mrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.
desteğin için çok teşekkür ederim. inşallah allah sanada banada tüm istiyenlere bebeğini kavuştursun. kızlarr peki hiçmi yok benm gibi bi benmiyim yoksa.
mrb bayanlar yas 24. 4 senelik evliyim.kısa adıyla hipo hipo hastasıyım(bilen bilir) yani beyin yumurta çalıştıracak hormonları(fsh lh) üretmiyor.2 aşılama negatif.1 tüp bebek denemesi transfer bile olamadan bitti. kaliteli olmadığından 2 gün dayanmadı zaten yumurtam 1 taneydi. tek yumurtayla tüp yaptılar.ramazan bitiminde 2.yi denemeye karar verdim.diğerinin üstünden 1 sene geçti çünkü.acıbadem bülent tıraşla denemek istiyorum bu sefer.herşeyden çok busefer inancım çook.bilmiyorum sanki bu sefer olcak gibi.yani benm gibi olupta pozitif alan varsa neolur deneyimlerinizi paylaşınn.çok ihtiyacım var umuda.
ayy çok sevindim darısı başıma.eee baska yokmu..
Slmmm arkadaşlar sormak istediğim sorular varrrr acill
Çok tşk ederim Allah bağışlasın oğlunuzu yakın zamandada ona bir kardeş nasip etsin inş
Slm kizlar bnde hipo hipoluym bilen bilir7 yilik ewliyim 2 asilama yptirdm tutmadi bu ayin 20 tup bebk yptirdm 3 yumurta toplandi 1 tane olustu we ayn 2 snde gebelik testi yptiracagim bnm gibi olan warmi nolur yardmci olun uyku uymaz oldum nolurrrr cok dua edinn (
Bnm hastaligm da olan hastalr tup bebk tedawisine olumlu yonde cevap veriyorlamis bilmiyotum bu gn transferimn 8.gunu bn moralmen berbat drumdayim adet sancisi cekiyorum kasiklarim goyuslerim fena halde cok korkuyorum bu sefrr tutmayack diye rabbimden ne gelirse ammnna hayirlisi olsun hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?