arkadaslar benim sormak istedigim seyler var tup bebek yaptirsam kilo sorun olurmu acaba bana yardim edin ben 8 yillik evliyim 8 yildir ugrasiyorim ben hipo hipo yum bu zamana kadar ilac tedavisi igne tedavileri 1 kerede asilama yaptirdim maalesef negatif sonuc.ben yurt disinda yasiyorum simdi doktorumu degistirdim buda tr dekiler gibi kilo vermen lazim diyor kilomda fazla cabaliyorum ama zamanimi cok alacak artik sinirlerim bozuldu iyice ne yapacagimi sastim ben.sanki ne tarafa donsem kapilar yuzume carpiyor kilolu olupta asilama tup bebek yaptiran varmi acaba bu yuzdenmi tutmadi asilama yani kilo yuzundenmiKızlar selam, tüp bebek tedavisini yarıladım çok şükür. Geçen hafta yumurtalar toplandı, döllendi çok şükür sonuçlar çok iyi. Şimdi transfer gününü bekliyorum, yumuşlar donduruldu, 1 ay içinde transferim olacak. Klinikte hipo hipo olup tedavi olan sayısı fazla ve ilk denemede hamiş olan sayısı çok yüksek. Bizim hastalığımız çok basit aslında sadece tedavi olmamız gerekiyor ki buna da şükür tedavi şansı olmayan o kadar çok kadın var ki. Dualarınızı eksik etmeyin, moral bozmak yok, bana senin çocuğun olmaz , yumurta yok vs diyen o kadar çok dr oldu ki, çoğu da prof . Ne yazık değil mi!! Ben aşılama da denedim ilk seferde hamile kaldım ama dr ihmali nedeni ile düşük yaptım, tavsiyem aşıla ike uğraşmayın tüp bebek daha garanti ve benim drum neden aşılamayla uğraştın senin hastalığın çok basit ve ilk seferde benim hastalarım hamile kaldı dedi, haklı da. Bizim gibi hipo hipo olup canını sıkan genç arkadaşlara tavsiyem tatlı canınızı hiç sıkmayın, adet olamadığımız için diğer kadınlardan fazla fazla yumurtalarımız var, bir düzine bebiş yapabilirsiniz) dikkat etmeniz gereken kemik erimesi riski için kemik yoğunluğu ölçümlerinizi yaptırıp, gerekiyorsa ilaç takviyesi almak. Sağlıcakla kalın
Feride67 aşılama ile gebelik, normal yolla gelebilikten farklı değil. Çiftler 4,5 ay bazen 1 sene deniyor ancak gebelik oluyor. Ama aşılamayı 1 sene boyunca denemek maddi manevi sağlıklı değil o yüzden tüp bebek denemen de fayda var. İstanbul' da güzel merkezler var. Ben bahçeçi de tedavi görüyorum en iyilerden birtanesi. Kilo olayına gelince ne kadar verebiliyorsan ver bence fazla kilo hormonlarda da sıkıntı yaratıyor pes etme bi yerlerden başla inşallah bebişine kavuşursunistanbula gelmek istiyorum belki yazin tup bebek icin hangi hastaneyi onerirsiniz
tesekurler insallah Allah'im herkese evlat nasip ederFeride67 aşılama ile gebelik, normal yolla gelebilikten farklı değil. Çiftler 4,5 ay bazen 1 sene deniyor ancak gebelik oluyor. Ama aşılamayı 1 sene boyunca denemek maddi manevi sağlıklı değil o yüzden tüp bebek denemen de fayda var. İstanbul' da güzel merkezler var. Ben bahçeçi de tedavi görüyorum en iyilerden birtanesi. Kilo olayına gelince ne kadar verebiliyorsan ver bence fazla kilo hormonlarda da sıkıntı yaratıyor pes etme bi yerlerden başla inşallah bebişine kavuşursun
Amin inşallah canını sıkma tedavi olabiliyoruz ve tedaviye çok güzel yanıt veriyoruz. hipo hipo çok sıkıntılı bir problem değiltesekurler insallah Allah'im herkese evlat nasip eder
.Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim
Merhaba arkadaşlar bende sürekli Cgnoprognova kullanarak adet oluyorum, Hipofiz MR çektirmiştim geçmiş yıllarda normal çıkınca tanıda koyamadılar, hipo hipo ve primer amonere arasında tanım gitti geldi sonuçta ilaçsız adet olamıyorum.
Fakat bekarlığımda bile gittiğim hiç bir dr. bana çocuğun olmaz demedi hep yumurtalıkların için tedavi ile, tüp bebekle olur dediler bence umutlu olmak gerek herşey nasip ki bir çok hipo hipolu kişi tanıyorum tedavi ve tüp bebekle çocuk sahibi olmuş umutlu olalım yeter,.
Ben 34 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende şimdi çocuk düşündüğüm için çok araştırma yaptım bir çok özel dr. gittim hepsi bana tüp bebek tek çözüm aşılama vs. şeylerle uğraşma dediler şimdi tüp bebek için İzmir'de bir kaç dr. arasında gidip geliyorum bir iki ay içinde haydi Bismillah diyip bende başlıcam tedaviye ama devlet mi, özel ünv hast. mi karar veremedim yaşımda ilerliyor ünv. zaten aşılama vs. ile başlıyormuş diye duydum öyle olursa muhtemelen zaman kaybı bizim için neyse hayırlısı Rabbim Evladı hediye olarak gönderirmiş aileler hediye olursa kabul edicez, olmazsa Rabbim en iyisini bilir dicez...
Sizlere burada gelişmeleri paylasıcam sizlerde paylaşın...
Canım konu eski ama grup hala varmı bende hipo hastasıyım ve yeni evliyimArkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim
Bende hipo hipo rahatsızlığı varankarada bildiğim bir merkez ya da doktor yok malesef ama eskişehir osmangazi tıp fakültesi üreme sağlığı bölümü bu konuda başarılı. Bence arayıp görüş hoca randevusu falan al... umutsuz olma örnek ben varım üstelik ben hem hipo hipo hastasıyım hemde yumurtalık rezervim azdı. rahim sağlamsa az da olsa yumurtan varsa bu işi allahın yardımıyla çözüyolar umutlu ol... :)))
bu arada henüz özel mesaj cevaplayamıyorum
Bende Ankaradayim. Eğer hala doktor arıyorsanız yardımcı olabilirim.cok tesekkür ederim canım eskisehir zor insallah gelmeye gerek kalmaz sen gibi bende kavusurum insallah.cok sagol insallah sende hep mutlu ol:))
Bende konunun tarihine bakmadan bir sürü cevap verdim arkadaşlaraCanım konu eski ama grup hala varmı bende hipo hastasıyım ve yeni evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?