Ewet malesf kucuk dediler ama bildgn gibi ilacla buyutuyolar .bnde sana bi srm olck kac yumrta toplndi sende detayli bi sekilde yazarmisn cnm simdi gebemsn
Evet kızlar bende hığoluyum bri oğlum var. Sımdı ıkız kardeşler gelmiyor ona . :)) Allah hepınıze tatdırsın.
merhaba mirerim
kaç yıllık evlisin oğluna nasıl kavuştun???Tüp bebek mi aşılama mı?
11 yıllık evlıyım 5 yıl sonra 2.mıcro denememde oldu.1.denemem kımyasalla sonuçlandı.suan 4.denemem ve ıkızlere 8 haftalık hamıleyım
Maşallah canım Allah bağışlasın...Rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder inş. Senin tedavi sürecin nasıl işledi herhangi bir operasyon vs. geçirdin mi? Hastalığını evlenmeden önce biliyor muydun? K.bakma
çok soru soruyorum belki ama aynı hastalığı taşıdığım için bilgiye ihtiyacım var,ben daha bu yıl başladım tedaviye 1 ay ilaç tedavisi gördüm normal yolla olmadı doktorum tüp bebekle olabileceğini söyledi ilk tüp bebek denemem de pozitif sonuç aldım ama malesef değerler katlamadı
Aydunya arkadasim sana ozeldn msj atamiyorum kusura bakma denedm ama olmadi
Evlenmeden öncen biliyordum 17 yasında öğrendim hastalığımı.operasyon sadece rahimi filemi çektirdim.benımde ılk denemem kısaldı senın gıbı o böle çok güzel bri sonuc.2.pozıtıf sonuc alma olasılığı daha yüksek oluyormuş.tez zamandan bebeğine kavuştursun inşallah.
Kan sonucu yrn cikck idrar yptim poxitif cikyi ama kan cok onemli
Ewet cnm cok sukur pozitif senin bhcg kacti acaba
Mrb kizlar uzun zamndr yazamiyodm kusura bkmayin haziranin 2.de test yptim cok sukur pozitif simdi 8+4haftalik gebeyim klp atislarini dinledm rabbim bu duyguyu hepinize tattrsn insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?