Hipo hipo hastası ve ılacsız asla regli olamayanlar

arkadaslar benim sormak istedigim seyler var tup bebek yaptirsam kilo sorun olurmu acaba bana yardim edin ben 8 yillik evliyim 8 yildir ugrasiyorim ben hipo hipo yum bu zamana kadar ilac tedavisi igne tedavileri 1 kerede asilama yaptirdim maalesef negatif sonuc.ben yurt disinda yasiyorum simdi doktorumu degistirdim buda tr dekiler gibi kilo vermen lazim diyor kilomda fazla cabaliyorum ama zamanimi cok alacak artik sinirlerim bozuldu iyice ne yapacagimi sastim ben.sanki ne tarafa donsem kapilar yuzume carpiyor kilolu olupta asilama tup bebek yaptiran varmi acaba bu yuzdenmi tutmadi asilama yani kilo yuzundenmi

istanbula gelmek istiyorum belki yazin tup bebek icin hangi hastaneyi onerirsiniz

istanbula gelmek istiyorum belki yazin tup bebek icin hangi hastaneyi onerirsiniz
Feride67 aşılama ile gebelik, normal yolla gelebilikten farklı değil. Çiftler 4,5 ay bazen 1 sene deniyor ancak gebelik oluyor. Ama aşılamayı 1 sene boyunca denemek maddi manevi sağlıklı değil o yüzden tüp bebek denemen de fayda var. İstanbul' da güzel merkezler var. Ben bahçeçi de tedavi görüyorum en iyilerden birtanesi. Kilo olayına gelince ne kadar verebiliyorsan ver bence fazla kilo hormonlarda da sıkıntı yaratıyor pes etme bi yerlerden başla inşallah bebişine kavuşursun

tesekurler insallah Allah'im herkese evlat nasip eder

akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

ARKADASLAR... COK ESKI PAYLASIMLAR AMA . BU TUP BEBEK YAPAN ASILAMA YAPIP SONUC ALAN VARMI . LUTFEN BIZIMLEDE PAYLASIN. BEN YENI OGRENDIM HIPO HIPO SORUNUMU. ETRAFIMDA YARDIM EDECEK ONAYAK OLACAK KMSE YOK LUTFEN MESAJIMA CEVAP VERIN

Arkadaşlar merhaba

26 yaşında ve hipoluyum 2 tane tüp bebek uzmanından aldığım bilgiye göre eşimin sperm değeri yüksek çıkarsa gebelik oranım baya yüksekmiş ve bende ilk etapta rapor almak amaçlı çapa tıp fakültesinden randevu aldım 19.10.2015 de randevum var büyük ihtimallerle hsg sperm testi hormon testi filan istenecek bu sonuçlara göremi aşılama günü verilecek bana bilmiyorum ama şimdiden heyecan bastı bu arada hipo hastaları için tüp bebek raporu alma aşamasında 3 yıllık evli olmak şartı yokmuş bilginiz olsun çapada görev yapan tüp bebek uzmanından aldığım bilgi bu .

Ayrıca hipolu olarak ilk aşılama aşamasında neler yapılacak hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verirmi acaba bu süreç nasıl işliyor Allahım gönlümüze göre versin inşallah Allahım isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın .

Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim

Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim

.
Bende hiohipo luyum 3 tup bebek denemem oldu basarisiz beta hcg en fazla 8. Cikti konya novafertilde tedavi gordum simdi merkez ariyorum merkez doktor tavsiye edermisiniz

konyada bildiğim doktor yok aslında ama arkadaşların tecrübesinden faydalanabilirsiniz .

Merhaba arkadaşlar bende sürekli Cgnoprognova kullanarak adet oluyorum, Hipofiz MR çektirmiştim geçmiş yıllarda normal çıkınca tanıda koyamadılar, hipo hipo ve primer amonere arasında tanım gitti geldi sonuçta ilaçsız adet olamıyorum.
Fakat bekarlığımda bile gittiğim hiç bir dr. bana çocuğun olmaz demedi hep yumurtalıkların için tedavi ile, tüp bebekle olur dediler bence umutlu olmak gerek herşey nasip ki bir çok hipo hipolu kişi tanıyorum tedavi ve tüp bebekle çocuk sahibi olmuş umutlu olalım yeter,.
Ben 34 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende şimdi çocuk düşündüğüm için çok araştırma yaptım bir çok özel dr. gittim hepsi bana tüp bebek tek çözüm aşılama vs. şeylerle uğraşma dediler şimdi tüp bebek için İzmir'de bir kaç dr. arasında gidip geliyorum bir iki ay içinde haydi Bismillah diyip bende başlıcam tedaviye ama devlet mi, özel ünv hast. mi karar veremedim yaşımda ilerliyor ünv. zaten aşılama vs. ile başlıyormuş diye duydum öyle olursa muhtemelen zaman kaybı bizim için neyse hayırlısı Rabbim Evladı hediye olarak gönderirmiş aileler hediye olursa kabul edicez, olmazsa Rabbim en iyisini bilir dicez...
Sizlere burada gelişmeleri paylasıcam sizlerde paylaşın...

Arkadaşım ve tüm kızlar merhaba, ben de hipo hipo hastasıyım ve İzmir'de tedavi görüyorum irenbe Kaan Bozkurt'a. İlk tüp bebek denemem, hiç aşılama falan denemeyecek. Mithat Bahçeci'yi çok övdüler ama cumartesileri çalışmıyor, eşim de haftaiçi izin alamıyor gidemiyoruz. Sonra araştırdım, Kaan Bey de çok başarılı bir doktormuş, tedaviye başladık Mayıs'tan beri. Karnımdan iğne aşamasındayım. İlk 7 gün iğne vuruldum, solda 7, sağda 2 yumurta gözlemlendi. Şimdi bunlar büyüsün dedi 4 iğne daha verdi. Çarşamba günü bidaha gidicem bakalım ne diyecek. Toplama aşamasına geçecek mi? Ne güzel bekarlığında İyi doktorlarla karşılaşmışsın, ben tepecikte feyzullah güçlüye gitmiştim endokrine, tıp henüz o kadar ilerlemedi demişti şundan 4-5 sene önce, çok ağlamıştım. Sen şu an ne durumdasın?

Canım konu eski ama grup hala varmı bende hipo hastasıyım ve yeni evliyim

Bende hipo hipo rahatsızlığı var
Eregnlik döneminden beri ilaçla regli oluyorum.hic korkmayın benimde kocaman bir kızım var ve sadece iğne tedavisiyle oldu.yumurtaliklarim normalden çok çok ufak.

Canım konu eski ama grup hala varmı bende hipo hastasıyım ve yeni evliyim
Bende konunun tarihine bakmadan bir sürü cevap verdim arkadaşlara bende hipo hastasıyım. Moral.olsun diye yazmıştım kızlara.
Hiç korkmayın Allah'ın izniyle tedavisi olmayan bı durum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…