin izniyle... basta allahin izniyle iyi bir doktor ve iyi bir yumurta takibi ve ilk asilamayla hamile kaldim . Mucize... hemen iyi bir doktor bulmalisin ureme sagligi doktoru olacak. Hangi sehirdesin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim inan cok ne güzel ya Allah hep yüzünü güldürsün Allah bagıslasın.3 hafta sonra düğünüm var ve senle aynı durumdayız.insallah canım insallah.canım özel msj atayım sana
ankarada bildiğim bir merkez ya da doktor yok malesef ama eskişehir osmangazi tıp fakültesi üreme sağlığı bölümü bu konuda başarılı. Bence arayıp görüş hoca randevusu falan al... umutsuz olma örnek ben varım üstelik ben hem hipo hipo hastasıyım hemde yumurtalık rezervim azdı. rahim sağlamsa az da olsa yumurtan varsa bu işi allahın yardımıyla çözüyolar umutlu ol... :)))
bu arada henüz özel mesaj cevaplayamıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Bende hipo hipo hastasıyım,2 yıllık evliyim tedavime başladım yumurta takibindeyim,aynı rahatsızlığa sahip arkadaşlar bilgilerini paylaşır bizleri aydınlatırsa sevinirim...[/QUOt
tedavin hayırlı olsun :) yumurta takibi çok önemli inşallah umutlu sonuçlar alırsın. hangi ilaçları kullanıyorsun ??? takibini doktorum kaç günde bir yapıyor?
hangi ilaçlarla regli oluyorsun???
Merhabalar,
Bende hipo hipo hastasıyım asla ilaç kullanmayınca regl olmadım. 1,5 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana hep doktora gittim geldim. Doktor bana aşılama şansımın hiç olmadığını o yüzden direk tüp bebek dedi. Bekar zamanımdan beri aynı doktora giidince hiç başka doktor düşünmedim. ve tüp bebek denedik sonuç negatif sorunlar oldu falan doktorumu değiştirdim. bu doktorumda bana aşılama yapılması gerektiğini söyledi mutlaka... ve şimdi gonalf 450 ve luveris kullanıyorum 5 gün kullanıp gidicem bakalım neler olacak. Sizde aynı iğnelerimi kullandınız sewqii .... Banada umut oldunuz. Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
mrb canım hayırlı olsun inşşş. güzel bir sonuc alırsın... bende hipo hipo hastasıyım bende ilacla regl oluyorum.. Ve çok uzun bir mevzu anlatırsam sayfalar yetmez son 2 senedir reng oluyorum yani ondan önce ilaç kunlanmadım 4 yıllık evliyim son bir bucuk senedir 3 defa tüp bebek yaptım olmadı bu 4 .cü denemem bugün 8.günüm test günümü bekliyorum bende gonal.f 450.. 300 toz kunlandım 17 gün yumurtalarım toplandı 2 tane ikiside döllendi doktorum çok iyi biri benim mucize gibi bişey inan hiç yumurta yok bende bakalım artık inşşşş... pozitifff görürüz
Canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim inşallah bu defa tutunmuştur meleklerin inşallah. Bende aşılama yaptırdım test günüm 7 mart şansım %8 falan dedi doktor ama hayırlısı bakalım. Rabbim büyük umarım hayırlı güzel haberler alırız canım.
Kurban oldugum Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın umutlu ol inş.... olur canm nerde tedavi oldun şu an hangi ilaçları kunlanıyorsun cvp verirsen sevinirim....
Amin canım inşallah.... Gazi Üniversitesi Mesut Öktem doktorum... şuanda kullandığım sadece Crinone Jel canım ve zaten hep kullandığım folbiol folikasit canım bu ikisi dışında birşey kullanmıyorum.
Anladım canım işn... bebişin sımsıkı tutunmuştur sana şeyir olarak nerdesin...
Amin canım inşallah ... inşallah benimle beraberdir... Ankaradayım canım ben onu belirtmemişim afedersin :)
sorun değil canım bende istanbuldayım ben cumartesi test yapcam ama içimde korku var anlatamam inş... olmuştur diye hep dua ediyorum çünkü çok zor bir sürecten keciyorum her seferinde aama yinede herşeyin hayırlısı... Bu arada bende sabah akşam jel kunlanıyorum hergün göbekten iğne vitamin bide ferrum fort
İnşallah canım İnşallah pozitif sonucu görürsün Allahın izniyle.... içini ferah tut inşallah hayırlı haberler verirsin bize... anlıyorum canım bende bir kez denedim tüp bebek hiç aşılama denenmeden tüp bebek denendi doktor değiştirdim aşılama yapmamız lazım dedi denenmemiş olduğu için tabi şimdi aşılama sürecini bekliyorum. Bir kez denediğim için o tüp bebek sürecini gerçekten zor bi süreç Rabbim yardımcın / yardımcımız olsun... Tüp yaptırdığımda bende sana yakın ilaçları kullandım canım ama aşılamada sadece jeli verdi doktor.
ikimiz ve tüm çocuk iteyen herkes için duacıyım.....
Bende canım bende Allahım kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?