herkese merhaba bu başlığı yeni gördüm banada yillar önce primer amenore teşhisi konulmuştu sadece ilaç kullanarak adet ola iliyorum hipo hipo durumunda siz dogal şekildemi adet görüyosunuz yoksa ilaçlami bunu merak ettim..ayrica konunun devaminda cvp yazmayan ama transfer yaptirmis arkadaşlar var umarim sonuçlar olumlu olmuşr RABBIM hepimizin yardimcisi olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba evet ilaçla oluyor sen ne durumdasın arkadaşım evli misin bebek için tedavi falan mı görüyor musun?
merhaba bende hipo hipo hastasıyımbir yıllık evliyim bu ay tedaviye başladım doktorum aşılama yapmadan önce rahim filmi istedi film çekilene kadar da bu ayı boş geçmeyelim dedi ve klomen verdi günde 4 tane onu kullandım doktorum iki tane yumurtan oluşmuş ama çok küçük dedi. bide bende klomen yen etki yaptı son gün klomeni kullanmadım acaba ondan mı çok gelişmedi bizim hastalığımızda klomen kullanıp çocuk sahibi olan var mı arkadaşlar. ben forumları biraz araştırdım ama okuduklarım hep ya aşılama yaptırmış ya da tüp bebek ile bebek sahibi olmuşlar . allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hangi ildesiniz ben ankarada Memorial e gidiyorum cok memnunummerhaba arkadaşlar. kadınlar kulübüne yeni üye oldum. bende hipo hipoluyum. 2 yıllık evliyim. aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi tüp bebek tedavisi olmak istiyorum. bana doktor ve tüp bebek merkezi önerirmisiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Selamin aleykum arkadaslar bende hipohastasiyim malesef cogu dr bizim hastaligimizi tam bilmiyor hangi ilaclar kullanilacak doz nasil ayarlancj hep denene yanilma ile bulmaya calisiyo cogu dr . ilk is bu hastaligibilen bi dr bulmak.. Ben 2asilama yaptirdir olumsuz suan tup bebek tedavisindeyim carsamba toplama islemim var Memorial ankarada aygul hocaya gisiyirum tavsiye ederin...
Bizim durumda normal bi hastadan daha cok doz kullabilir mesela ben gunde 525unite menogon vuruldum 10.gun yumurtalar anca olgunlasti cunku beynimiz salgilamafigi icin vucutta hormon yok fazla disardan almak gerekiyor
Bizim durumumuzda menogon menapur yada merional tercih ediliyor cogu dojtir gonal f kullanmiyo bize cok tesiri yok
Ayrica ilac raporunuz varsa hipo oldugunuz tanisiyla ilaclara kurus bile odemiyorsunuz bizde katki payi yok ve 10000 unite ilac alma hakkimiz var
Canim cogu asilama ile gebe kalan hipolularda var ama benim iki asilama olmadi vardir bi hayir bizde tup bebege gectik sen ilk oldugun icin sana aşılama yapar doktor lar genelde 2 yada 3 aşılama dan sonra tüp bebek öneriyor öncelikle bizim hastalığının bilen doktor önemli biz aşılama olsak KlOmen. Denilen hap ise yaramıyor bize menagon merional menapur bizim ilaçlama mutlaka bunla kullabilmalimesela ilk tedavi asamasindayim direk asilami daha iyiolur yoolksa igne tefavisimi
Rabbim yardimcin olsun canim emeklerimizi bosa cikarmasin banada dyn trabsfer yapilldi bekliyorum bakalim 10gun sonra falan belli olcak insallahasilamadan once yalnizca yumurta ignesi olcam yani dogal bakalim nolcak korkuyormm ins olur yahayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?