HİPO HİPO olupta bebek sahibi olan yada tedavi aşamasında olan arkadaşlar

Ewet malesf kucuk dediler ama bildgn gibi ilacla buyutuyolar .bnde sana bi srm olck kac yumrta toplndi sende detayli bi sekilde yazarmisn cnm simdi gebemsn

Evet kızlar bende hığoluyum bri oğlum var. Sımdı ıkız kardeşler gelmiyor ona . :)) Allah hepınıze tatdırsın.

11 yıllık evlıyım 5 yıl sonra 2.mıcro denememde oldu.1.denemem kımyasalla sonuçlandı.suan 4.denemem ve ıkızlere 8 haftalık hamıleyım

Maşallah canım Allah bağışlasın...Rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder inş. Senin tedavi sürecin nasıl işledi herhangi bir operasyon vs. geçirdin mi? Hastalığını evlenmeden önce biliyor muydun? K.bakma
çok soru soruyorum belki ama aynı hastalığı taşıdığım için bilgiye ihtiyacım var,ben daha bu yıl başladım tedaviye 1 ay ilaç tedavisi gördüm normal yolla olmadı doktorum tüp bebekle olabileceğini söyledi ilk tüp bebek denemem de pozitif sonuç aldım ama malesef değerler katlamadı

Evlenmeden öncen biliyordum 17 yasında öğrendim hastalığımı.operasyon sadece rahimi filemi çektirdim.benımde ılk denemem kısaldı senın gıbı o böle çok güzel bri sonuc.2.pozıtıf sonuc alma olasılığı daha yüksek oluyormuş.tez zamandan bebeğine kavuştursun inşallah.

Kizlar bu gun transfern 12. Gunu hycandn we korkudan öluyorum cok sancim war resmn yatakta kiwRaniyorum edet olucm diye korkuyorum.nolur cok dua edinn

amin inş. bakalım Rabbim bizim yüzümüzü ne vakit gülderecek sabırla bekliyorum meleğime kavuşacağım günü...

Ewet cnm cok sukur pozitif senin bhcg kacti acaba

gözün aydın cnm inş. devamı da gelir yavrunu kucağına alırsın,benim ilk başta 63,4 2 gün sonra tekrar yaptırdım 149,6 idi
sonra biraz leke geldi sürekli takip ediyordum 134 e düştü derken değerler azaldı 0 landı senin değerin kaç?

herkese merhaba bu başlığı yeni gördüm banada yillar önce primer amenore teşhisi konulmuştu sadece ilaç kullanarak adet ola iliyorum hipo hipo durumunda siz dogal şekildemi adet görüyosunuz yoksa ilaçlami bunu merak ettim..ayrica konunun devaminda cvp yazmayan ama transfer yaptirmis arkadaşlar var umarim sonuçlar olumlu olmuşr RABBIM hepimizin yardimcisi olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlar uzun zamndr yazamiyodm kusura bkmayin haziranin 2.de test yptim cok sukur pozitif simdi 8+4haftalik gebeyim klp atislarini dinledm rabbim bu duyguyu hepinize tattrsn insallh

Mrb kizlar uzun zamndr yazamiyodm kusura bkmayin haziranin 2.de test yptim cok sukur pozitif simdi 8+4haftalik gebeyim klp atislarini dinledm rabbim bu duyguyu hepinize tattrsn insallh

çokkk sevindimm RABBIM tamamina erdirsin hayirlisiyla inşALLAH..Zeynepimm sen hipo hipomuydun biraz dueumunu açabilirmisin rica etsem..

tabii sormadan önce bakmistim elbette ama sadece ilaclami adet görüodun vs. detayini okumadim ama zaten önemli olan su anda bebegini bekliyor olman RABBIM hayirlisiyla kucagina alip agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin..hayırli cumlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…